Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

tartsın abi istikrarlı olsun sadece

en son tartı aldım 40 tl'e, markasını hatırlamıyorum ama böyle saydam olanlar var ya onlardan, 1 gün 87 im ertesi gün 92 ertesi gün 85.

böyle olmasın istiyorum.

Sabah kalktıktan ve boşaltımı yaptıktan sonra tartılıyorsun ve iki sefer arasında 5 kilo fark mı oluyor? En kötü tartıda bile o kadar fark olmaz bence abi sen farklı zamanlarda tartılıyorsundur.
Sosyal ağlarda paylaş

evi taşırken saçmalayanı bıraktım zaten, başkasının psikolojisini bozsun, yenisini alacam burada kütle hastaları çok iyi tartılıyordur diye şey ettim asdasd

abi tartılıyorum aa diyorum 2 kilo vermişim, o gün seviyorum ediyorum, ertesi gün tartılıyorum 3 kilo almışım, moralim bozuluyor falan, çok kötü bir şeydi asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik'te bir şekilde sporla uğraşan bu kadar insan varken ben de uzun yıllara yaydığım değişimimin öyküsünü paylaşmak istedim.

Bu resimde 15 yaşındayım

Boyum 175 civarı, bu resimde 95 kiloydum. Bu resim çekildikten çok da uzun olmayan bir süre sonra diyet yapmaya başladım.

Şimdi 20 yaşındayım.

Hiç bildiğimiz anlamda bir spor salonunda, ekipman ile çalışmadım. Haftada en azından 4 gün takip etmeye çalıştığım bir rutinim var, onu uyguluyorum. İki yıl kadar da boks ile uğraştım, ancak üniversiteye başladıktan sonra bıraktım.

Burada kendini muhteşem biçimde şekillendirebilmiş insanlar mevcut, aklıma gelen en bariz örnekler Black Hand ve Jaegerjaquez. Onlar kadar düzgün/disiplinli çalış(a)madığım ve sağlıklı beslenmediğim için elbette ki buradaki diğer insanlar kadar takdire şayan bir vücudum yok, ama en azından artık eskisi gibi sosyal hayatım ile arama girecek kadar kötü bir vücudum yok, yüzmeye gidip üstümüzü çıkardığımızda utanıp sıkılmama gerek kalmıyor.

Şişmanlık ile uğraşmış ya da uğraşmakta olanlar varsa onlara söyleyeceğim tek şey şu ki, azmedin.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

Jaegerjaquez said:

bana trollüyo gibi geliyor forgiver sdf her fotosu before gibi ben olsam o iphone u satar protein tozu muz fıstık ezmesi tavuk alırdım

az da olsa gelişme var

forgiver said:

http://i.imgur.com/1j882nK.png

bi kaç gündür anteramansızım

insan en iyi kendini troleyerek motive oluyor

evet az da olsa fark varmış hoşgeldin
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

Paticik'te bir şekilde sporla uğraşan bu kadar insan varken ben de uzun yıllara yaydığım değişimimin öyküsünü paylaşmak istedim.

Bu resimde 15 yaşındayım

Boyum 175 civarı, bu resimde 95 kiloydum. Bu resim çekildikten çok da uzun olmayan bir süre sonra diyet yapmaya başladım.

Şimdi 20 yaşındayım.

Hiç bildiğimiz anlamda bir spor salonunda, ekipman ile çalışmadım. Haftada en azından 4 gün takip etmeye çalıştığım bir rutinim var, onu uyguluyorum. İki yıl kadar da boks ile uğraştım, ancak üniversiteye başladıktan sonra bıraktım.

Burada kendini muhteşem biçimde şekillendirebilmiş insanlar mevcut, aklıma gelen en bariz örnekler Black Hand ve Jaegerjaquez. Onlar kadar düzgün/disiplinli çalış(a)madığım ve sağlıklı beslenmediğim için elbette ki buradaki diğer insanlar kadar takdire şayan bir vücudum yok, ama en azından artık eskisi gibi sosyal hayatım ile arama girecek kadar kötü bir vücudum yok, yüzmeye gidip üstümüzü çıkardığımızda utanıp sıkılmama gerek kalmıyor.

Şişmanlık ile uğraşmış ya da uğraşmakta olanlar varsa onlara söyleyeceğim tek şey şu ki, azmedin.

adonis genleri iyi, göğüs belli ki zor büyüyen cinsten
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

Bu resimde 15 yaşındayım

Şimdi 20 yaşındayım.

15 yaş fotosu niye sansürsüz?
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

şimdiki halimle alakası yok çünkü, eheh. 5 sene geçti aradan, 30 kilo verdim falan.

göğüs konusuna gelirsek, kötü durumda değiller bence, o fotoğraflarda ışığın birazcık yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum.

yok ya benim tanıdığım bazı göğüslere benziyo. onlar da hep şikayetçi napsam olmuyo diye. tamamen anektod. sen sıkıntı çekmiyo olabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...