samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 boyumuz aynı benim kilo 87. O kadar verirsen sarkar aq tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 asfaga yok sarkma olayı 110dan 80lere düştüğümde oldu. bir süre 75-80 arasıydım zaten şu son 6 ayda 65e düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 kanuniden yine örnek bir çıkış xD senin eski nicke ne oldu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Baydim kanuniden. Nexcat Kanuni Scalanova Pati nickleri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 dün tartıldım, 87 ye düşmüşüm. en son tartıldığımda 114 düm. spor da yapmadım. ama göbek duruyor, onun için ne yapmak lazım bilemedm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Daha fazla kilo vermek gerek :) . Genetik, bazısının götüne vuruyor bazısının gobeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 tendon kopması sesi geliyor aklıma ooyoyoy abi tekrar koparsa diye paranoyak olmadın mı sen sonra peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 göbeğin durması normal çünkü vücut yağlanmaya göbek çevresinden başlıyor zaten. kilo verirken de en sona oralar kalıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 başladım dün spora. iş yerinde spor salonu var gitmiyorum, dünyanın parasını verdim bi de fasdsa ne güzelmiş lan, gittim 30 dakika kürek çektim. hiç de anlamam. onu yapmak bile keyif verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Jeeztro said: dün tartıldım, 87 ye düşmüşüm. en son tartıldığımda 114 düm. spor da yapmadım. ama göbek duruyor, onun için ne yapmak lazım bilemedm. boy? 1.90uzeri degilsen normal gobeginin olmasi o kiloda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 1.81 ya boy. ya şimdi 40 bedenden neredeyse 34 lere düşünce, insan göbek de kalmasın bekliyor niyeyse. içimden insan çıktı resmen. o da gitsin bir toparlanak. göbeğime masaj yapmak isteyen varsa dm den gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 goldbären said: tendon kopması sesi geliyor aklıma ooyoyoy abi tekrar koparsa diye paranoyak olmadın mı sen sonra peki. nasil olmiyim 3 kere koptuktan sonra, de 2 sene gecti artik rahatcayim. ama ara ara hala geliyor yani. bi de hala agriyor falan bazi bazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Jeeztro said: 1.81 ya boy. ya şimdi 40 bedenden neredeyse 34 lere düşünce, insan göbek de kalmasın bekliyor niyeyse. içimden insan çıktı resmen. o da gitsin bir toparlanak. göbeğime masaj yapmak isteyen varsa dm den gelsin. seninle olculerimiz baya tutuor ben de 1.83um 117den 88e dustum. gobegin tam gitmesi icin 10ar kilo daha vermemiz lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 düşüyor mu bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 düşmüyor :( şişkoyken sempatik fln diye geliyorlardı yanıma en azından, zayıflayınca o da gitti sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Senko niye böylesin sen kuzum şöyle bir badire mi atlattın nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 µh said: Jeeztro said: 1.81 ya boy. ya şimdi 40 bedenden neredeyse 34 lere düşünce, insan göbek de kalmasın bekliyor niyeyse. içimden insan çıktı resmen. o da gitsin bir toparlanak. göbeğime masaj yapmak isteyen varsa dm den gelsin. seninle olculerimiz baya tutuor ben de 1.83um 117den 88e dustum. gobegin tam gitmesi icin 10ar kilo daha vermemiz lazim beyler 100'den 70'e düştüm yine gitmedi o göbek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 welkam tu may layf mokoko! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 ad3m said: Senko niye böylesin sen kuzum şöyle bir badire mi atlattın nedir? badire değil hayatım bu sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 adem umut generator yapsana ya, böyle tagleyelim her karikatürü : ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Mantıklı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 nude https://cdn.pbrd.co/images/Hll9qJZ.jpg Before u arka sayfalarda bi yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 kanuni abiiieeeeeee adam kratos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 My boi! Dicem olmayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar