Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni (!) üçleme: Terminator Resurrection

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Film saygı duruşu tadında ve baştan sona ilk 2 filme göndermelerle dolu, bu da benim gibi adamları 2 saate yakın süre boyunca gülümsetti. James Cameron da zaten bu filmin ilk 2'ye aşırı uyumlu olduğunu ve Genisys'i resmi olarak 3. film saydığını söyleyerek 3. ve Salvation filmlerini yok saydı, bence iyi de etti.

Kesinlikle IMAX gidin, hatta 3D. İstinye'de var.

Dipnot: T2'nin yeri bende çok ayrıdır, küçükken VHS'den ve ergenken Director's Cut DVD 20 defa falan izlemişimdir. İlk film de ona yakın bir yerlerde durur, en iyi 10'uma sokarım. T-800 endoskeletonunun hatırası başka.
Sosyal ağlarda paylaş

Film gayet güzel, eğlenceli. Arnie çok güldürdü ama gerizekalılar verdikleri son trailerda filmin bütün hikayesini verdikleri için, pek bir heyecanı kalmamıştı bende.

Bundan sonra hiç bir trailerı seyretmemeye karar verdim. Yoksa bütün filmin içine ediliyor afedersiniz.

Filmi seyreden baksın

Salaklar trailerda John Connor ın terminatör olduğunu falan göstermişlerdi.

Sosyal ağlarda paylaş

İzledim bugün. Filmden keyif aldım ama tabiki T2 ve T1 kadar olamaz kesinlikle.

Deneyimsiz, vizyonsuz yönetmenlere teslim edilince gerekli tweak'ler yapılamıyor önemli noktalarda, o yüzden de hafızalara kazınan planlar, sahneler çıkmıyor ortaya.

Bir sinemacı için Jurassic World ve Terminator Genisys harika iki örnek. Neden T2 ve JP kült film de TG ve JW değil çok net anlaşılabilir diye düşünüyorum. Çünkü ikisi de ilk iki filmin yapmaya çalıştığını deniyor ama yapamıyor. Çerezlik film statüsünde kalıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben izledim bugun keyif aldım baya

ya reyz ekranda görününce olay bitio zaten.

bi de farklı bişiler olsun diye kasmışlar zamanda yolculuk çok karışmış orada aklım karıştı

finali de beğenmedim açıkcası

her türlü gidilir filme, JW kadar hayal kırıklığı olmadı bu filmde
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bugün izleyebildim de ancak:

filmin ilk kısmı bayağı eski filmlerin hayranlarının gönlünü almış, o sahneleri yeniden canlandırdırkça keşke birebir remake çekselerdi dedim yeni teknolojiyle. sonra gene fena gitmedi 2017'ye kadar ama sonrasında john connor olayı pek olmamış, john connor gibi süper karizma aktörlerin canlandırdığı birini de tipsizliğin kralına oynatmışlar. kaldırmamış onu. halbuki t-1000 mesela iyiydi oynayan adam alakasız tip olduğu halde. belli bir ekran karizması olması lazım john connor rolünde.

öte yandan zaman yolculuğu olayını mantıklı bağlamak için o kadar kasmışlar, sonra gidip john "sizi öldürsem de bence bişi olmaz bana yani" filan diyor yani, sallapati havada kalmış zaten ne olabileceği de belli değildi. kurgulamaya çalışıp bir yerden sonra salmışlar hissi verdi.

bir de filmde hiç gerilim yoktu, insan da neredeyse hiç ölmedi. bayağı pg-13 olmak için özel gayret gösterilmiş hissi verdi t3 gibi.

jk simmons iyi bir sürpriz oldu, keşke diğer rollerin oyuncularını da o itinayla seçselermiş. arnold, simmons'ı yan role koyuyorsun, sonra nobody john connor filan. açık ara en zayıf john connor olmuş bütün filmlerdeki, christian bale'den böyle downgrade çok üzdü.

yani biraz düşünmem lazım nereye koyacağımı sıralamaya göre ama maalesef endişelerin bir kısmı gerçekleşmiş, ama gene beklediğim kadar üzmedi genel olarak, bazı yerlerde de eğlendik hani. ama şu kesin ki cameron veya onun tierinde bir yönetmen çekmeden olmayacak asla eski ayarda bir film. yazar ve yönetmen de aynı olmalı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...