ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yekeyeke said: Bende 1 var, 2 çok kötü dedilr almadım :/.Kötü değil sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 metro last light acaba daha indirime girer mi merak ettiğim bi o var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 1 i alaym mi o zaman eglendirir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Hem Deadlight hem Mark of Ninja indirime girsin ulan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Deadlight daha keyifli gelmişti bana. Daha basit yapısı var diary notes toplamak vs daha hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Uzun bir sure adam gibi SimCity cikmayacagini dusunursek, SC4 guzel fiyat heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bence ona verilecek $6 a da yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 age of 75e girsin hadi ya. koyim abi bi hd yaptılar diye kaç dolar lan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 "Tatar Ramazan" said: Hem Deadlight hem Mark of Ninja indirime girsin ulan!!amazon'da bi bundledan ikisini de 5$'a falan aldım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 fizban said: "Tatar Ramazan" said: Hem Deadlight hem Mark of Ninja indirime girsin ulan!!amazon'da bi bundledan ikisini de 5$'a falan aldım sanırım. akıllı adam bunu yapardı zaten. bende ordan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 çok iyi almışınız valla helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Sniper Elite: Nazi Zombie Army. Var mı beyler bunu alan deneyen, seven? $5'e inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 deadlight ilaçlı baktım şimdi baya produksiyonlu falan iyi bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 tomb raider daha 1 gün daha indirimde değil mi? 1.5 dk kaldı alayım yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 1 gün daha indirimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 bugünkü indirimler skandal kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 vegasa 2 dolar veririm. geri kalanlar tırto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 New vegas ek paket falanmı yoksa fallout 3 ün devamı gibimi? Birde falloutu oynamak gerekirmi new vegas için yoksa hikayeleri ayrımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ayrı hikayeler, standalone bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 DON'T STARVE'I OYLAYIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 tarza bak lan deal geçiyo dünün dealleri diye 1 gün daha veriyo fdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 abi ne salak oyunlar indirime giriyo ya eskiden böyle bi heycan yapardım son 2 saledir falan zaten oyunların yarısı var bende diğerleride kıytırık oyunlar meh o eski heycanı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 steam çöktü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 eski heyecanı yok çünkü eski indirimlerdne alcağımızı aldık zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Fallout New Vegas Erador Deadlight'ı aldım.. Don't Starve'ı ve Dishonored'ı bekliyorum.. Ay bitmeden bi 100 tl yatırayım ben karta yoksa bir dahaki ay çökecem :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar