Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda En güzel yemekler nerde bilirim.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

DoGMeaT said:

Vingthor said:

en iyi hamburger (hala açık mı bilmiyorum) cihangir house cafe
en iyi pizza cihangir mis pizza

http://www.manoburger.com/

tüneldeki şubesi muhteşemdi,patates olayını çözemediler ama sırf o yüzden hayvan gibi puanını kırasım var

yinede gbk'dan nusrete,virginia angustan günaydına heryerde burger yedim,mano mano mano

en iyi iskender-etinn

bide manu az yemedim bende gayet basarili ama houseburgeri oneririm

yanlis yazmisim bu arada house cafe deil house burger aklimi kaybediyorumnher yedigimde

House burger farklı yer mi bilmiyorum ama burger house bayağı şahane yapıyor. Bayağı da şubesi var anadolu yakasında.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hayatımda Kokoreç yemeyen birisiydim.Taaaki Gala kokoreç den tadımlık çeğrek yiyene kadar. Başladım, alıştımda ama sonra gene bıraktım. Ama Gala Kokoreçin en iyi şubesi bana kalırsa BAYRAMPAŞA daki şubesi. Herşeyine kefilim gidin tadına bakın.

Birde eğer et yemek istiyosanız ( fiyatlarıda abartı değil ) Virginia Angus derim başka bişey demem. Diyemem :(
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:

Adana, Adana'da yeniyor malesef. Orada da Cikcik Ali var. Ona gitmek lazım. İstanbul'da en iyi Bostancı'da Özasmaaltı'nda ama o bile trışka. Bu Dürümzade iyi ama sadece iyi.

Adana'ya gittiğimde (2002 sanırım) Hasan vardı, bayağı başarılıydı ama İstanbul'a falan da şube açmış sanırım, sürüm artınca lezzet ne oldu onu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Vingthor said:

DoGMeaT said:

Vingthor said:

en iyi hamburger (hala açık mı bilmiyorum) cihangir house cafe
en iyi pizza cihangir mis pizza

http://www.manoburger.com/

tüneldeki şubesi muhteşemdi,patates olayını çözemediler ama sırf o yüzden hayvan gibi puanını kırasım var

yinede gbk'dan nusrete,virginia angustan günaydına heryerde burger yedim,mano mano mano

en iyi iskender-etinn

bide manu az yemedim bende gayet basarili ama houseburgeri oneririm

yanlis yazmisim bu arada house cafe deil house burger aklimi kaybediyorumnher yedigimde

House burger farklı yer mi bilmiyorum ama burger house bayağı şahane yapıyor. Bayağı da şubesi var anadolu yakasında.

yok farklı. cihangirde butik bir burgerci minicik dükkan falan. var mı hala bilmiyorum ama. sanırım cüce'ye söylemiştim abi bi dene falan diye baya sevdiydi. çünkü sevilmeyecek gibi değil
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Kokoreç'in saçta domates biber ve saç ile yapıldığını bir istanbulda gördüm. Tek kelime ile berbat, tantuni mi yiyorum kokoreç mi yiyorum belli değil. Her yerinden vıcık vıcık yağ akıyor, kokoreç tadı fln gelmiyor baharat ve yağdan.

Zevk meselesi sonuçta ama kokoreç dediğin, kömür de şişte pişirilmiş, yağsız katıksız, domatessiz, şişten kesilip yarım ekmek üzerinde doğranan, azcık kimyon ve pul biber ile yapılan birşeydir.
Sosyal ağlarda paylaş

tambjk said:

Kokoreç'in saçta domates biber ve saç ile yapıldığını bir istanbulda gördüm. Tek kelime ile berbat, tantuni mi yiyorum kokoreç mi yiyorum belli değil. Her yerinden vıcık vıcık yağ akıyor, kokoreç tadı fln gelmiyor baharat ve yağdan.

Zevk meselesi sonuçta ama kokoreç dediğin, kömür de şişte pişirilmiş, yağsız katıksız, domatessiz, şişten kesilip yarım ekmek üzerinde doğranan, azcık kimyon ve pul biber ile yapılan birşeydir.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

frango döner - mecidiyeköy

http://www.frango.com.tr/

içinizdeki muhafazakar çığlıklar atıyor olabilir ama ben avrupai döneri çok seviyorum,ahanda buraya yazıyorum 5-10 yıl içinde fena yayılacak bu trend
.
izzet çapa bile girmiş bu alman döneri işine bi yerde dükkanı var ama sölemiycem yerini ve hiç önermem,çok kötü bence.frango ise ıhmmm kalite akıyor gerçekten mcidiyeköye bahane buluyorum gitmek için.

Zamanında dedik dedik inanmadılar

Soslu Döner

Pati halkının tabularını yıkamadık , tepki topladık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...