Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hadi bakalım. edit: semt ilçe olarak güncellendi. (anket değiştirilemiyor idare edin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 semt değil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 İlçe de değil, Bağcılar yok (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Suadiyede oturuyorum baska biyerinde de oturmak istemiyorum ama tesvikiye falan oralara gidecegim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 akatlardayım memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 osmanbey'deyim memnun değilim trafik dert anadolu taraflarına geçmek istiyorum ama hem iş hem okul bu tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bu dünya üzerinde bağcılar da oturmak isteyen varmıdır ki asfahsfjş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 İstanbul'da yaşasam ulusta oturmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 @Esnaf evet bazı ilçeleri koymadım. gaziosmanpaşa bağcılar gibi. boşa anket şişmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ilçe biraz saçma aslında. saçma diil daha doğrusu da yetersiz. kadıköy dedin mi, cadde vs kadıköy çok çok farklı. beşiktaş dedin mi beşiktaş vs levent/etiler baya baya farklı şişli dedin mi nişantaşı vs mecidiyeköy/şişli anasının örekesi gibi farklı gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 NORTH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Başakşehir yok gerçi de Başakşehir diyince mesela Bahçeşehir de içine giriyor. Ben de Başakşehir'de oturmam ama Bahçeşehir'de oturuyordum, İstanbul'da yaşasam boğaz ilçelerinde yaşamak mümkün olmadığı sürece yine Bahçeşehir'de yaşamayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Bostanci. Kadikoy'e bagli sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Vingthor said: Suadiyede oturuyorum baska biyerinde de oturmak istemiyorum ama tesvikiye falan oralara gidecegim sanirim Neresindesin olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Lancelion said: NORTH Ooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 konut mu yapıcaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Suadiye'deyim ve mutluyum, mutluluğumu bozmaya çalışan beton kafalılardan emlak kriziyle kurtulursam daha mutlu olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 New york 8 milyon los angeles 3 milyon, 310 milyonluk amerikanin Shangai 18 milyon 1.5 milyarlik cinin 70 milyonluk turkiyenin istanbulu 14 milyon Dunyanin en kalabalik 2. Sehri istanbul Istanbulda otursam kacmak icin yol arardim. Kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cities_proper_by_population Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kadıköy aldı yürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ortaköy yoktu istanbulda yaşanır mı yea yı işaretledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bebek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Kadıköy selam ederim gençler mrb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Caddebostan, Suadiye nedeniyle Kadıköy. Şişli Harbiye'deyim normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Wolas said: bebek yok ilçe dediği için olabilr mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bostancı akar herkes bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar