Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Herif ilk geldiğinden beri görgüsüz leş bi tipti, bir çok kişi o aralar bişi demedi bunun iğrenç hareketlerine, diyenlere de laf söyleyen tipler türedi, mesela xunn yüzünden ( bknz : oo sende mi bişi istiyorsun falan ) sonra yavaş yavaş diğerlerinin de gözüne batmaya başlayınca şimdi götünden bi karakterdim ben aslında benim bu sanal karakterimi siz yarattınız diye çıktı, yok öyle bişi aslında gelen tip neyse şu an konuştuğunuz da birbirinin aynısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Herif ilk geldiğinden beri görgüsüz leş bi tipti, bir çok kişi o aralar bişi demedi bunun iğrenç hareketlerine, diyenlere de laf söyleyen tipler türedi, mesela xunn yüzünden ( bknz : oo sende mi bişi istiyorsun falan ) sonra yavaş yavaş diğerlerinin de gözüne batmaya başlayınca şimdi götünden bi karakterdim ben aslında benim bu sanal karakterimi siz yarattınız diye çıktı, yok öyle bişi aslında gelen tip neyse şu an konuştuğunuz da birbirinin aynısı.

Adamsın. Ne güzel yazmışsın helal vallaha. Şu dakkadan sonra trolle devam edeceğim belirteyim. Kuddusi furyası başlamadan bitti yine sequo başlığına kaldınız.

Haydin go go
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Sequo said:
Bin bir türlü haterım özel mesaj yolu ile iş istedi.
şunları ifşa etmeni çok isterim ya gerçekten, yapman için sana para gönderemem ama bir kaç tane iban nosu gönderebilirim istersen.

Yapmayacağım. Çünkü sevdiğim insanlarda var içlerinde.

Ama http://forum.paticik.com/read.php?98,6979907,page=1 şu konuda bile şuan haterlık yapan insanlardan baya övgü dolu sözler işitmek hoşuma gitti.

Hani catze bile bu kadar iyi tanıdığını düşünürken orada bir cümle kullanmış.

Sequo söylenenlerden birini yapsın severim diye aasdad bir çoğunu yaptım.

Beni nasıl görmek istiyorsanız öyle görebilirsiniz önemli değil gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

DoruK said:

Sequo said:
şunları ifşa etmeni çok isterim ya gerçekten, yapman için sana para gönderemem ama bir kaç tane iban nosu gönderebilirim istersen.

Ama http://forum.paticik.com/read.php?98,6979907,page=1 şu konuda bile şuan haterlık yapan insanlardan baya övgü dolu sözler işitmek hoşuma gitti.

doğru seyler yaparsan aynı karsılıgı görürsün, bunda bence garip bişey yok,hani sen kendini sürekli paran ile kanıtlamaya calmısmak yerine normal davransan, bu kadar garip gelmez haterlik yapanların takdir etmesi, kimse sana düşman degil sonucta, hosuna gideni alkışlar begenmediği şeyi belirtir yani
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Sequo said:

DoruK said:

Sequo said:

doğru seyler yaparsan aynı karsılıgı görürsün, bunda bence garip bişey yok,hani sen kendini sürekli paran ile kanıtlamaya calmısmak yerine normal davransan, bu kadar garip gelmez haterlik yapanların takdir etmesi, kimse sana düşman degil sonucta, hosuna gideni alkışlar begenmediği şeyi belirtir yani

Fakir olmak kötü bişey zenginim lanet olsun lol
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...