Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 brave new world gmg'de 21 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 serhatın dediği gibi oyuna tradein income getirisi bu kadar yuksekken dusuk agresiflik cok normal. Adamın +20 gold getirisi var bana saldırınca -30a dusuyosa dogal olarak saldırmıyo. Ayrıc aordu olmaması ordu yapamamak demek değil. Kasada 2k gold +200 incmome varken eger saldırırsa salak o AI zaten. Bi turnde 4 tane bomber basıp tek tek yanasamadan butun uniteleri alıyosunf elan cunku. Eskiden manasız saldırıyodu AI. Canı sıkılıyodu daha dogrusu ordusu upkeepini odeyemecegi bi seviyeye geliyodu saldırıyodu bildiğin depoyu bosaltmak babında. Azına vuruncada peace teklif ediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bide ideoloji olayı oyunu cok belirliyo eger oyunu iyi okur en yuksek puanlı adamın alacagı ideolojiyi alırsan sen + en yuksek puanlı resmen diger ırkları forceluyposun belirli bi noktadan sonra 7 ırkın 4 u 5 ı order olunca freedom alan got gibi kalıyo resmen aynı sekilde dinde onemli bi etmen kankalık ayagında beni tek irrite eden 7 ırklı dunyada 7 tane din cıkması max 3 olmalıu ki yayılımcı bi politika izleyebil dini agresif kullanabil obur turlu nere prphet yollasan benim dinim vardı geldin misyonerlik yaptın diye ismail turutluk yapıyto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ismail türütlüğe güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 pietynin sonundaki reform çok iyi bizans olup ekstra belief üstüne bi de reform çekip kongrede dünya dini yaptın mı abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 multi ne zaman atıcaz ya sıkıldım bilgisayarı dövmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 lan oha turizm ile oyun almak ne kadar zor diplomatik geldi turizm gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 multiye nub alıyo musunuz hemen rushlayıp yok edin beni problem değil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bu oxfordun theme bonusunda sıkıntı mı var ne yaptıysam alamadım hah tamam buldum. hem yabancı 2 civ hem 2 farklı dönem olması gerekiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 şu ilk beliefte %15 wonder alıyorum paso, diğerlerine için gidiyor ama wonderlarla yürütüyorum resmen çoğu oyunu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Kaede said: lan oha turizm ile oyun almak ne kadar zor diplomatik geldi turizm gelmedi Abi bende bir türlü diplo alamadım hep kültürümle eziyorum farkında olmadan diplo victorye kasarken ikidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kimse beğenmemiş ama alınır mı 21$'a gmgden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yok yok güzel baya exp, adam oluyo oyun yavaş yavaş, 3-4 exp daha çıkarsa iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 30 dolarlık content yok içinde gerçi hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 fizban said: kimse beğenmemiş ama alınır mı 21$'a gmgden?baya mukemmel expansion yeni bi oyun kadar sey eklemisler baya iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 öf beceremiyorum turizm ya, eşşek gibi turizm var oyunda siam olduğu için imkansız gibi. bu theme olayı ne bide hiç girmedim o işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 tamam ya keşfettim oyunun son turunda sdf gittim diplomatic aldım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi 2 sefer venedikle zorladım ı ıh ilkinde timedan ben kzandım iki,ncisinde timedan kaybettim kufur gibi abi bitmiyo kültür turizm ancak 2 3 mesaj yukarda serhatın dediği gibi rakiplerini dövücen öle kazanıcan yane kesin kazanma metodu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 deity venice let's play i baya kaliteli bi abi oynuyo biraz izleyip yaptıklarının soyle 5te1 ini yapınca emperora kadar oyun cok kolaylasıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Olmuş oyun. Civ V ile daha 20 saat gameplayim vardı, IV oynuyordum hala. V'e geçtim sonunda IV'ü silip. Tam istediğim gibi olmuş. AI saldırmıyor diyince siz her zaman yaptığımın tersine gidip yayılımcı oynadım, çok güzel de saldırdı bir adam yıkıp, yayılıp, yeni bir hedef belirleyince hatta ittifak kurup saldırdılar. Venedik vardı hatta oyunda, iyi ticaret yepıyordu benle, yayılımcı oynamama rağmen es geçtim onu, aptal mıyım yanı, niye saldırayım para gelirken? AI o Venedik'e saldırsaydı burada yine gelip AI böyle kötü diye wot yazardım. AI olmuş, IV'den bile iyi olabilir, daha oynamam lazım ama onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 oyunun bitmesine 25 turn kala turizm viktori alabildim lan oha ne biçim zor olmuş gerçi 400 civarı bitirebilirdim ama fakin kızılderililer kafalarına nuke atmama rağmen teslim olmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ee kim hediye ediyo brave new world o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 http://i.imgur.com/MGaV4lS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 screwy said: deity venice let's play i baya kaliteli bi abi oynuyo biraz izleyip yaptıklarının soyle 5te1 ini yapınca emperora kadar oyun cok kolaylasıyo. adam tek şehirle gidiyor ya, hiç bana göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi venice de tek sehir oynamak zorundasın. settler yok. annex edemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar