Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 araba etkilemiyor. bir naytrod falan koy etkilenelim. sadece harley'den etkileniyorum. beni de etkile sequo. araba meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 doruk'tan quest reward'ı 500'e cekme cabası sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Vingthor said: araba etkilemiyor. bir naytrod falan koy etkilenelim. sadece harley'den etkileniyorum. beni de etkile sequo. araba meeh Hacı o aracın fiyatı 725.000 Euro. Nightroad ne lan. Sexroad diyoruz biz buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 parayla satın alınamayan dogustan gelen bazı özellikler vardır ben buraya bi foto koyarım mesela, ne ferrariler ne gemiler uçaklar yerine tutmaz,cok üzülüp kırılan rencide olan arkadaşlar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Vingthor said: araba etkilemiyor. bir naytrod falan koy etkilenelim. sadece harley'den etkileniyorum. beni de etkile sequo. araba meeh Hacı o aracın fiyatı 725.000 Euro. Nightroad ne lan. Sexroad diyoruz biz buna.motorcuyla yapılan seks diye bişey var yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 DoruK said: 100 tl atamayacak biri şu forumda yoktur forumda god mode açma yolu 100 lira olsaydı ohoo e at ta sevinek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Vingthor said: araba etkilemiyor. bir naytrod falan koy etkilenelim. sadece harley'den etkileniyorum. beni de etkile sequo. araba meeh Hacı o aracın fiyatı 725.000 Euro. Nightroad ne lan. Sexroad diyoruz biz buna. abi fiyatı beni gerçekten bak gerçekten şeyapmıyo böle OHA OF dedirtmiyo. benim durumum ortalama olabilir ama zenginliğin ortasındayım zaten müşteriler yüzünden. böyle modifiye gerçek erkek arabası american muscle'lar veya nightrodlar efendim customize dynalar falan koymadıkça meeh yani uçağın olsa ee der geçerim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OLUM_MAKINASI Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 burda biri yazmısdı, kezbanlarla ilgili; sinemaya götür 20tl 2 içki ısmalra 10 tl cafede yemek yedir 20tl aksam vermeden ooaayyy ooghhhh cekmesi paha biçilimez o msgi bulana ... sorry sequo gibi zengein deiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Proje araçlarını açtığında araç kullanan katil oldu. Proje aracı koyduğuna enthusiast, "bu araçlara bu kadar para sayıyorsam trafiği ve insanların can güvenliğini hiçe saymak hakkım."dediğinde katil oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Vingthor said: araba etkilemiyor. bir naytrod falan koy etkilenelim. sadece harley'den etkileniyorum. beni de etkile sequo. araba meeh Hacı o aracın fiyatı 725.000 Euro. Nightroad ne lan. Sexroad diyoruz biz buna. yok adam etkilenmiyor hoş ben de etkilenmiyorum ya ama ben daha ucuzum tatlı dil güler yüz yetiyor bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Vingthor said: Sequo said: Vingthor said: araba etkilemiyor. bir naytrod falan koy etkilenelim. sadece harley'den etkileniyorum. beni de etkile sequo. araba meeh Hacı o aracın fiyatı 725.000 Euro. Nightroad ne lan. Sexroad diyoruz biz buna. abi fiyatı beni gerçekten bak gerçekten şeyapmıyo böle OHA OF dedirtmiyo. benim durumum ortalama olabilir ama zenginliğin ortasındayım zaten müşteriler yüzünden. böyle modifiye gerçek erkek arabası american muscle'lar veya nightrodlar efendim customize dynalar falan koymadıkça meeh yani uçağın olsa ee der geçerim sanırım Amerikan muscle kız arabasıdır kardeşim. 6000 devir çevirir. Gerçekten erkek arabası arıyorsan; 1. İtalyan 2. Japon 3. Alman 3 seçeneğin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 axedice said: Sequo said: Proje araçlarını açtığında araç kullanan katil oldu. Proje aracı koyduğuna enthusiast, "bu araçlara bu kadar para sayıyorsam trafiği ve insanların can güvenliğini hiçe saymak hakkım."dediğinde katil oldun Fakirlerin yaşaması hata zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Vingthor said: Sequo said: Vingthor said: araba etkilemiyor. bir naytrod falan koy etkilenelim. sadece harley'den etkileniyorum. beni de etkile sequo. araba meeh Hacı o aracın fiyatı 725.000 Euro. Nightroad ne lan. Sexroad diyoruz biz buna. abi fiyatı beni gerçekten bak gerçekten şeyapmıyo böle OHA OF dedirtmiyo. benim durumum ortalama olabilir ama zenginliğin ortasındayım zaten müşteriler yüzünden. böyle modifiye gerçek erkek arabası american muscle'lar veya nightrodlar efendim customize dynalar falan koymadıkça meeh yani uçağın olsa ee der geçerim sanırım Amerikan muscle kız arabasıdır kardeşim. 6000 devir çevirir. Gerçekten erkek arabası arıyorsan; 1. İtalyan 2. Japon 3. Alman 3 seçeneğin var. arabadan da anlamıo, allah para vermiş gerisini koyvermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 italyan arabası tabikide bir numara lan şu asalete bak,bi depoyla 1000 km Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 araba dediğin almandır ya ama sıralı tüp sistem dersen italyandan şaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Catze said: Sequo said: Vingthor said: Sequo said: Vingthor said: araba etkilemiyor. bir naytrod falan koy etkilenelim. sadece harley'den etkileniyorum. beni de etkile sequo. araba meeh Hacı o aracın fiyatı 725.000 Euro. Nightroad ne lan. Sexroad diyoruz biz buna. abi fiyatı beni gerçekten bak gerçekten şeyapmıyo böle OHA OF dedirtmiyo. benim durumum ortalama olabilir ama zenginliğin ortasındayım zaten müşteriler yüzünden. böyle modifiye gerçek erkek arabası american muscle'lar veya nightrodlar efendim customize dynalar falan koymadıkça meeh yani uçağın olsa ee der geçerim sanırım Amerikan muscle kız arabasıdır kardeşim. 6000 devir çevirir. Gerçekten erkek arabası arıyorsan; 1. İtalyan 2. Japon 3. Alman 3 seçeneğin var. arabadan da anlamıo, allah para vermiş gerisini koyvermiş oha lan onu deme bari:) Anerikan arabası leştir. Yüksek motor yüksek yakıt az giden araçtır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo bi ara haberlere çıkan ferrariye tüp taktıran gardaş sen değildin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: araba dediğin almandır ya ama sıralı tüp sistem dersen italyandan şaşma abi bende 89 model bmw e30 var ama sıralı lpg ,milano marka ben şimdi direk kazandım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 amerikan ne lan direksiyon opsiyonel düz yoldan başka gidemiyo dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?62,7037777,7038731#msg-7038731 Vingthor said: Sequo said: Vingthor said: araba etkilemiyor. bir naytrod falan koy etkilenelim. sadece harley'den etkileniyorum. beni de etkile sequo. araba meeh Hacı o aracın fiyatı 725.000 Euro. Nightroad ne lan. Sexroad diyoruz biz buna. abi fiyatı beni gerçekten bak gerçekten şeyapmıyo böle OHA OF dedirtmiyo. benim durumum ortalama olabilir ama zenginliğin ortasındayım zaten müşteriler yüzünden. böyle modifiye gerçek erkek arabası american muscle'lar veya nightrodlar efendim customize dynalar falan koymadıkça meeh yani uçağın olsa ee der geçerim sanırım Amerikan muscle kız arabasıdır kardeşim. 6000 devir çevirir. Gerçekten erkek arabası arıyorsan; 1. İtalyan 2. Japon 3. Alman 3 seçeneğin var. bak hiç tartışmadım seninle. tartışırım saatlerce. ama konuya o kadar hakim değilim ki susuyorum rezil olmamak için. karbüratör ne onu bilmiyorum bitek şeyi biliyorum kelebek camı arkadaki küçük cam. araba bilgim bu kadar. şu anda harley bakıyodum ben. sonsuz param olsa yine motora binerim sanırım sadece. araba konusunda şöförsüz arabaya binmem çok zengin olsam sanırım. sevmiyorum araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 dogmeat kazandı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Vingthor said: Sequo said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?62,7037777,7038731#msg-7038731 Vingthor said: Sequo said: Vingthor said: araba etkilemiyor. bir naytrod falan koy etkilenelim. sadece harley'den etkileniyorum. beni de etkile sequo. araba meeh Hacı o aracın fiyatı 725.000 Euro. Nightroad ne lan. Sexroad diyoruz biz buna. abi fiyatı beni gerçekten bak gerçekten şeyapmıyo böle OHA OF dedirtmiyo. benim durumum ortalama olabilir ama zenginliğin ortasındayım zaten müşteriler yüzünden. böyle modifiye gerçek erkek arabası american muscle'lar veya nightrodlar efendim customize dynalar falan koymadıkça meeh yani uçağın olsa ee der geçerim sanırım Amerikan muscle kız arabasıdır kardeşim. 6000 devir çevirir. Gerçekten erkek arabası arıyorsan; 1. İtalyan 2. Japon 3. Alman 3 seçeneğin var. bak hiç tartışmadım seninle. tartışırım saatlerce. ama konuya o kadar hakim değilim ki susuyorum rezil olmamak için. karbüratör ne onu bilmiyorum bitek şeyi biliyorum kelebek camı arkadaki küçük cam. araba bilgim bu kadar. şu anda harley bakıyodum ben. sonsuz param olsa yine motora binerim sanırım sadece. araba konusunda şöförsüz arabaya binmem çok zengin olsam sanırım. sevmiyorum araba Motorda ben ölürüm. Bir ara süs diye alayım dedim. Aldım hatta bir ducati. Sonra bir arkadaş çok istedi ona sattım. Binmeye göt yemiyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Vingthor said: Sequo said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?62,7037777,7038731#msg-7038731 Vingthor said: Sequo said: Vingthor said: araba etkilemiyor. bir naytrod falan koy etkilenelim. sadece harley'den etkileniyorum. beni de etkile sequo. araba meeh Hacı o aracın fiyatı 725.000 Euro. Nightroad ne lan. Sexroad diyoruz biz buna. abi fiyatı beni gerçekten bak gerçekten şeyapmıyo böle OHA OF dedirtmiyo. benim durumum ortalama olabilir ama zenginliğin ortasındayım zaten müşteriler yüzünden. böyle modifiye gerçek erkek arabası american muscle'lar veya nightrodlar efendim customize dynalar falan koymadıkça meeh yani uçağın olsa ee der geçerim sanırım Amerikan muscle kız arabasıdır kardeşim. 6000 devir çevirir. Gerçekten erkek arabası arıyorsan; 1. İtalyan 2. Japon 3. Alman 3 seçeneğin var. bak hiç tartışmadım seninle. tartışırım saatlerce. ama konuya o kadar hakim değilim ki susuyorum rezil olmamak için. karbüratör ne onu bilmiyorum bitek şeyi biliyorum kelebek camı arkadaki küçük cam. araba bilgim bu kadar. şu anda harley bakıyodum ben. sonsuz param olsa yine motora binerim sanırım sadece. araba konusunda şöförsüz arabaya binmem çok zengin olsam sanırım. sevmiyorum araba Motorda ben ölürüm. Bir ara süs diye alayım dedim. Aldım hatta bir ducati. Sonra bir arkadaş çok istedi ona sattım. Binmeye göt yemiyor bende. piramit var dediler.. GELDİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: Sequo said: Vingthor said: Sequo said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?62,7037777,7038731#msg-7038731 Vingthor said: Sequo said: Vingthor said: araba etkilemiyor. bir naytrod falan koy etkilenelim. sadece harley'den etkileniyorum. beni de etkile sequo. araba meeh Hacı o aracın fiyatı 725.000 Euro. Nightroad ne lan. Sexroad diyoruz biz buna. abi fiyatı beni gerçekten bak gerçekten şeyapmıyo böle OHA OF dedirtmiyo. benim durumum ortalama olabilir ama zenginliğin ortasındayım zaten müşteriler yüzünden. böyle modifiye gerçek erkek arabası american muscle'lar veya nightrodlar efendim customize dynalar falan koymadıkça meeh yani uçağın olsa ee der geçerim sanırım Amerikan muscle kız arabasıdır kardeşim. 6000 devir çevirir. Gerçekten erkek arabası arıyorsan; 1. İtalyan 2. Japon 3. Alman 3 seçeneğin var. bak hiç tartışmadım seninle. tartışırım saatlerce. ama konuya o kadar hakim değilim ki susuyorum rezil olmamak için. karbüratör ne onu bilmiyorum bitek şeyi biliyorum kelebek camı arkadaki küçük cam. araba bilgim bu kadar. şu anda harley bakıyodum ben. sonsuz param olsa yine motora binerim sanırım sadece. araba konusunda şöförsüz arabaya binmem çok zengin olsam sanırım. sevmiyorum araba Motorda ben ölürüm. Bir ara süs diye alayım dedim. Aldım hatta bir ducati. Sonra bir arkadaş çok istedi ona sattım. Binmeye göt yemiyor bende. piramit var dediler.. GELDİM! abi nası yapmışlar adamlar piramitleri bence kesin ufo ayrıca amerikan arabasına laf uzatanlar yazlık yolunda taurus zevki yaşamamışsa,eksik yaşamışlar sori babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 @sequo sığmıyor demiyon da yemiyor diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar