riglous Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Adana, Adana'da yeniyor malesef. Orada da Cikcik Ali var. Ona gitmek lazım. İstanbul'da en iyi Bostancı'da Özasmaaltı'nda ama o bile trışka. Bu Dürümzade iyi ama sadece iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Vingthor said: DoGMeaT said: Vingthor said: en iyi hamburger (hala açık mı bilmiyorum) cihangir house cafe en iyi pizza cihangir mis pizza http://www.manoburger.com/ tüneldeki şubesi muhteşemdi,patates olayını çözemediler ama sırf o yüzden hayvan gibi puanını kırasım var yinede gbk'dan nusrete,virginia angustan günaydına heryerde burger yedim,mano mano mano en iyi iskender-etinn bide manu az yemedim bende gayet basarili ama houseburgeri oneririm yanlis yazmisim bu arada house cafe deil house burger aklimi kaybediyorumnher yedigimde House burger farklı yer mi bilmiyorum ama burger house bayağı şahane yapıyor. Bayağı da şubesi var anadolu yakasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 şu topic gizli bölümde fln olsun. girip girip acıkıyoruz!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ben hayatımda Kokoreç yemeyen birisiydim.Taaaki Gala kokoreç den tadımlık çeğrek yiyene kadar. Başladım, alıştımda ama sonra gene bıraktım. Ama Gala Kokoreçin en iyi şubesi bana kalırsa BAYRAMPAŞA daki şubesi. Herşeyine kefilim gidin tadına bakın. Birde eğer et yemek istiyosanız ( fiyatlarıda abartı değil ) Virginia Angus derim başka bişey demem. Diyemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Fin said: tereyağı - mısır unu - bide özel bi peyniri var sanırım bi kaç yedim trabzon'da hoşuma gitti baya ya. O perniyirn adı Golot - Kolot ikiside denebilir :D İsminede kimileri Guymak - kimileride Mıhlama der. Bu arada Sürmeneliyim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 riglous said: Adana, Adana'da yeniyor malesef. Orada da Cikcik Ali var. Ona gitmek lazım. İstanbul'da en iyi Bostancı'da Özasmaaltı'nda ama o bile trışka. Bu Dürümzade iyi ama sadece iyi. Adana'ya gittiğimde (2002 sanırım) Hasan vardı, bayağı başarılıydı ama İstanbul'a falan da şube açmış sanırım, sürüm artınca lezzet ne oldu onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Apis said: En iyi hamburger? Egg&Burger, Nişantaşı. Nişantaşı Camii'nin hemen arkasında. iyi mi ya burası, senelerce gördüm hiç denememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 idare eder. yoklukta gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 dreagloth said: Yemeğe eşek yüküyle para verince, çayın ikram olmaması sinirlendiriyor insanı beytide. Çayı zerre sevmeyen birisiyim ama kol gibi hesap ödeyince insan semaverle çay gelsin, suya para alınmasın istiyor. Haklı davanızı sonuna kadar destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Redeagle said: Vingthor said: DoGMeaT said: Vingthor said: en iyi hamburger (hala açık mı bilmiyorum) cihangir house cafe en iyi pizza cihangir mis pizza http://www.manoburger.com/ tüneldeki şubesi muhteşemdi,patates olayını çözemediler ama sırf o yüzden hayvan gibi puanını kırasım var yinede gbk'dan nusrete,virginia angustan günaydına heryerde burger yedim,mano mano mano en iyi iskender-etinn bide manu az yemedim bende gayet basarili ama houseburgeri oneririm yanlis yazmisim bu arada house cafe deil house burger aklimi kaybediyorumnher yedigimde House burger farklı yer mi bilmiyorum ama burger house bayağı şahane yapıyor. Bayağı da şubesi var anadolu yakasında. yok farklı. cihangirde butik bir burgerci minicik dükkan falan. var mı hala bilmiyorum ama. sanırım cüce'ye söylemiştim abi bi dene falan diye baya sevdiydi. çünkü sevilmeyecek gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Abi hem et hemde efsane Hmaburger Virginia Angus diyorum başka bişey demiyorum. Kaale alsanıza lan beni euhausdhuasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Sawer said: ] iyi mi ya burası, senelerce gördüm hiç denememiştim Oldukça iyidir, mutlaka dene. 25 TL gibi bir rakam veriyorsun ama değiyor. Bir de mesaj kutun doluymuş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 tabiki Lider Kokoreç "LK" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kokorec > manisa-ahmetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Istanbulda nerede yemek yenilecegini biz cok iyi biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 sananeolmistanbulunyemeklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Kokoreç'in saçta domates biber ve saç ile yapıldığını bir istanbulda gördüm. Tek kelime ile berbat, tantuni mi yiyorum kokoreç mi yiyorum belli değil. Her yerinden vıcık vıcık yağ akıyor, kokoreç tadı fln gelmiyor baharat ve yağdan. Zevk meselesi sonuçta ama kokoreç dediğin, kömür de şişte pişirilmiş, yağsız katıksız, domatessiz, şişten kesilip yarım ekmek üzerinde doğranan, azcık kimyon ve pul biber ile yapılan birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bu topiğin ankara versiyonunu sabırsızlıkla bekliyorum.hatta katkıda sağlarız kendi çapımızda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Biraz da balık restorantlarından bahsedin bakalım gençlik. Çok pahalı mekanlardan söz etmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 http://setbaliklokantasi.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Aynen şöyle ucuz ama lezzetli, lüks olması şart değil, balıkçı barınağı bile olabilir, keyifle balık yiyip temiz hava alacağımız nereleri var ist de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 fatih, yavuz selim de var temizbalıkçılar da deniz görmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 tambjk said: Kokoreç'in saçta domates biber ve saç ile yapıldığını bir istanbulda gördüm. Tek kelime ile berbat, tantuni mi yiyorum kokoreç mi yiyorum belli değil. Her yerinden vıcık vıcık yağ akıyor, kokoreç tadı fln gelmiyor baharat ve yağdan. Zevk meselesi sonuçta ama kokoreç dediğin, kömür de şişte pişirilmiş, yağsız katıksız, domatessiz, şişten kesilip yarım ekmek üzerinde doğranan, azcık kimyon ve pul biber ile yapılan birşeydir. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 DoGMeaT said: frango döner - mecidiyeköy http://www.frango.com.tr/ içinizdeki muhafazakar çığlıklar atıyor olabilir ama ben avrupai döneri çok seviyorum,ahanda buraya yazıyorum 5-10 yıl içinde fena yayılacak bu trend . izzet çapa bile girmiş bu alman döneri işine bi yerde dükkanı var ama sölemiycem yerini ve hiç önermem,çok kötü bence.frango ise ıhmmm kalite akıyor gerçekten mcidiyeköye bahane buluyorum gitmek için. Zamanında dedik dedik inanmadılar Soslu Döner Pati halkının tabularını yıkamadık , tepki topladık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar