Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Salla andromedayi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 iyi dediniz ya, andromeda'yi arkadaslar alsin 2-3 gun ev ortaminda goreyim sonra eve gideyim dondugumde de oyunun sonunu oynasinlar kafasindaydim :) (en seveni bile almadi, su an 80 kisilik moruk gaming grubunda oynayan yok) gogo persona o zaman, baska oyun da yok bekledigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 12 saat ve daha ilk dungeon bitmedi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Amazon hediye Persona 5 DLC Kod diye e-mail atmış.İçerisinde; Futaba Sakura Special Theme,Ann Takamaki Special Theme,Futaba Sakura Special Avatar 1-2-3,Ann Takamaki Special Avatar 1-2-3 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 http://pre09.deviantart.net/bd65/th/pre/f/2015/037/9/d/persona5_ann_and_morgana_by_kr0npr1nz-d8gv4yi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Besto duo, ilk atmıştım bu resmi sanırım başlığa anons edildiklerinde. A cat burglar with a cat burglar. Ya şu ps3 için de satsınlar avatar, parayı vermek istiyorum alan yok ne biçim şirket. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ps3 mü kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ps3 destekliyor olması zaten baya garip gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Oyunu ps3 için yaptılar zaten, ps4e portlandı sonra. Çözünürlük düşük ama grafikler aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kesin oyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 evet öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 verdiğin linkte ps3 için geliştirildiğine dair bilgi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 o konular ilk sayfalarda konuşuldu ilgili linklerle yıllar önce. sizde aksine yönelik somut bilgi varsa buyrun koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kimse ps4 için geliştirildi demedi ki, sen ps3 için geliştirildi ps4 e portlandı demişsin. sonra kaynak vermişsin, kaynakta hiçbir şey yok söylediğin şeyi destekleyen. senden başka birinin iddiası olmamış, kim niye kanıtlamak için somut delil arasın. ps. bu arada grafikler aynı değil. texture kalitesi düşürülmüş, bunu örtmek için blur eklenmiş, ps4 de olan grafik effectleri ps3'de kasmasın diye kapatılmış. resolution 1080'den 720'e falan çekilmiş. baya downgrade var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 hiç oynamadım ben bu seriyi, bu kadar popi olduğuna da dikkat etmemişim. naruto benzeri bi eleman da var, oynasam sarar mı acaba? final fantasy gibi mi biraz? o tarz beni çok bayıyor ama bu daha akıcı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 bıngıl uğraşamıycam seninle, oyunu oynuyorum. öbür başlıkta dalaşamadın diye burada hesaplaşmak istiyorsun oyunla zerre alakan olmadığı halde anladım da vaktim yok cidden. başlığa kavga çıkarmak dışında bir katkın olacaksa buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 PC :D https://www.youtube.com/watch?v=0yxVASSetmA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 benim başlıkta sana sataşma adına yazdığım bir mesaj yok aslında. oski atmış mesajı, sen de ona hitaben kaynak koymuşsun. bende merak edip takip ettiğim için baktım ve ona hitaben mesaj attım. konudan bağımsız sana yönelik bir şey yazmadım. buna rağmen "seninle uğraştığımı" hissediyor ve rahatsız oluyorsan şikayet butonuna basabilirsin. konudan alakasız kişiye yönelik mesajlar atmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 oskinin son cümlesine yönelik link atmışım, oyunun ps4 daha ortada yokken geliştirildiği haberi vardı, adamlar bunu pencereden atıp yeni oyun yapmadılar. motor catherine ile kullanıldı, onun grafikleri de buna bayağı benzer. bilinen şeyler bunlar, son sayfadan atlayıp delil istemek ya shitposting ya da kasıtlı dalaşma hevesi. şikayet edilecek birşey yok, klasik paticik durumları. oyununa laf geldi diye kişisel saldırıya çevirip sonra başka alakaları olmayan başlıklarda peşimden gelen bayağı insan oldu böyle. oyuna dönüyorum. dnd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 abi bi remastered kadar fark vardır işte. o kadarı da normal yani. bu arada evet adamlar ps3 için geliştiriyorlarmış. 2014'te release olucak iken itelemişler tarihi, ps4 çıkınca ona da portlamışlar işte. http://gamingillustrated.com/persona-5-japan-release-date/ http://www.polygon.com/2013/11/24/5139762/persona-5-coming-to-japan-winter-2014-spin-off-titles-announced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 yani ps4e geliştirilmiş oyunları dönüp ps3e çıkaramıyorlar, bunun yaşandığı kaç örnek var? ps3 için yapılanlar aktarılabildi ancak hep. arada donanım uçurumu varken elbette downgrade var çözünürlük vsde, zaten öyle olması doğal. 2011de zaten development sürüyordu, bu kadar uzamasını beklemediklerini röportajlarda anlattılar hep. ps4 release o gecikme sayesinde mümkün oldu. konuya 5 nisanda işgüzarlık olsun diye atlamamış insanlar için it is known. hah xenus ben yazana dek koymuş, kapak olsun. -Deno- said: hiç oynamadım ben bu seriyi, bu kadar popi olduğuna da dikkat etmemişim. naruto benzeri bi eleman da var, oynasam sarar mı acaba? final fantasy gibi mi biraz? o tarz beni çok bayıyor ama bu daha akıcı geldi. abi jrpg, o tarz bayıyorsa biraz gameplay videosu bak combatı net gösteren baştan sona. turnbased, commandlı combat çünkü. yapılmış en hızlı ve akıcı şekilde olsa da sonuçta yine eski final fantasy tarzı bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Ikili dalasmalara girmesek en azindan bu konuda? Kalbinizi caldirtmayin hele persona gibi insan psikolojisini, insan egosunu ve ruhun yapisini irdeleyen bir oyunda yakismiyor :( Neyse uyku filan kalmadi bende, hayat filan sifir bittim, bittim :( Mainstream versiyonu persona 4, deno izle seversin sen baya :p animeyi begnirsen sonra persona 3 filmi dene onuda seversen otomatik oynarsin bunu, daha ucuz bir baslangic olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 oyunun PS3 portu oldugunu yazan yok, sam'in akil yurutmesi tamamen. PS3 720p 30fps PS4 1080p 30fps linklerde de port oldugunu yazan yok, port ne demek bir fikriniz yok veya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 PC'de emulatörle deneyen var mı nasıl oynanış? videoda baya clunky görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Laurelin said: Ikili dalasmalara girmesek en azindan bu konuda? Kalbinizi caldirtmayin hele persona gibi insan psikolojisini, insan egosunu ve ruhun yapisini irdeleyen bir oyunda yakismiyor :( Neyse uyku filan kalmadi bende, hayat filan sifir bittim, bittim :( Mainstream versiyonu persona 4, deno izle seversin sen baya :p animeyi begnirsen sonra persona 3 filmi dene onuda seversen otomatik oynarsin bunu, daha ucuz bir baslangic olur :p Arya persona fusion recipesi yazmayan herkesi banla:D Sabah sabah carmeni görünce dumura uğradım ya tasmalı submissive petli dom hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar