Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ben 5 dolar biriktirdim wiçır 2 ile new vegas arasında karar veremedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 şivaleriy güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/954732_578777968839973_1273020229_n.jpg 20 cente satmam daha iyi lsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 new vegasbase var hiç dlc yok ultimate alsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 PS3 controller pc de calistirmayi cozdukten sonra ben de NBA2K aldim. Zaten kalan oyunlar paso var bende. Bu indirim baya bos simdilik benim icin. CS:GO ve NBA2K disinda alisverisim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 tomb raider alınca hitman alasım kaçtı. dishonored bekliyorum biçok kişi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 portal2 çift oyun 8 dolar diyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 New Vegas'ın Ultimate Edition değer mi? yoksa normalini mi alayım, DLC'ler çok acayip eklenti koyuyo mu yoksa 3-5 quest mi ekliyor? Hiç Fallout oynamadım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 dlc ler ayrı oyun gibi. kesin ultimate al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ultimate 5 dolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 aldım gitti gayri. Abi Skyrim Legendary alıcam, ondan kuruş hesabı yapıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 fallout new vegas'ı ben de ultimate olarak kaptım şimdi. borderlands 2'yi de alıyorum, 10 dolardan daha aşağı düşmez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Aynen bende fallout new vegası aldım. 10 gb inecekteee olme esegım olme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Abi bu steam niye hep bende olan seyleri hediye ediyor ya. Lan olmayan bisey ver de isime yarasin di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 fallout oynayacak zaman yok ya portal alıyım hatunla oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 di said: Abi bu steam niye hep bende olan seyleri hediye ediyor ya. Lan olmayan bisey ver de isime yarasin di mi ? nası hediye ediyo lan? bana hiç durduk yere gift oyun gelmedi dota2 hariç sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 3 gun ust uste vote verdim diye torchlight 2 vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 fallout new vegas dadindan yenmez oyun ya resmen. biraz daha reklamini yapam. tam 2 (yaziyla 2) kere bitirdim bastan dlc lerle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ben hala kararsızım valla. dishonored öncesi tek bi oyun alıcam şimdi. ya new vegas ya wiçır 2 wiçır 1 i de aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 witcher 2 de cok guzel olmakla birlikte, free roaming rpg istiyorsan new vegas 10 basar witcher'a. witcher 2 daha bir story driven oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Fallout new vegas alcaktım satın almada hata verdi.Bende vazgeçtim ultimate i alıyım dedim ,ultimate i satın aldı ama oyunlar kısmına normali geldi ve steam benden para çekmiş gözükmüyor. Bir sorun çıkarmıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 library'den fallouta sağ tıklayıp view downloadable content de, listeyi görüyosan ultimate, görmüyosan normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Red said: ben hala kararsızım valla. dishonored öncesi tek bi oyun alıcam şimdi. ya new vegas ya wiçır 2 wiçır 1 i de aldım wiçır 1i alıysan 2yi de al asdf 2 iyi baya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 progamer said: Red said: ben hala kararsızım valla. dishonored öncesi tek bi oyun alıcam şimdi. ya new vegas ya wiçır 2 wiçır 1 i de aldım wiçır 1i alıysan 2yi de al asdf 2 iyi baya bence. wiçır 2'yi almadıysan hala tamam mı, yani var ya. hani. bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 di said: Abi bu steam niye hep bende olan seyleri hediye ediyor ya. Lan olmayan bisey ver de isime yarasin di mi ? 3 gun ust uste vote verdim diye torchlight 2 vermis. http://www.reactiongifs.com/wp-content/gallery/omg/RDJ_Woah.gif abi işine yaramıyorsa bana verebilirsin, ne iyiymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar