Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Abi işte sorun çalışmakla alakalı değil gibi de beslenmekle alakalı sanki.

Şimdi mesela 2 aylık progress'e bakıyorum doğru dürüst 5-6 kg ile curl yapamazken şu an 3x10 10 kg ile curl yapabiliyorum (idman arasında). Ya da 1-2 pull up yapamazken şimdi 10-12 yapabiliyorum bir defada. Demek ki bir şekilde progress etmişim muscle strength olarak.

Öte yandan elime mezurayı alıyorum, her yerden incelmişim (belde karında kalçada 10 santimden fazla incelmeler falan var) göğüs omuz falan büyümüş 4-5 santim ama kol hala aynı, yerinde saymış. Ha tabii koldaki yağ tabakası erimiş de yerine kas gelmiş olarak aynı ölçüde kalmış olabilirim eyvallah da, flex ettiğimde yine komik bir görüntüden kaçamıyorum.

Mesele sanki burada beslenmek ile alakalı. Demek ki deficit'te olduğum için yeterli şekilde üretememiş vücut. İyice öyle tili'nin koyduğu gibi skinny built değil de BRAD PITT GİBİ OLSAM YETER. O yüzden de şimdi surplus'a girersem bodyfat'i düşürmeden yine şekilsiz hacıyatmaz gibi olurum diye korkuyorum.

Ha şu 2 aylık sürecin sonucu ve işin çok çok başında olduğumu biliyorum. Yine de yanlış başlayıp yanlış gitmek çok daha büyük bir zaman ve emek kaybı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...