PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bir lira bile harcamadım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ben de bi ninja aldim, doyduk artik steam indirimine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 3-4 oyunla kapadım son dakkada kenshi diye abuk prealpha stage bir oyuna 10 dolar vermeseydim epey güzel olucaktı, neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Bu episode bazında oyun almak da monkey island la geldi herhalde 2-3 ayda episode çıkartırız diyip tam fiyatına çeyrek oyun satıyorlar. Ben monkey island da bütün episode lar çıktıktan sonra indirim bastılar o zaman aldım. O tarz oyunları hemen almaya hiç gerek yok, kaldıki ben bir oyunu ne zaman save edip bıraksam araya haftalar girdimi devam edesim gelmiyor baştan oynamak istiyorum. Bu episode hesabıyla 5 kere baştan oynamam gerekir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sabonis said: Xenus said: Kentucky Route Zero %50 indirimde bugün http://store.steampowered.com/news/ şu aslında çok iyi ve hatta buy diye basmak üzereydim ki "aa dur lan episodelar ne zaman çıkıyormuş bakiim" diye aklıma geldi... o da ne anasını satiim ocaktan beri yaklaşık 7 ayda 1 tane episode çıkarmışlar. dalga mı geçiyorlar? bakındım 3 ayda 1 episode çıkararak 2014 ocakta bitireceklermiş. ama 7 ayda henüz 1 episode çıktığına göre tahminlerine göre yavaş ilerliyorlar. Şubat-Mart'ı falan bulur muhtemelen. 8 ay sonraya oyun mu alınır lan şimdiden :( oyun olsa canım yanmaz, oyun adı altında interaktif video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 episode olayı yine telltales tarafından yapılan başka bir lucasarts ripoffu sam max'de geldi sanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 İlk episode işleri HL ve Sin oyunlarında denendi aslında. Sin'in 2. bölümü hiç çıkmadı HL'nin de son episode'u yalan oldu. Telltale başarıyla episode sistemi yapıp sezonluk oyun satabilen ilk şirket olabilir. S&M dışında, Jurassic Park, Back to the Future, Wallace and Gromit gibi çok sayıda oyunları episode halinde çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 eldar said: sabonis said: Xenus said: Kentucky Route Zero %50 indirimde bugün http://store.steampowered.com/news/ şu aslında çok iyi ve hatta buy diye basmak üzereydim ki "aa dur lan episodelar ne zaman çıkıyormuş bakiim" diye aklıma geldi... o da ne anasını satiim ocaktan beri yaklaşık 7 ayda 1 tane episode çıkarmışlar. dalga mı geçiyorlar? bakındım 3 ayda 1 episode çıkararak 2014 ocakta bitireceklermiş. ama 7 ayda henüz 1 episode çıktığına göre tahminlerine göre yavaş ilerliyorlar. Şubat-Mart'ı falan bulur muhtemelen. 8 ay sonraya oyun mu alınır lan şimdiden :( oyun olsa canım yanmaz, oyun adı altında interaktif video walking dead oynadıysan kıyaslar mısın. aynı kafada mı? yaptığın seçimler, seçtiğin diyaloglar bir şey değiştiriyor mu? yoksa baya gerçekten interaktif hikaye mi? yürüyorsun, tıklıyorsun, hikaye bildiğini mi okuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 walking dead oynadım ama kentucky oynamadım :D. Fiyatı 5 dolarlara düştüğünde alırım. Okuduğum yazılardan atmosfer ağırlıklı olduğunu anladım. Yalnız şunu da söliyim, walking dead'i de beğenmemiştim, bayık geldi bana açıkçası. O yüzde beni kıstas alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 allam yaleppim ya. bu internetten korkulur yemin ediyorm. adam satın almadığı, hatta onu geçtim oynamadığı oyun için "canım yanıyor" diyebiliyor. nasıl kafalar bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sabonis: 8 ay sonraya oyun mu alınır eldar: oyun olsa canım yanmaz, burada yazar oyun olsa koymaz satın alınırdı demek istemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 abi zaten aldığında birşey oynamıyon mı? 2 episode var? var birşeyler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 vadır elbet de, mesela "to the moon" da oyun ama bölüm aralarındaki 1dk süren mini puzzle olmasa sadece ekrana tıklıyorsun neredeyse. Bu tür oyunları art work'ü, atmosferi, atıyorum hikayesi, müziği için alıyorsun. Bir challenge sunmuyor, o da beni açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sen kısaca icon adventure tarzını sevmiyorum desen, geçsek konuyu olmuyo mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 yoo bayılırım :), en sevdiğim oyunların bir çoğu adventure'ın altın çağından. Sinemadan rol çalmaya kalan yeni nesil adventureları sevmiyorum. Neyse konuyu çok dağıtmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 o değilde, Planetary Annihilation niye 90 dolar lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 "90 is for the collector's edition with alpha and beta access, nobody is making you pay that, it'll be 40 dollars for standard edition in december" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 trine 2 alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 boosterler 2. defa düşüyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bana 3 tane düştü şimdiye kadar ama hepsi farklı oyunlara, şimdi level 5 csgo badge yaptım boosterda düşmüştü daha önceden ama halen eligible diyo booster için, bakalım düşerse bi daha her türlü düşer demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/944570_538967916152091_916815664_n.jpg işte böyleydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Halo serisini toplamış tabii der sonra oynyacak oyunum yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar