Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet

Killer

Öne çıkan mesajlar

geldi benimki beklediğimden daha güzelmiş. tutacak kısmı, pedallar, ayaklık ve sele monte değildi sadece onları kendim taktım. servise kadar giderim en azından diye. 2 yere uğradım biri akşam alırsın bırak dedi ayarlarına bakıcam vs, diğeri zaten ücretsiz diye bakmak bile istemedi, monte işte diyip geçiştirdi. e bakman gerekmiyo mu diyince de 30tl istedi adi herif. madem niye yetkili servis oluyosun. nese yarın falan götürücem diğerine.
Sosyal ağlarda paylaş

hey gidi bisan

ya şimdi pedalları taktığımız o kollardan biri hafif gevşek kalmış (pedalın girdiği yuva) ve dönerken de bir güzel içini oymuş yalama yapmış. pedal artık aynakola tutunamıyor :/

direkt o ön dişlinin kolundan bulabilir miyim, yoksa ön dişli takımını komple almam mı gerek.

bi de var mı sizin bildiğiniz bunları satan bol çeşitli bir yer?

Sosyal ağlarda paylaş

ayna kol takım satılır diye tahmin ediyorum tek tarafı satılmaz. ama bisikletçiye göster bence bi yolu vardır mutlaka oraya tutturmanın.

razzRaziel said:

hey gidi bisan

bisan fabrikası geçen sene kapanmış. piyasadakiler son bisikletleri yani. bu calves modelide baya tutmuştu geçen sene. çelik maşa gerisi full aliminyum fitness kategorisinde olması ve fiyatıyla.

şimdi androide gps tracking için uygulama bakıyorum. strava çok popüler ama bazen kaydetmeyi kesiyor bir bakıyorsun kendi kendine durmuş diyenler var. kullanan var mı stravayı oluyor mu bu problem?
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya takım olarak buldum 60tl'ye sıfır ama dişli sayısı farklı. nese şimdilik çıkma kol taktırdım adam boyadı falan 20'ye taktı.

şimdi nese şunu sorucam kız arkadaşıma hala almadık ama bisikletçi şunu getirtecekmiş 1000'e bırakırım diyor. güzel duruyor ama bakıcaz bakalım.

http://kronbisiklet.azureedge.net/images/ef6c8968-f564-48da-92c4-c8314962c7de.png
http://www.kronbisiklet.com.tr/Bicycle/Detail/49
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...