sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 şu badge olayını adam gibi anlayıp kısaca anlatacak var mı? oradaki 10 oyunu da satın mı almam lazım? ya varsa zaten oradaki oyun bende? uğraşmaya değecek bir şey gibi durmuyor bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 razzRaziel said: dishonored'a basın da indirim gelsin ya Borderlands 2 vs Dishonored /thread Oyu Dishonored'a verdim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bir ben alamadım zaten hotline miami'yi. Sabahtan beri heavy load diyor hata veriyor store. Blizzard'ı geçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 allallalalallalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hay heavy load'una be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Çin'de sabah oldu abi, ondandır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 sabonis said: şu badge olayını adam gibi anlayıp kısaca anlatacak var mı? oradaki 10 oyunu da satın mı almam lazım? ya varsa zaten oradaki oyun bende? uğraşmaya değecek bir şey gibi durmuyor bi de? oyun satın aldıkça oradaki 10 kart geliyormuş patır patır. buymuş olay. ama allah bilir ne reward alacaz onları tamamlayınca. her 10 dolara 1 kart veriyor, temiz temiz 100-200 dolar harcatma üstüne bir sistem kurmuşlar hadsufhauh. Allah bilir ne reward alacaz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Offf cheapsharkdan indirimlere bakarken commandos 2-3 falan 0.99 gördüm, bir an noztalj oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu arada sittin tane indie oyunda indirimler var bol bol da ana sayfada gozukmuyor. istedikleriniz varsa diye burdan bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Scribblenauts unlimited güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 gitmişler borderlands 2'ye vermişler oyları meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 neye vereydik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 dishonored :/ borderlands 2 season pass hedesi ile 15 dalırzdı gmg ve diğer hedelerde günlerdir. yaptığınız ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kim yav bu insanlar http://i.imgur.com/Rzp4XL9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Satis var dediler geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bastion 2.24 USD. Gömülün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Borderlands 2 almış ya lan, hay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 HellHound said: kim yav bu insanlar http://i.imgur.com/Rzp4XL9.png Bunlardan apple store'da okadar çok var ki. nasıl izin verebiliyorlar, şaşıyorum. Düpedüz üç kağıtçılık, dalgınlıkla oyun zannedip satın alanlardan geçiniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Tori said: Bastion 2.24 USD. Gömülün. nasıl bu oyun fikri olan var mi ? limbo tarzı bişey mi, yoksa combat içerikli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 al gitsin bastion pişman etmez. action rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 where is my 10$ dishonored! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 borderlans 2 yi önceki indirimde almıştım dishonored kesin gelir diyodum hassss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Adamlar oylama falan bakmıyıp en tırtını koyuyo bence yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bl2 kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Rewendor said: Adamlar oylama falan bakmıyıp en tırtını koyuyo bence yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar