HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 nordlydian said: bana 2 tane trading card vermesi gerekirken hiç kart gelmedi envantere??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bana da gelmedi kart sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Awesomenouts hakkında bir-iki comment plx. Dün az kalsın zombie ayağına warz'yi alıyormuştum, daha da buraya sormadan almam dsffsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bu kart limiti falan varsa yandık son bir kart kalmıstı benım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Tori said: Awesomenouts hakkında bir-iki comment plx. Dün az kalsın zombie ayağına warz'yi alıyormuştum, daha da buraya sormadan almam dsffsf.Bütün karakterleri ve bölümleri açana kadar eyi. Sonra arkadaşların falan varsa max 3-4 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Desqpio said: skyrim de skyrim le de yalan oldu artık. önümüzdeki indirimlere bakacağız. bu arada öyle kenarda durur uzun bi süre heralde ama yine de baldur's gate: enhanced edition'ı alsam mı acaba? Killer said: al HellHound said: alma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 35 dolarlık harcamama hala almak istediğim dolu oyun var ya. ama şımarıklık yapmicam, autumn sale'a kadar anca oynarım yeni aldıklarım + bir önceki sale'larda aldıklarımı. tutun arkadaşım kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Desqpio said: Desqpio said: skyrim de skyrim le de yalan oldu artık. önümüzdeki indirimlere bakacağız. bu arada öyle kenarda durur uzun bi süre heralde ama yine de baldur's gate: enhanced edition'ı alsam mı acaba? Killer said: al HellHound said: alma abi. al. oynarken ismail yk'dan allah belanı versini loop'a alıp bioware'e küfür etmeyi de ihmal etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ya off metro ve eve'e feci giresim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Desqpio said: abi. oncelikle yapimci sirket ile atari arasindaki sorunlar yuzunden oyundan tum destek/patch vs. cekilmis durumda su an ve hala patchlenmemis bilimum sorunlar var (sistemine bagli bazi insanlar sorunsuz oynuyor, bazilari hic oynayamiyor falan). atari batakta, beamdog dolandiricilik pesinde... iki ucu boklu degnek. basindan beri 15 senelik oyunun modlarini paketleyip satmak uzerine kurulu zaten oyun iyice yilan hikayesine donmus durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 fark etmez oyun iyi şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 oyun enhanced edition cikmadan seneler once de iyiydi zaten ayni paraya sadece en antika olan BG'yi degil, butun infinity engine oyunlarini almak da mumkun oldu bilimum packlerle, bundan sonrada olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ee edition'da birşey yok tutu kurun aynı şey. tek farkı 2 tane companion eklemişler onlar da sırıtıyor zaten, görevleri de beş para etmez. bende hata olmadı oyunda ee oynayıp bitirdim. arena var bi de black pit miydi neydi saçma salak birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ee bildiğin kötü ya. modlardan daha kötüydü ilk hali. sonradan ne kadar düzelttiler bilmiyorum ama para vermeye değmez. adamlar para kazanmayı hakketmiyorlar bg üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hayır bir de bg2'yi ee yapabilseler ne koyacaklar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bu sefer alıyorum skyrimi YETER ARTIK. aldım, bu alışveriş ile 4 kart gelicek dedi ama gelmedi kartlar. gecikmeli mi geliyür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 gecikmeli, panik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 şöle aklımı çalanm bişi yok bu aralar çok entresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Abi kartlar oyun açık kaldıkça geliyor panik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Satın aldığınız oyundan gelen summer kartları gecikmeli geliyor bazen ama illa ki geliyor merak etmeyin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bu kartların wallpaperlarını topluca indiremiyo muyuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 topluca zor da marketten istediğini bul, 360x360 market imageının urlyi aç sonra 360fx360f falan gibi bi şey var onu istediğin rese getir 1600fx900f falan sonra indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1000457_582340805150356_1616505756_n.jpg hitmani koymuşlar yine hms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 aldım metroyu ya :D multisi varsa her türlü akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar