bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 las vegas ÇOK daha iyi zaten, ilk oyun ortalamaydı. vegas en az 2 tier üstü. bağlantılı değiller zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Killer said: ben o yüzden 5 dolarlık oyun bekliyorum sırf. hitman 6.75 oldu vermedim fgh 20 tane kartım var .40 centten yazsam 8 dolar lan. ne işe yarıcak :( 40 cente zor maks 28-30 cente gidiyor cogu kart diğerleri de 10-15 arası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 torchlight 2 alırnır mı 5 dolardan 15 dakikadır düşünmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 alın abi kaçırmayın sonra diablo'ya verdiğiniz para acıyacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 torchlight fena değil ama öyle storyline, cinematikler beklemeyin. ben şahsen belli bir seviyeden sonra oyundan fena soğudum. hns seven adam her türlü en az 10 saat oynar, 5 dolara bedeve. ps. torchlightta benim canımı en sıkan şey zorluk seviyesi oldu. en son zorluk seviyesine kadar oyun zevksizlik seviyesinde kolay, en zora aldığında droplarla falan şansın yaver gitmezse belli bir noktadan sonra casterla falan one shot yemeye başlıyorsun scale olamıyor oyun zorluk seviyesine. ayrıca zorluk seviyesinin değişmesi ile hiçbir bonus gelmemesi son derece üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 multide hard oynanır belki? moderatede 24e kadar geldim bilmiyorm tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 portal 2nin 5dolardan aşağı indiğini görmedim ya. alsam mı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 monaco'ya oy vermeyeni falakaya yatırıyoruz forumcana! gerçi anasını satayım natural selection'ın seçilmemesi mümkün diil =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Hangisine oy verelim? Beni hiç biri ilgilendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 olm niye adam gibi oyunları oylamaya koymuyolar indie paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 The Testament of Sherlock Holmes nasıl oyun bilen oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Killer said: multide hard oynanır belki? moderatede 24e kadar geldim bilmiyorm tabi biz multide elite mi ne en zor seviyede oynadık, act 3 de sanırım gearlar scale olamamaya başladı, öncesinde de sıkıcı derece kolaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bence iyi oyunları son günlere saklıyorlar. Ayrıca hepside indie değildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 skyrim son gün headline olacak o kesin %50 indirim gelir. torchlight indirim bitti sanırım ama değer bence. birçok yönden diablo 3den keyifli bir oyun. harita açma vs mod da çıkarmışlar o rakama daha ne istiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 hirman 6 doalra deger mi 5 dolar yaptım gene bi oyun daha alıyım diyom kart satmak saolsun 2inci beles oynum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 monaco 75 olsa ve kzansa negzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Offf torchlight 2yi kaçırmışım, nerde bulcam bir daha 5 kağıda :| Gece 04.00 ile 11.00 arasındaki indirime dandik indieleri koysunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 tori black isterse gabe dayım belki yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Tori said: Offf torchlight 2yi kaçırmışım, nerde bulcam bir daha 5 kağıda :| Gece 04.00 ile 11.00 arasındaki indirime dandik indieleri koysunlar ya. torchlight headline olarak tekrar indirime girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Tomb Raider'a güzel deniyor da bilemedim ya oynar mıyım acaba. Yüzde 75 de iyi indirim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ben çok beğendim o oyunu. yıllar sonra güzel bir yeni seri doğdu. eskilerini oynadıysan nostalji olsun diye bile alınabilir biz gittik bir de indirimsiz aldık o kadar diim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bu indirimlerde kendime hakim olmayı başarabildim heh.şimdiye kadar sadece fallout nv aldım bir de cs git'in tekrar indirime girmesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 BonePART said: hirman 6 doalra deger mi 5 dolar yaptım gene bi oyun daha alıyım diyom kart satmak saolsun 2inci beles oynum hacı 20 centlerle mi oyun kazanıyon lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 serjuhan said: Tomb Raider'a güzel deniyor da bilemedim ya oynar mıyım acaba. Yüzde 75 de iyi indirim pff çok düşündüm ben de. aldım oynadım memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar