Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 özetlerim de sen bana gıcık oluosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Her zaman değil be abi, arada sırada :) Gözlerim acıyarak okudum o yüzden şuan sana gıcık oluyorum orası ayrı aheufhuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bahane bol nasılsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 nerede abi kuddisi?direkt gündeme baktım kesin oradadır diye bulamadım edit:buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Herif ilk geldiğinden beri görgüsüz leş bi tipti, bir çok kişi o aralar bişi demedi bunun iğrenç hareketlerine, diyenlere de laf söyleyen tipler türedi, mesela xunn yüzünden ( bknz : oo sende mi bişi istiyorsun falan ) sonra yavaş yavaş diğerlerinin de gözüne batmaya başlayınca şimdi götünden bi karakterdim ben aslında benim bu sanal karakterimi siz yarattınız diye çıktı, yok öyle bişi aslında gelen tip neyse şu an konuştuğunuz da birbirinin aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Catze said: Herif ilk geldiğinden beri görgüsüz leş bi tipti, bir çok kişi o aralar bişi demedi bunun iğrenç hareketlerine, diyenlere de laf söyleyen tipler türedi, mesela xunn yüzünden ( bknz : oo sende mi bişi istiyorsun falan ) sonra yavaş yavaş diğerlerinin de gözüne batmaya başlayınca şimdi götünden bi karakterdim ben aslında benim bu sanal karakterimi siz yarattınız diye çıktı, yok öyle bişi aslında gelen tip neyse şu an konuştuğunuz da birbirinin aynısı. Adamsın. Ne güzel yazmışsın helal vallaha. Şu dakkadan sonra trolle devam edeceğim belirteyim. Kuddusi furyası başlamadan bitti yine sequo başlığına kaldınız. Haydin go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 En temizi tatile git, sonra oradan bir galeri resim at böyle arabalar, partiler, içkiler fln. Artık tatile çıkıyorum dedin Sequo karakterini böyle birşey paklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Bin bir türlü haterım özel mesaj yolu ile iş istedi.şunları ifşa etmeni çok isterim ya gerçekten, yapman için sana para gönderemem ama bir kaç tane iban nosu gönderebilirim istersen. oha ilk sayfa diye attım mesajı nasıl 20 sayfa olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 DoruK said: Sequo said: Bin bir türlü haterım özel mesaj yolu ile iş istedi.şunları ifşa etmeni çok isterim ya gerçekten, yapman için sana para gönderemem ama bir kaç tane iban nosu gönderebilirim istersen. Yapmayacağım. Çünkü sevdiğim insanlarda var içlerinde. Ama http://forum.paticik.com/read.php?98,6979907,page=1 şu konuda bile şuan haterlık yapan insanlardan baya övgü dolu sözler işitmek hoşuma gitti. Hani catze bile bu kadar iyi tanıdığını düşünürken orada bir cümle kullanmış. Sequo söylenenlerden birini yapsın severim diye aasdad bir çoğunu yaptım. Beni nasıl görmek istiyorsanız öyle görebilirsiniz önemli değil gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Özel mesaj ifşa edilmez. Istemeyin böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sGXfJOaonfM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 VAP VAP VAP VAP VAP VAP VAP VAP http://www.youtube.com/watch?v=vb2Oqfj_c70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Cons said: Ahahahah o zaman; http://www.youtube.com/watch?v=lgk-Gu-4MX8 i'm back diyorum bende:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Akito said: Özel mesaj ifşa edilmez. Istemeyin böyle şeyler.aha biri ortaya çıktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: DoruK said: Sequo said: Bin bir türlü haterım özel mesaj yolu ile iş istedi.şunları ifşa etmeni çok isterim ya gerçekten, yapman için sana para gönderemem ama bir kaç tane iban nosu gönderebilirim istersen. Yapmayacağım. Çünkü sevdiğim insanlarda var içlerinde. Ama http://forum.paticik.com/read.php?98,6979907,page=1 şu konuda bile şuan haterlık yapan insanlardan baya övgü dolu sözler işitmek hoşuma gitti. Hani catze bile bu kadar iyi tanıdığını düşünürken orada bir cümle kullanmış. Sequo söylenenlerden birini yapsın severim diye aasdad bir çoğunu yaptım. Beni nasıl görmek istiyorsanız öyle görebilirsiniz önemli değil gerçekten. doğru seyler yaparsan aynı karsılıgı görürsün, bunda bence garip bişey yok,hani sen kendini sürekli paran ile kanıtlamaya calmısmak yerine normal davransan, bu kadar garip gelmez haterlik yapanların takdir etmesi, kimse sana düşman degil sonucta, hosuna gideni alkışlar begenmediği şeyi belirtir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 applev0dka said: Sequo said: DoruK said: Sequo said: Bin bir türlü haterım özel mesaj yolu ile iş istedi.şunları ifşa etmeni çok isterim ya gerçekten, yapman için sana para gönderemem ama bir kaç tane iban nosu gönderebilirim istersen. Yapmayacağım. Çünkü sevdiğim insanlarda var içlerinde. Ama http://forum.paticik.com/read.php?98,6979907,page=1 şu konuda bile şuan haterlık yapan insanlardan baya övgü dolu sözler işitmek hoşuma gitti. Hani catze bile bu kadar iyi tanıdığını düşünürken orada bir cümle kullanmış. Sequo söylenenlerden birini yapsın severim diye aasdad bir çoğunu yaptım. Beni nasıl görmek istiyorsanız öyle görebilirsiniz önemli değil gerçekten. doğru seyler yaparsan aynı karsılıgı görürsün, bunda bence garip bişey yok,hani sen kendini sürekli paran ile kanıtlamaya calmısmak yerine normal davransan, bu kadar garip gelmez haterlik yapanların takdir etmesi, kimse sana düşman degil sonucta, hosuna gideni alkışlar begenmediği şeyi belirtir yani Fakir olmak kötü bişey zenginim lanet olsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abi bitirin bu konuyu daha mesaj atmayın adamın başına güneş geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Akito said: Özel mesaj ifşa edilmez. Istemeyin böyle şeyler. aha birisi belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Daha ferroya binmemiş fakirler şöyle bir dağılsın artık ağız kokusuyla baydınız konuyu. Yeter artık. Paranız varsa eleştirin yoksa ölün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Cons said: Ahahahah o zaman; http://www.youtube.com/watch?v=lgk-Gu-4MX8 i'm back diyorum bende:) oha berlinettamı aldın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ferrariye de bentleye de lamboya her model porsche a da 350z ye de bindim, üstüne 2013 harleye de bindim. konuyu devralıyorum herkes dağılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 doruk bana 100 tl atar mısın ? atamıosan sen boşalt aga forumu gerçek zenginler kalsın sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Cons said: Boduma 2 ferro 1 jeep ile gidiyorum bol bol resim atarım artık önümüzdeki günlerde:) Bu arada evet yeni F12'm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 benzin israfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 100 tl atamayacak biri şu forumda yoktur forumda god mode açma yolu 100 lira olsaydı ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar