samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 belin yamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 hmm yamuk durmusum daha sahane pozlarla donucem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ayıptır sorması niye kilo veriyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 yag oranini dusurmek istiyorum iste. Packler az cok belli olana kadar karblari kesicem sonra hafiften bulking kasarim. nasil bir manletsem kızlarla yarisicam kilo da az kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Kas kutlen dusuk. 68kg den dusup define olmayi pek bekleme. Var olandan da kaybedeceksin. Bence dogru yapmiyorsun. Senin aksine kutle arttirman lazim baya. Ha diyorsan ben iskeletor gibi ama six packli olucam go for it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Abi çok zayıfsın, kafan sanki paintle daha küçük bir vücuda yapıştırılmış gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 zayif six packi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 perfecte katiliyorum yagi dusurmek yerine kas kutleni arttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://i1.mirror.co.uk/incoming/article149129.ece/ALTERNATES/s615/darryn-lyons-shows-off-his-six-pack-778206542-149129.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 nekro sittir et packi kışın kim görcek mideni zaten gir bulka, yaza yakın adam gibi diyetle daha büyük packler daha büyük vucut ??? profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ok dinliyorum sizi 5-6 ay bulk kasiyorum. 2.2-2.5k kcal ile baslayayim gidisata gore degisiklik yaparim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çeşme'den hugh jackman pozlarım http://i.imgur.com/znNThxi.jpg http://i.imgur.com/6afxvR2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Güneş ışığından maksimum yararlanmışsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ahahaahaha hakkaten ya. Gogus altina dusen oval gogle ile gogusu cizme (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çük çalışmamışsın, çük çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kusura bakmayın, elimde telefonla ayna karşısına geçip fotoğraf çekince çok samimi olmuyor :) gidip gölgeye gün ışığına takılmışlar ya, pro body'ciler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çalışmaktan gün ışığına çıkamıyo onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 gerek yok o kadarına, haftada 3 + yoğun iş hayatı ile bu kadarını yapabildiğim için mutluyum. deal with it muscle heads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Cok kasma haci. Iki sakayi kaldiramiycaksan foto niye koyuyorsun? Yapici yorum istiyorsan iki yuz metreden cekilmis foto yerine bir tane onden double biseps bi tanede sirttan double biceps asabilirsin. Yok plajda cekilmis fotolarimi sergilemeyi seviyorum diyosan bunu heryerde yapabilirsin zaten. Ama iki tane silik karin kasi icin bir beklentin olmasin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 olay şaka kaldırmamak değil, şu topic oldum olası amacının dışında işliyor zaten. fotoğraf dışında her türlü geyik dönüyor, fotoğraf kondu mu da bırakın plajmış, havuzmuş derdi kalmasın. illa ayna karşısında, foto model gibi poz vermek zorunda değiliz. fotoğraf koyup 'agalar bi yorum yapın' da demedim ayrıca. çünkü buradaki yorumların %90'ı yapıcı ya da gaza getirici yorumlar olmuyor, hep bir eksikliği dile getirme oluyor. her açıdan muhteşem fotoğraflar bile çekilsen, 'biceps'lerin yok' cevabı alıyorsun. herkes arnold çünkü burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Oyle olmadigini ikimizde biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 öyle öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar