Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

almam o zaman dlc olayından nefret ediyorum zaten 50 cent olsalar da

almazsan bütün askerler tek tip kıyafet, tek renk haki üniforma, görsel customization sıfır yüz & saç hariç. alırsan tonla seçenek ekleniyor miğferler zırhlar milyon tane renk. renk kodlayabiliyorsun askerlerini ki gameplay olarak da rahatlatıyor.
Mesaj tarihi:
Killer said:

Killer said:

tropico
trine
paydaythe heist

!?'?^! wat do

xcoma da bilendim

advices pls

Payday 3-4 saat sonra bayıyo. Trine 2 epey iyi. Ekonomi stratejilerini seviyosan da Tropico iyi (4'ün 3'den bi farkı yok yalnız.)
Mesaj tarihi:
onun linkini verdim garibanlar sürekli kod mod arayıp duruyolardı, zaten onun da bi hile tarafı yok ki, ben yazılan kodları bile kasıp yazmadım oraya zaten hiç 0dı keyim mutluydum. bl2 sp oyun işte ya +5 damajlı silahın olsa ne olacka olmasa ne olacak ölmüyosunki oyunda.

sezon pes atan olursa yükler tekrar oynarım dlcleri ama affetmem :)
Mesaj tarihi:
ObuzHapsever said:

Killer said:

Killer said:

tropico
trine
paydaythe heist

!?'?^! wat do

xcoma da bilendim

advices pls

Payday 3-4 saat sonra bayıyo. Trine 2 epey iyi. Ekonomi stratejilerini seviyosan da Tropico iyi (4'ün 3'den bi farkı yok yalnız.)

peh trine indirimi geçmiş.

eyv bro
Mesaj tarihi:
abi skyrim legendary indrime giriyor da, neden classic skyrim ilk günden beri hep %30 ve 20 dolar, ulan daily deal yapmasan da zaten ayni fiyat, dlc'leri indirip daily deal diyorlar pff.

10 dolares olsa da alsak
Mesaj tarihi:
skyrim de skyrim le de yalan oldu artık. önümüzdeki indirimlere bakacağız.

bu arada öyle kenarda durur uzun bi süre heralde ama yine de baldur's gate: enhanced edition'ı alsam mı acaba?
  • Yeni Oluştur...