Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Silphatos said: almam o zaman dlc olayından nefret ediyorum zaten 50 cent olsalar da almazsan bütün askerler tek tip kıyafet, tek renk haki üniforma, görsel customization sıfır yüz & saç hariç. alırsan tonla seçenek ekleniyor miğferler zırhlar milyon tane renk. renk kodlayabiliyorsun askerlerini ki gameplay olarak da rahatlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Killer said: tropico trine paydaythe heist !?'?^! wat do xcoma da bilendim advices pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 GTA Trilogy 7.49$ akşam sekizde bitiyor. nostarji için ben alıcam özellikle GTAIII için. ne oynardık be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 gameplay zor olsun daha iyi sem kardaşş, konsolcumuyuk biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 zorlukla alakalı değil ki dediğim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 uğraştırsın işte hangisi hangi class hemen göremeyeyim ölsünler falan dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Silphatos said: gameplay zor olsun daha iyi sem kardaşş, konsolcumuyuk biz diyen adam bl2'de hile kullaniyor top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ne hilesi la ben sp oyunda bile hile yapmam lel, 1 kere bitirip sildim zaten bl2yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 golden keys hack? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Killer said: Killer said: tropico trine paydaythe heist !?'?^! wat do xcoma da bilendim advices pls Payday 3-4 saat sonra bayıyo. Trine 2 epey iyi. Ekonomi stratejilerini seviyosan da Tropico iyi (4'ün 3'den bi farkı yok yalnız.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 onun linkini verdim garibanlar sürekli kod mod arayıp duruyolardı, zaten onun da bi hile tarafı yok ki, ben yazılan kodları bile kasıp yazmadım oraya zaten hiç 0dı keyim mutluydum. bl2 sp oyun işte ya +5 damajlı silahın olsa ne olacka olmasa ne olacak ölmüyosunki oyunda. sezon pes atan olursa yükler tekrar oynarım dlcleri ama affetmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ObuzHapsever said: Killer said: Killer said: tropico trine paydaythe heist !?'?^! wat do xcoma da bilendim advices pls Payday 3-4 saat sonra bayıyo. Trine 2 epey iyi. Ekonomi stratejilerini seviyosan da Tropico iyi (4'ün 3'den bi farkı yok yalnız.) peh trine indirimi geçmiş. eyv bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memulindo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Beyler Rogue Legacy bu summer sale'de indirime girermi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 http://store.steampowered.com/sub/552/?cc=jp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 şu an gelen indirimler bizle baya taşşak geçiyor sanırım. edit: hah düzeldi yine yanlış indirimle açıldı dedim noluyor hımına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bugünün indirimleri de tırt. Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Tekrar tekrar ayni oyunlar. Gamepad'iniz varsa Rayman'i alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ObuzHapsever said: Bugünün indirimleri de tırt. Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 monaco alınır gençler, dünden de van helsing alınır. ayrıca euro truck fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 abi skyrim legendary indrime giriyor da, neden classic skyrim ilk günden beri hep %30 ve 20 dolar, ulan daily deal yapmasan da zaten ayni fiyat, dlc'leri indirip daily deal diyorlar pff. 10 dolares olsa da alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Eve düşmüş 4.98 e trial oynamıştım zamanında hoşuma gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bana 2 tane trading card vermesi gerekirken hiç kart gelmedi envantere??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 süper et çocuğa basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 skyrim de skyrim le de yalan oldu artık. önümüzdeki indirimlere bakacağız. bu arada öyle kenarda durur uzun bi süre heralde ama yine de baldur's gate: enhanced edition'ı alsam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar