imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ama yüzünde "ımmmkh!! ıgggh!!" ifadesi var ne yapayım tutamadım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kardeş bakma sen bu lakayıt adama sen rahat rahat kabahatini doldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 altım doluydu o an kokusundan mı anladım imam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 insanların vücutları bıngıl bıngıl lan o yüzden mi kalın gözüküyo acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Nekro said: su fotoya yorum yapanlarin gym den bir bok anlamadigi belli simdi surda hemfikir olalim. Adamin kolu normal insan kolu gibi degil. Calistigi gayet belli oluyor. Ama siz baktiginizda anlamamanizin sebebi bir bok bilmediginizden abi. Hem cahilsiniz hemde yorum yapiyorsunuz. Deno biraz yag yakmaya bak 2-3 ay guzel temiz diyetle iyice ortaya cikar kollar. eyvallah abi diyet lazım gerçekten. hayatımı spor dışında da fazlasıyla aktif yaşadığımı düşünüyorum. dediğim gibi ciddi yoğun bir sektördeyim ve genellikle salon kapatılırken falan çıkabiliyorum, öyle ucu ucuna yapabiliyorum yani sporu. buna rağmen 77 - 78 kg bandını koruyabiliyorum, ama işte yağ oranı muhtemelen 15'ün üzerine çıkmıştır. işe girerken %13 - 14 gibi bir orandı bu, gerçekten fark ediyordu. bir ara bana bir diyet programı önerseniz ne güzel olur, şöyle 3 - 4 kg verip 73 74'leri görsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 sabah kalkınca yeşil çay,beyaz çay vb. bir bardak iç, yanında 2 adet gün kurusu ye yarım saat 45 dk sonra yumurta beyazı+yağsız peyaz peynir 1-1.30 saat sonra şekersiz kahve, 1 saat sonra öğle yemeğinde yulaf+yoğurt+3-4 adet kuru meyve(3 kaşık yoğurt, 60,70 gram yulaf) 1 saat sonra ceviz vb. 3,4 tane 1 saat sonra kahve akşam 6 gibi akşam yemeği go go tavuk yeşillik yatmadan 2 saat önce 3 kaşık yoğurt takviye besin alıyorsan protein tozu filan onları da kahvaltıda kullanırsın. 1 scoop daha kullanıyorsan antrenman saatine göre ayarlarsın onu da. bebek gibi olacaksın 1.5 ayda kıps ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Bu adam big4dan birinde çalışıyor yalnız, hari ara kalkıktan 45 dk sonra yımırta yesin. Çalışan adama da uyan diyetler plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 45 dk erken kalksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 45dk. sosyal hayatından mı olsun, 45dk uykusuz kalarak acı mı çeksin? Faking spor ya çok fazla imtiyaz istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 haşlanmış yumurtanın dolapta 1 hafta kadar özelliklerini kaybetmeden kapalı kapta saklanabilme özelliği de var aslında. 10-15 tane haşlayıp akşamdan sarıyı beyazı ayırıp kaba doldursa soğuk yiyebiliyorsa bu şekilde vakit de kaybetmemiş olur. çareler tükenmiyor da kafaya koymak lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Haşlanmış yumurta dediğin yerde beni kaybettin. Dolapta özelliğini kaybetmeden 1 hafta durabilen sucuklu pastırmalı yumurtayı icad etsinler bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 nolur dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 çalışan adam diyeti diye bişi yok abi. kas yapıyosan ya uzun dönemde yapıyosun 5 sene gibi, ya da kendini kasarak 3 seneye düşürüyosun onu. her ikisi için de kalori hesabı şart tabi. sadece biri diğeri kadar sıkı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ben uyandığım gibi ne var ne yok gömüyorum ya 45dk beklemek falan filan boş işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 abi senin vicüut vöcooot diye bağırıyo sen başkasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 abi adam yogunum vaktim kisitli demis. sanah 45 dk sonra oturup yumurta yiyebilecegini sanmiyorum. Muhtelemen sabah ogle aksam seklinde vakti var ona gore birseyler demek lazim. Deno sen kilo boy falan soyle kalori hesabi yapalim. Birde sunu soyliyeyim. Disarda uzun sure kalacagim zaman yanima aliyorum yemegimi. Tupperwarelara dolduruyorsun mesela 2-3 gunluk yemegini, hem zamandan buyuk tasarruf oluyor hemde disaridan yemek zorunda kalmiyorsun win-win. Bu olayi baya tavsiye ediyorum super rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 mesgul ve yagli adama az proteinli 10 ogun onermek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Sabah iki tost yedim kesmedi biskuvi yedim ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 düşün yani şu adam bile kas yapıyosa, düzgün beslenen neler yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Diyet yapmadigimdan benim alt karin kismi sorunlu, kisin birazda yan simitler cikti. Cok da kafaya takmiyorum. Pantolonun ustunden sarkmadikca sorun yok. Foto http://s1.postimg.org/dnu3onzsv/benkarinsabah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ortam müsait değil spoyu açamıyorum akşam açarım mehehe http://static.fjcdn.com/pictures/Kermit_3b29b2_663204.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ŞAmbriyel diye tabir edilen karının iki tarafındaki yağlar için özellikle tavsiye edebileceğiniz bir egzersiz var mı? Belden yukarıyı otururken veya ayakta sağa sola cevirmek buralara yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 o hareket baya sakat zaten bulasma bence. Omurlari zedeleyebiliyirsin. O simit icin de ozel hareket yok diyet lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 oturarak sağa sola sopa çevirebilirsin. çok hızlı ve belin limitlerine kadar dönmeyeceksin. yani o hareketin momentumuyla belin limitinde kendiliğinden durup diğer tarafa çevirme şeklinde yapmak sakat, genel yapılan hata da bu şekilde. hareketi sen kendin limite gelmeden durduracaksın ki oblikler çalışsın. youtube açamıyorum güzel anlatan videolar vardı baya broom stick twist diye aratırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 o 10 öğünlük diyet dediğiniz şeyler saklama kaplarıyla rahatlıkla yapılıyor lan bahane üretmeyin. hiç vaktin yok kapları da çantayla filan taşıma şansın yoksa yeme annem yeme gülüm ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar