Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 arnie+sly tag team geliy, trailer bugün 9am PST'de burada http://www.ign.com/articles/2013/06/27/ign-to-debut-the-escape-plan-trailer?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hmm guzel kacis filmlerini severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bunlar düz koşsa kaçar, filme gerek mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sorun şu ki; adamlar 70'i devirdiler. koşsalar koşsalar 70 metre koşarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 belki prostattan kaçıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 expendables - 3 beklerken bu iyi gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 6/10 gözüküyor keşke güzel osla tabi de. olamyacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cd2gMg8YYEI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 çok iyiye benziyor la hele Jim Caviezel'i gördüm acayip heyecanlandım D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Stallone koşmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 50 cent! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 stalon aynı duruyorda arnold çok çökmüş be hoş ben çöktüm aq :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 batosato 12 hours ago Stallion is a master story teller, too bad critic hates him for no reason. sdfgh trailer güzel duruyo yalnız, last stand'den de bullet to the head'den de iyi çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Malum yerlere düşmedi mi daha ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Ondskan'ın yönetmeninin filmiymiş lan bu, kötü olmasına imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bunu nasıl gözden kaçırmışım ya, uçarak izlerim. da keşke 70'e yaklaşmadan yapsalardı şu işi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 niye uplıyosunuz düştü sandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 oO bu ne. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 11 ekimde geliyo trye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 oha ne kadar iyi. reisler ikili olmuş! trailer gayet iyi (tu) aksiyon sağlam olursa tadına doyum olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Dün gece bi upladım ne kadar çok iyi yorum gelmiş gözlerim yaşardı patilerin böyle yorumlarını görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Fena film degil. Hele Arnold un bir sahnesi hasta etti kendine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Ben begendim gayet guzeldi film. izlemeyenler okumasin Adamlarin gemide oldugunu anlamamasi sacma bence. Hafif de olsa sallniyordur. O kadar zeki adamlar, tuzlu su vs hissedilir bir sekilde. Hapishane de tirt geldi bana. Heryerde borular makinalar vs.. Saklanicak cok yer var. Hucreler iyiyidi ama geri kalan alan fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar