Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Boyle olmasin istiyorsan gunluk rutinlerinin hepsini yaptiktan sonra ayni saatte kiyafetsiz olarak tartil. (gunah cikarmak, yemek yemek, su icmek, spora gitmek, kosmak, ise gitmek vs) Gun icinde +-3 kilona gore normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bingildak said: tartsın abi istikrarlı olsun sadece en son tartı aldım 40 tl'e, markasını hatırlamıyorum ama böyle saydam olanlar var ya onlardan, 1 gün 87 im ertesi gün 92 ertesi gün 85. böyle olmasın istiyorum. Sabah kalktıktan ve boşaltımı yaptıktan sonra tartılıyorsun ve iki sefer arasında 5 kilo fark mı oluyor? En kötü tartıda bile o kadar fark olmaz bence abi sen farklı zamanlarda tartılıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 yok abi her sabah tuvalete girip, duştan çıktıktan sonra tartılıyorum. hani kız arkadaşım falan da gördü saçma sapan fark ediyor. anlamadım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Dijital olmayan bir tartı dene dicem ama şu iyidir diyemiyorum. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 evi taşırken saçmalayanı bıraktım zaten, başkasının psikolojisini bozsun, yenisini alacam burada kütle hastaları çok iyi tartılıyordur diye şey ettim asdasd abi tartılıyorum aa diyorum 2 kilo vermişim, o gün seviyorum ediyorum, ertesi gün tartılıyorum 3 kilo almışım, moralim bozuluyor falan, çok kötü bir şeydi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 homend gramatic3901 50% indirim kodu bulursan ucuza kapatirsin. Periyodik olarak cikiyor ordan burdan kodlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 1 kiloluk dambılı bakkala tarttır kontrole t her gün onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paticik'te bir şekilde sporla uğraşan bu kadar insan varken ben de uzun yıllara yaydığım değişimimin öyküsünü paylaşmak istedim. Bu resimde 15 yaşındayım Boyum 175 civarı, bu resimde 95 kiloydum. Bu resim çekildikten çok da uzun olmayan bir süre sonra diyet yapmaya başladım. Şimdi 20 yaşındayım. Hiç bildiğimiz anlamda bir spor salonunda, ekipman ile çalışmadım. Haftada en azından 4 gün takip etmeye çalıştığım bir rutinim var, onu uyguluyorum. İki yıl kadar da boks ile uğraştım, ancak üniversiteye başladıktan sonra bıraktım. Burada kendini muhteşem biçimde şekillendirebilmiş insanlar mevcut, aklıma gelen en bariz örnekler Black Hand ve Jaegerjaquez. Onlar kadar düzgün/disiplinli çalış(a)madığım ve sağlıklı beslenmediğim için elbette ki buradaki diğer insanlar kadar takdire şayan bir vücudum yok, ama en azından artık eskisi gibi sosyal hayatım ile arama girecek kadar kötü bir vücudum yok, yüzmeye gidip üstümüzü çıkardığımızda utanıp sıkılmama gerek kalmıyor. Şişmanlık ile uğraşmış ya da uğraşmakta olanlar varsa onlara söyleyeceğim tek şey şu ki, azmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 abv paticik ya bi pubic hair görmediğimiz kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 özür dilerim, resimleri upload etmeden önce farketmemişim. düzenledim resimleri, kusura bakma tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 alıştık ya önemli değil sol yatan taraklar traşlanmış pubic hairlar ayıbımız kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Akito said: ben de adama laf attın üzülmesin diye sana laf atiyim dedim :( peki ya gerçekten kısa boylu olsaydım. çok kırıcı olmaz mıydı :( neyse ki sen laf attıkça wastryx iltifat edip toparlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 forgiver said: Jaegerjaquez said: bana trollüyo gibi geliyor forgiver sdf her fotosu before gibi ben olsam o iphone u satar protein tozu muz fıstık ezmesi tavuk alırdım az da olsa gelişme var forgiver said: http://i.imgur.com/1j882nK.png bi kaç gündür anteramansızım insan en iyi kendini troleyerek motive oluyor evet az da olsa fark varmış hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bliksem said: Paticik'te bir şekilde sporla uğraşan bu kadar insan varken ben de uzun yıllara yaydığım değişimimin öyküsünü paylaşmak istedim. Bu resimde 15 yaşındayım Boyum 175 civarı, bu resimde 95 kiloydum. Bu resim çekildikten çok da uzun olmayan bir süre sonra diyet yapmaya başladım. Şimdi 20 yaşındayım. Hiç bildiğimiz anlamda bir spor salonunda, ekipman ile çalışmadım. Haftada en azından 4 gün takip etmeye çalıştığım bir rutinim var, onu uyguluyorum. İki yıl kadar da boks ile uğraştım, ancak üniversiteye başladıktan sonra bıraktım. Burada kendini muhteşem biçimde şekillendirebilmiş insanlar mevcut, aklıma gelen en bariz örnekler Black Hand ve Jaegerjaquez. Onlar kadar düzgün/disiplinli çalış(a)madığım ve sağlıklı beslenmediğim için elbette ki buradaki diğer insanlar kadar takdire şayan bir vücudum yok, ama en azından artık eskisi gibi sosyal hayatım ile arama girecek kadar kötü bir vücudum yok, yüzmeye gidip üstümüzü çıkardığımızda utanıp sıkılmama gerek kalmıyor. Şişmanlık ile uğraşmış ya da uğraşmakta olanlar varsa onlara söyleyeceğim tek şey şu ki, azmedin. adonis genleri iyi, göğüs belli ki zor büyüyen cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bliksem said: Paticik'te bir şekilde sporla uğraşan bu kadar insan varken ben de uzun yıllara yaydığım değişimimin öyküsünü paylaşmak istedim. Bu resimde 15 yaşındayım Boyum 175 civarı, bu resimde 95 kiloydum. Bu resim çekildikten çok da uzun olmayan bir süre sonra diyet yapmaya başladım. Şimdi 20 yaşındayım. Hiç bildiğimiz anlamda bir spor salonunda, ekipman ile çalışmadım. Haftada en azından 4 gün takip etmeye çalıştığım bir rutinim var, onu uyguluyorum. İki yıl kadar da boks ile uğraştım, ancak üniversiteye başladıktan sonra bıraktım. Burada kendini muhteşem biçimde şekillendirebilmiş insanlar mevcut, aklıma gelen en bariz örnekler Black Hand ve Jaegerjaquez. Onlar kadar düzgün/disiplinli çalış(a)madığım ve sağlıklı beslenmediğim için elbette ki buradaki diğer insanlar kadar takdire şayan bir vücudum yok, ama en azından artık eskisi gibi sosyal hayatım ile arama girecek kadar kötü bir vücudum yok, yüzmeye gidip üstümüzü çıkardığımızda utanıp sıkılmama gerek kalmıyor. Şişmanlık ile uğraşmış ya da uğraşmakta olanlar varsa onlara söyleyeceğim tek şey şu ki, azmedin. 15 yaş fotosu niye sansürsüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 şimdiki halimle alakası yok çünkü, eheh. 5 sene geçti aradan, 30 kilo verdim falan. göğüs konusuna gelirsek, kötü durumda değiller bence, o fotoğraflarda ışığın birazcık yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Couch potatoluktan sonra gelişim 10 numara olmuş bliksem, tam ilham verecek cinsten (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 kilo nasıl verdin anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bliksem said: şimdiki halimle alakası yok çünkü, eheh. 5 sene geçti aradan, 30 kilo verdim falan. göğüs konusuna gelirsek, kötü durumda değiller bence, o fotoğraflarda ışığın birazcık yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum. yok ya benim tanıdığım bazı göğüslere benziyo. onlar da hep şikayetçi napsam olmuyo diye. tamamen anektod. sen sıkıntı çekmiyo olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 20 yasinda kolay bu isler, iyi yapmissin erkenden girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 sırf bahanesin lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ya bırak görende 40 yaşında 2 çocuklu sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 yaşla ilgisi yok yemek zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Ben de bugün before çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar