Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 4-5 yılda çıkmış kesin oynanması gereken oyunlar

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

kesin oynaman gerekir mi bilmiyorum ama

Deus EX: HR yazılmamış sanırım.

Mass Effect iyidir, ilki çok iyi diğerleri zayıf kalıyor ama cover ilerle vs arada diyalog keser gene 3'ünü birden elden çıkarmaya değer.

Dragon Age 1 iyi kaç sene önce çıktı hatırlayamadım oynamadıysan kesin oyna ama 2.ye sakın el sürme.

Dishonored baya iyiydi zor seviyede full kill'e git çünkü no kill gidersen oyun baya keyifsiz hale geliyor.

Far Cry 3 baya iyi gördüğüm kadarıyla benim makina ağladı ilerleyemedim ama iyi duruyor.

Skyrim kesin oyna, yani birinin en kötü 5 oyun listesine nasıl girmiş anlamadım, arayüz ve skill masterlığı haricinde çok iyi oyun. atmosfer falan çok iyi uçsuz bucaksız gez.

Bioshock zaten birşey demeye gerek yok.

Tomb Raider son çıkan çerezlik interaktif film havasında, keyifli.

benim eyyorlamam bu kadar, hatırlayamadım daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

skyrim oynadım, hatta severek oynadım, ama benim söyle bir huyum var, hersey %100 olsun istiyorum. tüm yan questler achi'ler falan ugrasirken bir sure sonra kendimi sıkılmış buluyorum.

wow'da da aynısı vardi, millet raid kovalarken ben achi için balık peşindeydim falan :D

herşeyi %100 yapabilirsin, sadece zaman alıyor. o bakımdan en iyi oyunlardan biri ama tes serisi, 2-3 gün oturunca bitiremiyorsun herşeyi. tam keyifli giderken biten oyunlar da kötü. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Mass effect 1. grafik oynayış vs olarak başlangıç oyunu olduğu için haliyle "temel".

Mass effect 2 kesinlikle serinin en memnun kalınan oyunu.Oynanmadıysa kesinlikle tavsiye ediyorum.Grafikleri,senaryo,seslendirme şahane.

2 bittiyse zaten üçe direk geçeceksin,çok kaliteli yapım.Son zamanlarda oynadığım en iyi seriydi.

Dragon Age Origins: Oynanmaması kayıp,karakterler arası diyalog çok iyi.Acayip sarmasıyla beraber oyunun manyağı da çok. İkincisini oynama,kötü. Şu aralar yeni serisi çıkacak,önceden originsi oyna.Ön hazırlık olur:)

Max Payne 3:Müdür,direktör,Genel müdür..topluca oynuyoruz öyle bişey..

Crysis,Dead Space,Battlefirled,Tomb Raider,Call of Duty serileri zaten fenomen.Yardırabilirsin.

Benim bu aralar beklediğim yeni Dragon Age, ve Rome Total War ikinci oyunu.Göreceğiz..
Sosyal ağlarda paylaş

portal 1-2 denmemiş galiba. oynamadıysan ilk oynayacağın bunlar olmalı.

gerisi için, fps seviyorsan cod'un çıkan hepsi
witcher 1-2
dead space 1-2
mass effect 1-2-3
batman arkham asylum
batman arkham city
LA Noire
Metro 2033
the walking dead
Dishonored, muhteşem kesin oynanmalı
Bioshock 1-2 ve Bioshock Infinite
Tomb Raider

baya var sağlam oyun ya, aklıma gelmeyen bi sürü de vardır eminim
Sosyal ağlarda paylaş

portalları bitireli baya oldu, mass effect de hoşuma gitmişti oynarken ama bir süre sonra nedense baymıstı geri dönüp bitiririm.

Dragon age konusuna gelirsek, oyunun hikaye akışı çevresi falan herşeyi cok begendim ama combat sistemi inanılmaz sıkıcı geldi, bende mi sorun var acaba ? Tank bir char oynuyordum onla ilgili mi olabilir bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım rahatsız mısınız neden fallout new vegas yok listelerde?

ilk bu lazım. hele konu monu isteyen adam için ilaç vallahi.

mass effect 3 zaman zaman bıktırsa da nefret ettirse de kendim tam da oynanması gerektiğini düşündüğüm için oynadım. %100 completion hastalığın varsa baya hasar alırsın yalnız dikkat.

ama önce new vegas ı bi kaç kere bitir :B
Sosyal ağlarda paylaş

horacegoesskiing said:

mass effect 3 zaman zaman bıktırsa da nefret ettirse de kendim tam da oynanması gerektiğini düşündüğüm için oynadım. %100 completion hastalığın varsa baya hasar alırsın yalnız dikkat.

aynı hisleri paylaşıyorum, bitmiyor oyun. hayır bi de ilaçlı EMS de belli bir yere kadar çıkıyor. neyse son 2 3 bölüme geldim bitecek umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...