Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 applev0dka said: mass effect serisi için yorum yapabilcek var mi ? bu arada konu iyi oldu,aklımdan kacan bir cok oyun görüyorum bakıcam zaman buldıkca ilkini oyna, 2 ve 3'e bulasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Half Life 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kesin oynaman gerekir mi bilmiyorum ama Deus EX: HR yazılmamış sanırım. Mass Effect iyidir, ilki çok iyi diğerleri zayıf kalıyor ama cover ilerle vs arada diyalog keser gene 3'ünü birden elden çıkarmaya değer. Dragon Age 1 iyi kaç sene önce çıktı hatırlayamadım oynamadıysan kesin oyna ama 2.ye sakın el sürme. Dishonored baya iyiydi zor seviyede full kill'e git çünkü no kill gidersen oyun baya keyifsiz hale geliyor. Far Cry 3 baya iyi gördüğüm kadarıyla benim makina ağladı ilerleyemedim ama iyi duruyor. Skyrim kesin oyna, yani birinin en kötü 5 oyun listesine nasıl girmiş anlamadım, arayüz ve skill masterlığı haricinde çok iyi oyun. atmosfer falan çok iyi uçsuz bucaksız gez. Bioshock zaten birşey demeye gerek yok. Tomb Raider son çıkan çerezlik interaktif film havasında, keyifli. benim eyyorlamam bu kadar, hatırlayamadım daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Borderlands 2 Starcraft 2 ve exp. Call of jaurez gunslinger Bioshock lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 The witcher 1-2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 deus ex : hr derim. benim son yıllarda en beğendiğim oyundu kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 deus ex oynama. director's cut gelicek. onu bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 applev0dka said: skyrim oynadım, hatta severek oynadım, ama benim söyle bir huyum var, hersey %100 olsun istiyorum. tüm yan questler achi'ler falan ugrasirken bir sure sonra kendimi sıkılmış buluyorum. wow'da da aynısı vardi, millet raid kovalarken ben achi için balık peşindeydim falan :D herşeyi %100 yapabilirsin, sadece zaman alıyor. o bakımdan en iyi oyunlardan biri ama tes serisi, 2-3 gün oturunca bitiremiyorsun herşeyi. tam keyifli giderken biten oyunlar da kötü. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mass effect 1. grafik oynayış vs olarak başlangıç oyunu olduğu için haliyle "temel". Mass effect 2 kesinlikle serinin en memnun kalınan oyunu.Oynanmadıysa kesinlikle tavsiye ediyorum.Grafikleri,senaryo,seslendirme şahane. 2 bittiyse zaten üçe direk geçeceksin,çok kaliteli yapım.Son zamanlarda oynadığım en iyi seriydi. Dragon Age Origins: Oynanmaması kayıp,karakterler arası diyalog çok iyi.Acayip sarmasıyla beraber oyunun manyağı da çok. İkincisini oynama,kötü. Şu aralar yeni serisi çıkacak,önceden originsi oyna.Ön hazırlık olur:) Max Payne 3:Müdür,direktör,Genel müdür..topluca oynuyoruz öyle bişey.. Crysis,Dead Space,Battlefirled,Tomb Raider,Call of Duty serileri zaten fenomen.Yardırabilirsin. Benim bu aralar beklediğim yeni Dragon Age, ve Rome Total War ikinci oyunu.Göreceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 portal 1-2 denmemiş galiba. oynamadıysan ilk oynayacağın bunlar olmalı. gerisi için, fps seviyorsan cod'un çıkan hepsi witcher 1-2 dead space 1-2 mass effect 1-2-3 batman arkham asylum batman arkham city LA Noire Metro 2033 the walking dead Dishonored, muhteşem kesin oynanmalı Bioshock 1-2 ve Bioshock Infinite Tomb Raider baya var sağlam oyun ya, aklıma gelmeyen bi sürü de vardır eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 portalları bitireli baya oldu, mass effect de hoşuma gitmişti oynarken ama bir süre sonra nedense baymıstı geri dönüp bitiririm. Dragon age konusuna gelirsek, oyunun hikaye akışı çevresi falan herşeyi cok begendim ama combat sistemi inanılmaz sıkıcı geldi, bende mi sorun var acaba ? Tank bir char oynuyordum onla ilgili mi olabilir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 fast action olaylara aşinaysan dragon age'e hiç bulaşma zten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 witcher 1-2 oynadım ben de yakın zamanda çok keyifliydi, konusu , hikaye anlatımı, oynanışı vs. direkt kaptırdım yani. Kesinlikle oyna derim. şimdi de mass effect serisine geçmeyi düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 witcheri alsam mı ya herkes çok övüyo. oynamamak ayıp gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ayıp tabi, ben rasgele seçip oynamıştım bir oyunun yanında hediye olarak vermişlerdi sanırım acaip bir oyun çıkınca dumur oldum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut o zaman şunla başlıyorum abi 5dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 witcher herkese hitap eden bir oyun değil ya, bir dene bakalım beğenecek misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bakayim. doğrusuyla başlıyorum dimi seriye. 2008 diyozaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bastion ve witcher chartta şuan devam ediyoruz dsfsg bide şu summger getaway badge falan o konularad biri öm atabilir mi? kaç yıllık steam kullanıcısıym daha öyle dümdüz oyun al oyna başka bieşy yapmyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 witcher dunyanın en kotu kombat sistemli ama basarılı bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Borderlands 1-2 Starcraft 2 Wings Of Liberty ve Heart Of The Swarm Walking Dead Darksiders 1-2 L.A. Noire Dishonored Batman Arkham Asylum ve Arkham City Portal 1-2 Deus Ex Human Revolution Bastion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 arkadaşım rahatsız mısınız neden fallout new vegas yok listelerde? ilk bu lazım. hele konu monu isteyen adam için ilaç vallahi. mass effect 3 zaman zaman bıktırsa da nefret ettirse de kendim tam da oynanması gerektiğini düşündüğüm için oynadım. %100 completion hastalığın varsa baya hasar alırsın yalnız dikkat. ama önce new vegas ı bi kaç kere bitir :B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Tori said: Gunslinger oyna. http://www.lightninggamingnews.com/wp-content/uploads/2013/06/Call-of-Juarez-Gunslinger-PC-Review-Gameplay-Footage-Billy-The-Kid-1024x576.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 horacegoesskiing said: arkadaşım rahatsız mısınız neden fallout new vegas yok listelerde? Unutmuşum, sonra düzenleyemedim mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 horacegoesskiing said: mass effect 3 zaman zaman bıktırsa da nefret ettirse de kendim tam da oynanması gerektiğini düşündüğüm için oynadım. %100 completion hastalığın varsa baya hasar alırsın yalnız dikkat. aynı hisleri paylaşıyorum, bitmiyor oyun. hayır bi de ilaçlı EMS de belli bir yere kadar çıkıyor. neyse son 2 3 bölüme geldim bitecek umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar