moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 yazdıkların korumaz sabonis. bende var choco labrador. hırsız gelse terlik getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 içlerinde tek koruyacak olan labrador diye biliyorum ben halbuki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Labrador neyi koruyor abi hırsız girse sevinçten ortalığa işer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 sallayin kopegi kaz alin..en iyi kaz koruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Xaenin said: Labrador neyi koruyor abi hırsız girse sevinçten ortalığa işer. dfghgfhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Rotweider var bnm 6 yasinda erkek safkan ukraynada rotweider yetistirme klubünden aldim veriim sana vukuatli ama ben bile korka korka seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 rotvaydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 siyah belçika çoban/bekçi köpeği/Groenendael Köpeği http://1.bp.blogspot.com/-4uxCGRyKH8w/UKFZ3dptVqI/AAAAAAAAMy4/XQMyKeGL_Aw/s1600/b0fcb14b8aeafe843caa6aa425b79071.jpg http://www.dogsreviewed.com/images/belgian-shepherd-dog-groenendael.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 lan sokaktan al bitane köpek iyi huylu bişi düzgün edepli bi köpek hayra geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Valvyn said: Rotweider var bnm 6 yasinda erkek safkan ukraynada rotweider yetistirme klubünden aldim veriim sana vukuatli ama ben bile korka korka seviyorum :D 6 yaşında köpeğini başkasına mı vereceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Özür dilerim 6 yaşında rotvaydırını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 6 yaşına gelene kadar köpeğin cinsinin rotweider olmadığını öğrenemedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bu arada köpek ırkları ve resimleri sitelerinden köpek seçiyosunuz bravo :d 5 yıldız altını eleyin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Canlı besleme ehliyeti diye bir şey olsa yemin ederim dünyada her türlü sorun çözülür ya. İnsan, hayvan, böcek hepsi için lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Lan ne kadar ırkçı adamlarsiniz Bu arada orjinali buymus:rottweiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 köpek beslemek zor bişi değilki lan. adam ismini yanlış söyledi diye niye bu kadar yüklendiniz. köpek dediğin kasaptan büyük kemiği alır, haşlarsın suyuna ekmek koyar beslersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mamayla beslesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 spo Feamer said: siyah belçika çoban/bekçi köpeği/Groenendael Köpeği http://1.bp.blogspot.com/-4uxCGRyKH8w/UKFZ3dptVqI/AAAAAAAAMy4/XQMyKeGL_Aw/s1600/b0fcb14b8aeafe843caa6aa425b79071.jpg http://www.dogsreviewed.com/images/belgian-shepherd-dog-groenendael.jpg köpek değil keçi bu kıl keçisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 güzel köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Kafkas kurdu var bide kafkasyada at die biniolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bizim kangala bi dişi bulucaz yakında da kangallar kedilerle pek anlaşamıyor.Bir de görünüşü falan da istediğin gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 dana22 said: sallayin kopegi kaz alin..en iyi kaz koruyor.. Şu doğru yalnız, harbi almanya defansı gibi koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 border collie. sana sevecen millete kıl. kapıdan girene havlamasını istersen havlatırsın. istemezsen herkese yalanır, arsız olur. sen nasıl istersen o yone cekebilecegin bir tür. kedi ile gecinebiliyorlar. en azından her gun bizim komsudaki kedi ile geciniyor. ayrıca geniş araziye doğuştan alışkın. bırak 4 donume, koştursun dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mükemmel bi köpek şu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar