Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Nekro said:

su fotoya yorum yapanlarin gym den bir bok anlamadigi belli simdi surda hemfikir olalim.

Adamin kolu normal insan kolu gibi degil. Calistigi gayet belli oluyor. Ama siz baktiginizda anlamamanizin sebebi bir bok bilmediginizden abi. Hem cahilsiniz hemde yorum yapiyorsunuz.

Deno biraz yag yakmaya bak 2-3 ay guzel temiz diyetle iyice ortaya cikar kollar.

eyvallah abi

diyet lazım gerçekten. hayatımı spor dışında da fazlasıyla aktif yaşadığımı düşünüyorum. dediğim gibi ciddi yoğun bir sektördeyim ve genellikle salon kapatılırken falan çıkabiliyorum, öyle ucu ucuna yapabiliyorum yani sporu. buna rağmen 77 - 78 kg bandını koruyabiliyorum, ama işte yağ oranı muhtemelen 15'ün üzerine çıkmıştır. işe girerken %13 - 14 gibi bir orandı bu, gerçekten fark ediyordu.

bir ara bana bir diyet programı önerseniz ne güzel olur, şöyle 3 - 4 kg verip 73 74'leri görsem.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah kalkınca yeşil çay,beyaz çay vb. bir bardak iç, yanında 2 adet gün kurusu ye
yarım saat 45 dk sonra yumurta beyazı+yağsız peyaz peynir

1-1.30 saat sonra şekersiz kahve,

1 saat sonra öğle yemeğinde yulaf+yoğurt+3-4 adet kuru meyve(3 kaşık yoğurt, 60,70 gram yulaf)

1 saat sonra ceviz vb. 3,4 tane

1 saat sonra kahve

akşam 6 gibi akşam yemeği go go tavuk yeşillik

yatmadan 2 saat önce 3 kaşık yoğurt

takviye besin alıyorsan protein tozu filan onları da kahvaltıda kullanırsın. 1 scoop daha kullanıyorsan antrenman saatine göre ayarlarsın onu da.

bebek gibi olacaksın 1.5 ayda kıps ;D
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam yogunum vaktim kisitli demis. sanah 45 dk sonra oturup yumurta yiyebilecegini sanmiyorum. Muhtelemen sabah ogle aksam seklinde vakti var ona gore birseyler demek lazim.

Deno sen kilo boy falan soyle kalori hesabi yapalim.

Birde sunu soyliyeyim. Disarda uzun sure kalacagim zaman yanima aliyorum yemegimi. Tupperwarelara dolduruyorsun mesela 2-3 gunluk yemegini, hem zamandan buyuk tasarruf oluyor hemde disaridan yemek zorunda kalmiyorsun win-win. Bu olayi baya tavsiye ediyorum super rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

oturarak sağa sola sopa çevirebilirsin. çok hızlı ve belin limitlerine kadar dönmeyeceksin. yani o hareketin momentumuyla belin limitinde kendiliğinden durup diğer tarafa çevirme şeklinde yapmak sakat, genel yapılan hata da bu şekilde.

hareketi sen kendin limite gelmeden durduracaksın ki oblikler çalışsın.

youtube açamıyorum güzel anlatan videolar vardı baya broom stick twist diye aratırsan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...