senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 almanya ya goturecem isvicre de cok guzel rotalar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 almanyaya götürene kadar ohoo ver binek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mosso da kütük gibi yine de fena değil fiyatına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 bi biraya bi tur bindireyim fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Liebe said: Mosso da kütük gibi yine de fena değil fiyatına göre. 1 liralık mosso olursan kütük gibi olur al bakalım 20 liralik mosso gör aradı farkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 2013 yazında sanırım 500 liraya almıştım pazarlıkla wildfire modeli beyaz yeşil renkli sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Vay arkadas neler oldu ya 300m de Bardet alinca kendim almis kadar sevindim sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 froome de yokuşta patlaya biliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 20% orasi ya Hakketen yuruyerek gecilemez sdf Ilk kez diger takimlar akillilik etti, sky i calistirdilar. Belki de o yorgunluk yuklendiginden bacaklara kalmistir froome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 5 dak icinde 9 adam var lan sdf Contador resmen yikilmayan adam ya :) Sky da taktiksel olarak ne kadar basarili bir takim oldugunu bir daha gosterdi Renk geldi lan tura bi anda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Bisiklere bilmeyi bilmiyorum, hafif gobeklendim (80kg'yim sadece, oyle kritik bir durum yok), bisiklet alayim diyorum. Is Arnavutkoy'de, iskeleye yakin; ev de Akatlar'da, Akmerkez'den yuruyerek 15 dakika filan iste. 500-600TL'den fazla vermek istemiyorum, ama konudan hic anlamadigim icin sunu al derseniz alacak durumdayim. Sunu al diyin ve nereden alacagimi soyleyin yani. Luften. Hafif olsun sadece, Arnavutkoy'den yokusu cikamazsam Nispetiye'ye rahatca icin yurutebileyim alisana kadar cikmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 500-600 e zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 1000'e kadar cikarim zorlarsam, daha ustu icin 2-3 ay daha beklemem gerekebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 bisan calves istediğin fiyat aralığı ve hafiflikte. Pardon ya 835 tl yapmışlar fiyatını. ikinci elde bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 GERGE said: 1000'e kadar cikarim zorlarsam, daha ustu icin 2-3 ay daha beklemem gerekebilir ama. O kadar faydan dokundu bize ben söyleyeyim o zaman hiç düşünme git al Tourney http://www.mossobisiklet.com/bisiklet-detay/14-legarda-1721-msm-v Az daha para verebilirsen hidrolik disk frenlisi çok uzun süre götürür seni hiç başın da ağrımaz http://www.mossobisiklet.com/bisiklet-detay/5-legarda-1721-msm-h Aynisinin frenlisi Çok şahane bisikletler değil bak söyliyeyim ama bu euroda bu bütçeye EN uygun bisiklet bence bunlar şu anda. Bir bayide iyice ayarlarını yaptır. Bedenine uydur, bas pedala git - güle güle kullan dostum. Sen dedin paperwhite aldın Sen dedin iki farklı vpn aldım sen dedin diye bi sürü kitap okudum. Bi faydamız dokunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Bende sürekli bisiklet almaya niyetlenip hala alamayanlardanım :( Bu arada Mosso'ların kalitesini bilmiyorum ama siyah olanı şıkmış yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Kelebek gidona geçtim mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 82 sayfa olmuş konu açmaya utandım, algıda seçicilik bu olsa gerek. gençler benim boy 1.97, baya bir yapılıyım şuan ama onda sıkıntı yok düzeliyor yavaş yavaş. şimdi bisiklet bakayım dedim meğer alamıyormuşum, yani almak istesem kadro boyu 22.5" ve yukarısını öneriyorlar ama 3-4k bisiklete verecek bir bütçe maalesef şuan yok, var mı alternatif önerisi olan? böyle uzun boylular için zamanında üretilmiş ara model vs kesin vardır ucuza kapatabileceğimiz diye düşünüyorum :)) teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 GERGE said: Bisiklere bilmeyi bilmiyorum, hafif gobeklendim (80kg'yim sadece, oyle kritik bir durum yok), bisiklet alayim diyorum. Is Arnavutkoy'de, iskeleye yakin; ev de Akatlar'da, Akmerkez'den yuruyerek 15 dakika filan iste. 500-600TL'den fazla vermek istemiyorum, ama konudan hic anlamadigim icin sunu al derseniz alacak durumdayim. Sunu al diyin ve nereden alacagimi soyleyin yani. Luften. Hafif olsun sadece, Arnavutkoy'den yokusu cikamazsam Nispetiye'ye rahatca icin yurutebileyim alisana kadar cikmaya.1 yillik mesaji alintilayip cevap yazayim, cunku soylemeden edemicem. arnavutkoyden akatlara bisikletle cikilmaz. o kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 cevap geldi diye heyecanlandım senin işin gücün sapıklık :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 gergenin mesaji gorunce aklima direk fixie bike geldi, zamaninda onerseydiniz keske direk bicilmis kaftan hem imaj hemde yazdigi olay icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Figh said: 82 sayfa olmuş konu açmaya utandım, algıda seçicilik bu olsa gerek. gençler benim boy 1.97, baya bir yapılıyım şuan ama onda sıkıntı yok düzeliyor yavaş yavaş. şimdi bisiklet bakayım dedim meğer alamıyormuşum, yani almak istesem kadro boyu 22.5" ve yukarısını öneriyorlar ama 3-4k bisiklete verecek bir bütçe maalesef şuan yok, var mı alternatif önerisi olan? böyle uzun boylular için zamanında üretilmiş ara model vs kesin vardır ucuza kapatabileceğimiz diye düşünüyorum :)) teşekkürler şimdiden 56 kadro isini gorur senin. yol bisikleti mi mtb mi, hibrit ne istiyorsun? 3-4 k lik bisi almak zorunda degilsin ayrica ikinci el duses bisiler alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Bisiklere bilmeyi yazmayi bile becerememis, binerse bisiklet patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 birde kadro boyu secerken, ic bacak uzunlugun onemli bir faktor, normal boy uzunlugundan ziyade, ic bacak uzunluguna gore alacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 oo gerge baya siskoymus haberim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar