nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 DareJedi said: Bende DLCler ile 500e yakın oyun var ama kart sayım 6 sadece 1 tanesi Skyrim açtım diye geldi diğerleri sadece oylamadan gelenler. Kart olan oyunların 13 tanesi de yüklü hepsini açtım 5-10dk takıldım bir cacık çıkmadı. +550 oyun var durum aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 5-10dk yetmez, bazı oyunlar 15 saat açık kaldı hepsini toplayana kadar. Zealotone said: Steam'de aynı anda birden fazla oyun açmanın yolu mu var? her açık kalan oyun için arka planda onla ilgili kart düşürmek için fln. Yoksa tek oyun açınca bir anda sadece ona ait kartlar düşüyor, böyle para kırmak 10 dolar fln aşırı zor olmalı. sadece source motorlu oyunlar aynı anda açılamıyor. ayrıca launcher'ını açık tutmak yeterli oyunu veya ana menüde tutmak. saint's row 3 oynarken düzinelerce kart topladım başka oyunlardan. 100mb-1gb filan tutuyorlar ram'de ana menüdeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 screwy said: oyun basına kartlardan 50c ile 1 dolar arası para geliyo e zaten cok oyunu olan adamın elinde 15 tane kart oyunu olsa tum kartları saysa 7-10 dolar arası biseyler cıkar valla 15 20 centti hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 oyun basına kart basına degil. oyun basına 4-5 kart kart basına 10-20 cent dersen benim dedigim oluyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Dishonored almamak eseklik desek dogru der miyiz simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 di said: Dishonored almamak eseklik desek dogru der miyiz simdi ? evvet. indirimdeyken hikaye içeriği the knife of dunwall da alınabilir pekala ki onun devamı olan yeni içerik the brigmore witches da bugün duyuruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bi nevi. 15$'a 2 bethesda oyunu kampanyası vardı, o zaman almıştım ben ( skyrim hariçti doğal olarak )Erken almış oldum, anca şimdi F3 goty + dishonored steamde aynı fiyata denk geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Of yine hicbir zaman oynanmayacak oyunlari satin alma senligi yapmislar. Harbi mal miyiz neyiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bence de evet, yığınla oyun duruyor ve boş vakitte anca mmo oynuyorum ama indirimli oyun olunca bir ara oynarım diye alıyorum kaç tane oyun oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Galactic Civ 2 nasıl? Endless Space aldım, çok benziyorsa almayayım. dipnot: bu tarzı çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Escape velocity al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 aa sanctum 2 multi tower defense'miş lan. var mı alıp multi atacak. yoksa da ilerde daha ucuza alıp atalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 beyler eyc of düşmedi hala kızıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi deus ex i kacırdım off. oyda verdiydim alayım sabah diye fak dis şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 hitman alasım var wat do? hatta bir hitman taraftarı olarak comple mi alsam diyorum 11 dolara. gerçi diğerlerini oynamam dskfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Skyrim, assassins creed III, football manager 2013 felan fena indirimler gelmedi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 civ5 su an %50 inidirm oylamayla %33 sdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ters bisi var ya..alan wake %50, sleeping dogs %50 diyor..ama 2 gun once ben community choice da %75 e aldim sleeping dogsu, Alan wake ise paso %75 sale yerdi alla alla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 1) sleeping dogs alacak olan benle takasa girsin herkes mutlu olsun 2) mark of the ninja'ya sahip olmayıp da şimdi almayanı bizzat terlikle dövüyorum 3) orcs must die 2, temiz 30-40 saat falan multi atabileceğiniz bir TPS tower defense 4) Amnesia'ya sahip olmayıp da şimdi almayanı bizzat terlikle dövüyorum 5) Dunwall City Trials ile Knife of Dunwall satın alıyorum itirazı olan var mı? 6) Dust satın alıyorum, tek 1 adamın 4 yılda xbox'a yaptığı sonra inanılmaz güzel ve full detaylı bir şekilde pc'ye çevirdiği bir platform-rpg. 7) Reus'ta kararsızım ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 rising storm 4-packe girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yanlıştır düzelir ya =) yoksa normalde indirimde olmasa da civ5 için %33 komik. 5 dolara satıldı 10 kere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Serious Sam3 de genelde %75 indirim aliyordu, o bile %50 diyor..federaller Gaben'in ofisini basip zorla vergi mi koydu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 civ5 halihazırda %50 iken, %33 vote sale açmışlar. yoksa ben mi yanlış görüyorum oruç kafayla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 fm 13 almaya deger mi ? 14 cıkcak yaknda lol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar