Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Killer said:

ben o yüzden 5 dolarlık oyun bekliyorum sırf. hitman 6.75 oldu vermedim fgh

20 tane kartım var .40 centten yazsam 8 dolar lan. ne işe yarıcak :(

40 cente zor

maks 28-30 cente gidiyor cogu kart

diğerleri de 10-15 arası işte
Mesaj tarihi:
torchlight fena değil ama öyle storyline, cinematikler beklemeyin. ben şahsen belli bir seviyeden sonra oyundan fena soğudum. hns seven adam her türlü en az 10 saat oynar, 5 dolara bedeve.

ps. torchlightta benim canımı en sıkan şey zorluk seviyesi oldu. en son zorluk seviyesine kadar oyun zevksizlik seviyesinde kolay, en zora aldığında droplarla falan şansın yaver gitmezse belli bir noktadan sonra casterla falan one shot yemeye başlıyorsun scale olamıyor oyun zorluk seviyesine. ayrıca zorluk seviyesinin değişmesi ile hiçbir bonus gelmemesi son derece üzücü.
Mesaj tarihi:
Killer said:

multide hard oynanır belki?

moderatede 24e kadar geldim bilmiyorm tabi

biz multide elite mi ne en zor seviyede oynadık, act 3 de sanırım gearlar scale olamamaya başladı, öncesinde de sıkıcı derece kolaydı.
Mesaj tarihi:
skyrim son gün headline olacak o kesin %50 indirim gelir.

torchlight indirim bitti sanırım ama değer bence. birçok yönden diablo 3den keyifli bir oyun. harita açma vs mod da çıkarmışlar o rakama daha ne istiyonuz.
Mesaj tarihi:
Tori said:

Offf torchlight 2yi kaçırmışım, nerde bulcam bir daha 5 kağıda :|

Gece 04.00 ile 11.00 arasındaki indirime dandik indieleri koysunlar ya.

torchlight headline olarak tekrar indirime girecek.
Mesaj tarihi:
ben çok beğendim o oyunu. yıllar sonra güzel bir yeni seri doğdu. eskilerini oynadıysan nostalji olsun diye bile alınabilir biz gittik bir de indirimsiz aldık o kadar diim :D
  • Yeni Oluştur...