progamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Dust çok çok iyi ya. Scribblenauts da aldım bakalım. DS'de sevmiştim zaten oyunu. Sattığım kartlardan gelen parayla da Knife of Dunwall aldım oda hoş oldu heh. Secret World'u merak etmiyo değilim. Onun oynayanı var mı acep. Öyle SWTOR gibi boş serverlar olcaksa bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ahorow o yazmadıklarımdan şu güzelmiş bak: 10 Nov 2011 $69.96 Purchase Deus Ex: Human Revolution - Standard Edition, Deus Ex: Human Revolution - Tactical Pack DLC, Deus Ex: Human Revolution - Explosion Pack DLC, Deus Ex Human Revolution: The Missing Link DLC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi oha asdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Lan age of zaten yuzde 50ydi gecen gun. Bu neyin voteu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 mono said: Aldim gitti Secret worldu...oyalar bir sure hehe... OHHHhssss 40gb required to install...downloading 18.1gb..Harddisk lobisi fena vurdu bu sefer. 40gb ?? yer istiyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 alacaktım anında vazcaydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 serjuhan said: Lan age of zaten yuzde 50ydi gecen gun. Bu neyin voteu? 3dolara düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 simcity ÇIKSIN LAN. kesin civ cıkacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Zealotone said: mono said: Aldim gitti Secret worldu...oyalar bir sure hehe... OHHHhssss 40gb required to install...downloading 18.1gb..Harddisk lobisi fena vurdu bu sefer. 40gb ?? yer istiyor?? Su anda 18.1gb indiriyor, ama HDD'de 40gb rezerv etti..System Req baktim "Hard Disk Space: At least 30GB of free space" Ama iyi oldu %50 indirime denk geldi, merak ediyordum bayadir, enteresan artwork/setting/moblar/abiltyler falan..birde modern zaman...e subscriptionda kaldirdilar, firsat bu firsat hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 hmmmm yarın yada yarına kalmadan dishonored alcam bide cıkarsa 5 dolara simcity 4 ablabilirim serverlar duzene girmiştir biraz oynarım age pof allahın emri indrim bitmeden alcam amac işte mumkun oldugunca belese oyun bide prison arc 5 dolara duserse alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Killer said: serjuhan said: Lan age of zaten yuzde 50ydi gecen gun. Bu neyin voteu? 3dolara düşsün 3 olmasinda 5 olsun veya %66 olsun amg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 BonePART said: 5 dolara simcity 4 ablabilirim serverlar duzene girmiştir biraz oynarım hatlar karışmış biraz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 aoe 2'yi niye alıyorsunuz lan. online sistemi nasıl bilmiyorum da online kasmayacaksanız conquers'ın üstüne forgotten empires ek paketini yükleyin mis gibi oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Daesu said: abi deus ex i kacırdım off. oyda verdiydim alayım sabah diye fak dis şit +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Tori said: Daesu said: abi deus ex i kacırdım off. oyda verdiydim alayım sabah diye fak dis şit +1 That feel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 deus ex normal zamanda bile 2 günde bir indirim oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ama steamde 2 dolara hiç olmamıştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Aynı oyunları çevirip çevirip koyuyorlar ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 fazla l4d2si olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 alan wake ile serious sam 3 arasında kaldım 2 sinide almak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 oylar civ V'e pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 skyrim alınır mı şu an daha inmez herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 daha daily olacak skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bundan fazla inmez ama, iki tane indirim tier'i var. %50 görmez yani. saint's row 2'yi alacağım da indirim yapmadılar %50'den fazla meh. gg geçen hafta 3$'a satmış da o zaman hiç niyetim yoktu. galiba kart paraları ona gidecek hepsi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 aynı anda 5 oyun açtım, yaklaşık 6 saat açık durdu hepsi, hiç bir kart düşmedi. hepsi de kartı olan oyunlar. yanlış bir şey mi yapıyorum yoksa şansım WTF!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar