incdarkness Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 kalca kaslarindan girelim konuya o zaman B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 seks zamanlaması konusunda iki kelime de ben bırakayım şuraya.. Hepimiz hayatı planlı programlı yaşayan işinde gücünde insanlarız, tabi ki seks de planlı olcak. Seksi gelişine random yaşayan ya kahvehanedeki işsiz adamdır ya da liseli ergendir. Moriarty'nin tavsiyesi 21-22 seks en optimal vücudun bioritmi açısından. Hatta mükemmel bir günde, akşam idman sonrası 500 gr biftek yenir, 1 litre su içilir ve yatmadan önce hanımla haşır neşir olunur, 11 olmadan uyunur. En optimali bu beyler, kendinizi kandırmayın hiç Benim eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hanım libido saatini hazırla senin katılımın olsun veya olmasın it is happening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ben hiç bi saat tavsiye etmedim lan sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 abi 4-5 saat sex yerine 30 dakikayi cogu zaman tercih ederim ben atesin doruk noktasinda gelmek atesin sonmek uzere iken gelmekten cok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 moriarty said: ben hiç bi saat tavsiye etmedim lan sdfsd. tekrar baktım başkası etmiş sana gönderme yaparak. sorry =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 başkası mı olduk şimdi...Ayrıca saat tavsiyesi değildi o. Moriarty anladı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 500 gr biftek yiyip sekse dalarsanız zarıl zarıl osurursunuz lan cima esnasında. ISHYGDT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 @barbu, daha inner circle ıma girmedin çok tanımıyorum seni o yüzden "başkası"sın şimdilik =P idman 6 da bitse yesen bifteğini, aksiyonu 10 da planlasan sana 4 saatlik osuruklu bir time-window u yaratıyor işte, daha ne olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 elma said: seks zamanlaması konusunda iki kelime de ben bırakayım şuraya.. Benim eyyorlamam bu kadar. moruk forumu olmuş burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 onu bunu bilmem de sağlam bir bacak idmanı sonrasında cinsel ilişkiye girmek kadın haklarına aykırı. evet çok iyi geliyor ama böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 olm biftek osurtmaz ki ayrıca 500gr biftek üzerine ne seksi abi o kadar kanı çekiyon mideye yatar uyurum zaten yavaş sindirilen bişi olm bide size hiç kramp girmiyor mu lan idman sonrası sevişirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Jaegerjaquez said: olm biftek osurtmaz ki ayrıca 500gr biftek üzerine ne seksi abi o kadar kanı çekiyon mideye yatar uyurum zaten yavaş sindirilen bişi olm bide size hiç kramp girmiyor mu lan idman sonrası sevişirken idman sonrası direk sevişmedim hiç yorum yapammam, en az 2-3 saat koymaya dikkat ettim hep sdfsdf Burda seks & fitness için workout öncesini ele almışlar, şu gavurlar ne rahat ya bayanlı ortamda mastürbasyon seks falan sohbeti yapıyolar geniş geniş http://www.youtube.com/watch?v=Kh1Ix0Eme-s] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 siz de konusun abi cekip youtube e koyalim isemeli sicmali diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 dana22 said: siz de konusun abi cekip youtube e koyalim isemeli sicmali diye. youtube kanalı açarsak işin önünü alamayız abi. Ben ticari olarak yapmıyorum, hobi seviyesinde yapıyorum, diğer arkadaşların niyetlerini bilemem =) Sabah akşam sosyal medyadan 500 soru yanıtlayabilecek zamanım da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 şimdi sevişme saatini kaçırdık mı üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 bu saatten sonra gireceğin sevişme işinden pek bi verim bekleme bence, pek efektif bi workout olmaz, çıtır kardio olur max =) Auril said: şimdi sevişme saatini kaçırdık mı üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 haftada 1 suradaki geyigi yapsaniz yeter..azicik da kas grubu gosterirsiniz..sahane rating olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 kimse tek yerde değil ki, fiziksel olarak zor hehe İstanbul, Estonya, Almanya, İzmir, Ankara, Marmaris benim sayabildiklerim şöyle bi bakınca 2 şehirde yer alan üye bulmak bile zor, çok multi-culti ve diversitysi yüksek forumuz maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 heil paticik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 elma said: Hepimiz hayatı planlı programlı yaşayan işinde gücünde insanlarız, tabi ki seks de planlı olcak. Seksi gelişine random yaşayan ya kahvehanedeki işsiz adamdır ya da liseli ergendir. aga atlıyolar üstüme ben napim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 kanka bekleticen, işim var sonra yaparız diycen sallıycan DoGMeaT said: elma said: Hepimiz hayatı planlı programlı yaşayan işinde gücünde insanlarız, tabi ki seks de planlı olcak. Seksi gelişine random yaşayan ya kahvehanedeki işsiz adamdır ya da liseli ergendir. aga atlıyolar üstüme ben napim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Dumanı üstünde after fotosu. Çıtır bi biceps çalışması üstüne pumpımsı bişeyler var gibi. http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-03-20%2011.37.11_zpschfdmeck.jpg Uykusuz idman zor iş. Komple geceyi skip ettim. Intermittent fasting değil intermittent sleep deprivation denemesi sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 wuuuuuuuuuuuuuuuuuuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 guzel olmus !! abi o degilde fitnessa 0 chest ile baslayan ben miyim bitek ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar