Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Var mıdır Yolu

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

amatör olarak da yapabilir, bir kapital koyup fiziği düzgün bir kız tutar veya anlaşır, homemade özellikle live şovlar inanılmaz para getiriyor. business haline getirebilirsin. hele ki türkiyede çok talep görüyor böyle şeyler, kız bir de tutucuysa(yanlış olmuş, tutucu rp'si yapabiliyorsa), off ki ne off alacağın hit'in satacağın pay per view'in haddi hesabı yok. türban falan inanılmaz talepte.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abi tüm gün bir şey yapmayayım istiyorum ya. Oturayım internetten bütün gün dizi indiriyim, wow oynayayım lol oynayayım ne biliyim, gün içerisinde biramı içeyim. Bana karışan olmasın. Ama para sorunum da olmasın. Hani demiyorum ev alacam, mercedes alacam. Böyle hiç bir şey yapmadan hayatım sürsün istiyorum ya. Tamamen keyfe yaşıym. Tatile gidiyim sürekli fln. Dünyayı dolaşayım. Ama hiç çalışmak istemiyorum. Nasıl yaparız, tuto pls.

3 yıl önceki hayatım...
Sosyal ağlarda paylaş

sabah 11 de kalkıp 13 gibi dükkana iniyorum evimin altındaki. saat 19a kadar oyun muhabbet takılıyorum dükkanda ardından eve çıkıp yemek faslından sonra yine duruma göre gezmeye cıkıyorum yada dükkana inip oyuna devam ediyorum. aylık 4-5 bin gelirim var 2 bin total masraf oluyor dükkan + ev gerisi kafama göre kenarda kalıyor yada harcıyorum. hayat güzel lan ahah. tek sorun tatile cıkmak biraz zor oluyo heh
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o kadar manyak değilim
benim tek istediğim tutkuyla yapabileceğim bir iş bulabilmek
onu bulduktan sonra da bir tane hometown belirlicem kendime. Kendi kuracağım ve ortaklarımla birlikte yönetebileceğim küçük çaplı bir iş olabilir ondan sonra 20 gün çalışıp 10 gün full tatil gezicem her ay 10 sene böyle yaşasam hem dünyayı tamamen gezmiş olurum hem evdi arabaydı vs birsürü geyikti tamamlanmış olur hemde adam gibi birşeyler üretmiş olurum insanlık adına.
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

said:
Abi tüm gün bir şey yapmayayım istiyorum ya. Oturayım internetten bütün gün dizi indiriyim, wow oynayayım lol oynayayım ne biliyim, gün içerisinde biramı içeyim. Bana karışan olmasın. Ama para sorunum da olmasın. Hani demiyorum ev alacam, mercedes alacam. Böyle hiç bir şey yapmadan hayatım sürsün istiyorum ya. Tamamen keyfe yaşıym. Tatile gidiyim sürekli fln. Dünyayı dolaşayım. Ama hiç çalışmak istemiyorum. Nasıl yaparız, tuto pls.

3 yıl önceki hayatım...

Seni taklit ediyor gibi oldu ama benimde 3 yıl önceki hayatım böyleydi. Gerçi şimdide öyle ama evlilik bir başka.
Sosyal ağlarda paylaş

Babamı haftanın 7 günü çalıştırdılar sabah 7 akşam 5-6-7-8. Bu yüzden özel sektörden nefret ediyorum.

Şu an işim gücüm tatilim iyi ama ben daha paralı şeylere bacak sallamak istiyorum.

Şöyle kalabalık, elit yerlerde çay,kahve dünyası tarzı yer açmak nasıl olur mesela
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...