Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 takım sırtlamak yalan abi istediğin kadar sırtla patlıyor herifler 5 oyundan 1i öyle çevircen de mutlu olucam diğer 4 oyunda dökülen saçlarımın hesabını kim vericek düzgün ezilmeye falan da kızmıyorum normal ezilirsin her maçı alıcan diye bişi yokta, mal mal oyun verince hemde üstüste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Sorun şu ki dog... Takımı sırtlamak bir yere kadar. http://dotabuff.com/players/78679130 Aha bu benim profil. Ne zaman azıcık eğleneceğim bir şeylerle oynamak istesem takım kabız oluyor. En fazla oynadığım hero KotL. En iyi winrate'lerimden biri kotl'da. Yav ben kazanmak için hep aynı herolarla oynamaktan bunaldım artık. Son maçımda Random DK geldi. Karşı taraf hobaa tryhard mode QoP aldı. Tamam solo midde çok zorlandım eyvallah. Ama allaşkına ben solo mid DK olarak ward alıp yerleştirmek zorunda kalacaksam (SD ve Ogre'nin olduğu oyunda 4er 4er ward almak hoş değil) ben o oyundan nasıl zevk alabilirim? Alchemist'in yanında durmak varken smoke dahi almadan solo middeki qop'u ganklemeye çalışmak neyin kafasıdır allasen? Takımı taşımak bir yere kadar. Insan arada bir sırf oynamak istediği heroyla oynamak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 haklısınız çok anlıyorum ve aynılarını bende yaşıyorum ama keriz gibi oynmaya devam edecez bu oyunu BAŞKA ÇARE YOK YOKSA BU YAŞTAN SORA LOL CU OLMUŞ HOPHOPCU OLMUS DEDİRTEMEM KENDİME VURURUM KENDİMİ YAHUT GİDERİM BU ALEMDEN AMA LOLCU OLMUŞ DEDİRTMEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 aynen bazen oyuna girmeden canım hero cekiyor du sunla atayım 2 el diye, oyun baslar baslamaz alıcağım heroyu yazıyorum heriflere herifler gidiyor 4 carry cekiyor... supla supla nereye kadar, herifi bok gibi suplıyorsun free farm yaptırıyorsun adam gidiyor antiye taras parası varken manta yapıyor 1k hp ile herife 1 kere vururken öluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 weaver alıp daha hızlı kosmak için yasha falan yapan arkadaşlarım va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Sürekli random seciyorum ben. %48 Win var olsun varsın. Hem fazladan gold ile başlıyorum gerekirse eşek ward falan alıp takımı rahatlatıyorum. Hem de oyunda bir çeşit oluyor. Üst üste iki defa aynı hero gelince bile daraliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Ap de random atan bebeler yuzunden yeniliyoruz amk ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 DoGMeaT said: YOKSA BU YAŞTAN SORA LOL CU OLMUŞ HOPHOPCU OLMUS DEDİRTEMEM KENDİME aldım bunu cogiyi sen kotusun ama cumle cogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Esh said: Ap de random atan bebeler yuzunden yeniliyoruz amk ):aglama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 apda random atan adam yuzunden yenilmezsin. ap da random atan adam her heroyu biliyordur ona guvenerek atar.. asil ap da carry pickleyen adamlar yuzunden yenilirsin. gider mort r2 troll drow AM PL pickler ama bir halt kasamaz. senin carry life steal yapcak da falab diye beklerken adamlarin carrysi full item gelir. o yuzden gider oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 aci ama evet AP 3-5 hero biliyorum sadece onlarla oynuyorum modu. ve ap oynayarak dota ogrenilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 oyunda bir bokluk var bugün. public bulmuyor, botlarla girelim dedik botlar bile gelmedi oyuna mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ahmedinejad said: said: Dota 2 Matchmaking is currently down. You can still play against other players via Private Lobbies. Just set the password to "dota2". #Dota2 bu sayfada da olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ap de random atmak mallık random atanların %90ı rus yada ruscuklar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ap'da random atmak neden mallık abi? bütün heroları biliyorsa, diğer pickler bitmemiş gerekli özel bir görev gerekmiyorsa takıma random atmak neden mallık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ben ap'da da random atıyorum hep. çoğunlukla da güzel destek heroları geliyor valla. beleş eşek mis gibi oluyor oyun başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 screwy said: DoGMeaT said: YOKSA BU YAŞTAN SORA LOL CU OLMUŞ HOPHOPCU OLMUS DEDİRTEMEM KENDİME aldım bunu cogiyi sen kotusun ama cumle cogiyi 1v1 me bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bana kötü diyemessin ben en iyiyim bana kötü diyen adamla ben IRL'de 1v1'lerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bana şimdiye kadar random atıp düzgün oynayan denk gelmedi soloda en son herif randomladı meepo geldi, oyun sonu 0 8 falandı o yüzden random atan biri varsa rustur diye bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 aga ap oyunda hero secmek benim gözümde ayıp hele karsıda adam randomlarsa resmen tahrik oluyorum meepo fln ekstrem tabi all'dan random atmak diye bi anlayş vardı eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 her türlü modda random atarım, her heroyla çok üstünüm çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 AR gibi bir mod varken randomlamak gayet sacma abi. O 200 goldu da monte eediyolar sana 5. Dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 öğrenmek isteyen botlarla öğrensin ya da tek girip random atsın şu saatten sonra ben şahsen bilgisini bilmediğim adam partideyse ar oynamam daha burda benim saydığım kadroyla ar oynayıp 5 supportla fast push yapıp oyun almışlızğımız var kaç kere ama herife bi io geliyo gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Esh said: AR gibi bir mod varken randomlamak gayet sacma abi. O 200 goldu da monte eediyolar sana 5. Dakikada. pickleyince monte edemiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sçş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar