Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bir saat içinde 3 sipariş iptali, allah belanızı versin cidden. ararım telefonla...
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 insan özür diler, bir şey yapar... dışarı çıkıcam, hazırlamıyım dedim yemek falan azıma sıçtılar
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 restoran kaynaklı onlar banada oldu aynı gün 3 yerden söyledim farklı öğünlerde siparişler iptal oldu sepetinizi silkeyim dedim bi dahada söylemedim o gündne beri.
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yemeksepeti kariyerimde 6 tane restoran kapattırdım çirkefğimlr. kapattırdım derken yemeksepetinden. baya mutluyum. coleslaw nasıl getirmezler bana ? sıçarım kafalarına
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 umarım o restoranlar batmıştır ve restoran çalışanları işsiz kalınca memleketine dönüp tarımla uğraşmıştır.
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bi gün tatlısesten çiğ köfte söyledim pişmicek bişey olduğu için çabuk geleceğini düşünüp, 55dkda gelince çocuğu kapıdan kovmuştum almıcam söyle patronuna diyip. Tek çirkefliğim ve sorunum bu oldu.
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 şikayetim var diye bi site var. oraya yazın. canlı yardımda sabrınızın sonuna kadar zorlayın kapanıyor restoran yemeksepetinde. benim karnımı doyuramayacaklarsa ölsünler parasızlıktan. umrumda değil.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 restoran kapanmıyor yemeksepetinden çıkıyor sadece ? bi hafta sonra baştan başvuruyor alıyor yemeksepeti geri naptın abi niye kapatsınlar bi siparişin eksik geldi diye ahah
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kapanıyor derken ondan bahsettim zaten ben baya uzun bir süre özellikle baktım yoktu o restoranlar yemeksepetinde
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 o restoranı yıkıyorlar direk yemek gelmeyince ne sandın
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben bir kere pizza hut'tan pizza söylemiştim, yarım saat sonra gerizekalı yemeksepeti başka uzak şubeye yönlendirdi pizza 1 saat 15dk sonra buz gibi elimde oldu. geç saat ve açlıktan almak zorunda kaldım. daha pizza hut'tan almıyorum zaten
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Xenus said: ben bir kere pizza hut'tan pizza söylemiştim, yarım saat sonra gerizekalı yemeksepeti başka uzak şubeye yönlendirdi pizza 1 saat 15dk sonra buz gibi elimde oldu. geç saat ve açlıktan almak zorunda kaldım. daha pizza hut'tan almıyorum zaten pizza hut, KFC öyle başka şubeye yönlendiriyor. genelde o şube boktan vs.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 geçen 6 tane tantuni söyledim peşin ödeme seçeneği işaretlemiştim, dedim sonra karttan çekelim canlı yardımdan post makinası rica ettim. adamlar postsuz geldi parayı vermedim getir dedim makinayı. O gün bu gündür makina getiren yok <3 yemeksepeti bedava tantuni yah
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 cepostacı sonuna kadar haklı. kusura bakmasınlar üç kuruş eksik verecekler diye dünyanın en cahil en pespaye adamlarını diziyorlar restoranlara. acıma yetime koyar götüne şeklinde çalışıyorlar. hiiiç acımıyorum sigortasız cahil fakir emek işçileri. işinizi iyi yapmıyosanız sürünün.
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kusura bakmayın ama yürüyerek 10 dk mesafede olan bir restoranın bana getirdiği yemek soğuksa, açlıktan gebermesi umurumda olmaz. paramın karşılığında hizmet verecekse, şikayetimi yapar insanların o restorandan yemek yememesi için elimden geleni yaparım. köylerine dönseler keşke bizde rahatlasak. çok çeşit olunca bizde kendimizi durduramıyoruz.
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 cempostaci said: kapanıyor derken ondan bahsettim zaten ben baya uzun bir süre özellikle baktım yoktu o restoranlar yemeksepetinde seni engellemişlerdir bence
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Pingu said: cempostaci said: kapanıyor derken ondan bahsettim zaten ben baya uzun bir süre özellikle baktım yoktu o restoranlar yemeksepetinde seni engellemişlerdir bence >:D<
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Pingu said: cempostaci said: kapanıyor derken ondan bahsettim zaten ben baya uzun bir süre özellikle baktım yoktu o restoranlar yemeksepetinde seni engellemişlerdir bence böyle bi sistem var.
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ahah, denyonun biri haraslayınca atmamıştır yemeksepeti, seni engellemişlerdir
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Tatile tur şirketi ayarlayarak gitmek gibi bir şey bu sanırım.
Öne çıkan mesajlar