Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 yav said: Llama said: cinatı izmir'de cinatı diye mekan açmışlar güzel de bi yer ben de o vesileyle öğrenmiştim he ctesi gittik çok kalabalıktı ahmet abinin mekanıdır iyidir güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 benim dandik gibi bi bisiklet var, geçmiş sayfalarda sele konusu geçmiş ama linkler ya ölmüş ya da bi şeyler olmuş işte pek işe yarar bi şey yok. havalar biraz ısınınca sürekli kullancam her işime. hatta okula bile gitmeyi planlıyorum. önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 KidLazer said: bilmiyorum fiyat olarak ne kadar çıkabilirsin ancak bisiklet dediğin artık bianchi salcano falan değil bunlardan uzak dur derim. bisiklet dediğin kron bulls ve giant diye akar gider lel 20jun2013 ne alakası var ki... olay kadroda ve üstündeki aksamlarda bitiyor ha paran kadar konuşucaksın bisiklet işinde http://forallmyfriends.com/wp-content/uploads/2012/07/bianchi-oltre-2012-vacansoleil-dcm.jpg al bakalım bunu : ) şeklinini ortamlarda gör sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 j_bLiND said: benim dandik gibi bi bisiklet var, geçmiş sayfalarda sele konusu geçmiş ama linkler ya ölmüş ya da bi şeyler olmuş işte pek işe yarar bi şey yok. havalar biraz ısınınca sürekli kullancam her işime. hatta okula bile gitmeyi planlıyorum. önerisi olan? sağdan git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 j_bLiND said: benim dandik gibi bi bisiklet var, geçmiş sayfalarda sele konusu geçmiş ama linkler ya ölmüş ya da bi şeyler olmuş işte pek işe yarar bi şey yok. havalar biraz ısınınca sürekli kullancam her işime. hatta okula bile gitmeyi planlıyorum. önerisi olan? her şeyin başı para... paradan haber et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 1 saat bindim ağrıttı kıçımı. oturağı hafif öne eğsem daha az ağrıtır sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mal said: 1 saat bindim ağrıttı kıçımı. oturağı hafif öne eğsem daha az ağrıtır sanki. ağrır her şekilde 2 seçenek var ya tayt alcan ya da bu seleden alcan http://www.erdoganlarbisiklet.com/media/catalog/product/cache/2/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/b/r/brooks-b17-standard-s_antiquebrown.png sela 600 euro idi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 3000 euro luk sele alsanda ağrıtır ilk etapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Fistan said: 3000 euro luk sele alsanda ağrıtır ilk etapta iki önerim yukarda o seleyi almadıkça ağrır diğer seleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 şu seleyi alsan bile kıçın ağrır http://www.mtbtr.com/uploads/2914H7.JPG froome kullandı bunu ona özel üretildi fransa bisiklet turunu kazandı geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 fistan, çoğunlukla bisiklet yolu var zaten burda. ama teşekkürler. Llama said: her şeyin başı para... paradan haber et ya öyle çok param yok, piyasasını da bilmiyorum pek. öğrenci adamım, orta halli bi şey olsun uzun süre götürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 @llama bununla çarçur edeceğin parayla dehşet giant bisiklet alırsın. ayrıca bu yarış için özel tasarlanmış bir modele benziyor bizim burda bahsettiğimiz şehir için kullanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yeni konu açmayayım da buraya iliştirivereyim. http://www.youtube.com/watch?v=mRQSBiX0bEQ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Harbi çok iyiymiş, belediye kazandırır valla bunu yaparım diyen adaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 soğuk havada kullanabilmek için ne giyiniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 böylede bi zevki çıkmazki. ayvalıktayım tam bisikletlik yer. yollar asfalt çoğunluk bazen köy yoluna dönüyo. trafikte var zevk verecek seviyede. sarımsaklıdan başlıyorum cundaya 1 saat 10 dakika. başka gün badavuta öbürgün altonovaya. böyle 10 tane rota çıkarırsın bu çevrede. bunda robot gibi gidersin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=250hMhubsm8 http://www.youtube.com/watch?v=i2hc1Ulwkew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Karda sıkıntılı gibi ama yağmurda çok zevkli duruyo, at üzerine bi muşamba, yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Bi de benim belim çok terliyo ve üşüyor sonra. Termal içlik dediler, kayak içliğimi denedim, daha çok terledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben kış sorusundan sonra ne giyiyorlar diye baktım ama anlamadım ya. bisiklete bindiğimde köylü gibi bindiğimden, vest falan diyince tel koptu. hatta videoyu da koyayım. http://www.youtube.com/watch?v=mBK4ZyYXrw8 bunlar bi de sporcumsu yani. biz normal iki tane vest atsak gittiğimiz yerde değiştiriz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Yarışa girmiceksen gerek yok abi böyle ayrıntılara. Tabi paraşüt gibi de giyinmiceksin. Hafif gay olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Sanırım ben de karar verdim alacağım bisiklete. Sedona 300. Spor veya klasik değil ama DÜZ. http://sedonabisiklet.com/sedona_bisiklet-300.html bu alet. 700 lira civarına bulunabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bisiklet piyasasında pazarlık payı çok yüksek. 700 ü 550-500 e rahat indirirler. forumları dolaşıyorum. 21 vites alıp keşke en az 24 alsaydım diyenler, sonradan yükseltme ihtiyacı duyanlar var. birde hiç kullanmadım ama kitlenebilir amortisörlü ön maşa da gerekli gibi. şehirde asfaltta kullanıyorum zaten dememek lazım. yazın sayfiye yerine gidersin, şehirde yol biyere sapar, uzun tura çıkarsın eksikliği hissedilir gibi. bu klasmanda 4 seri var zaten carraro sportive serisi kron tourer serisi salcano city sport serisi sedona 321 yada 331 v fren disk fren ön maşa değişiyo bu serilerde modeline göre. 1000 tl etiketi varsa 700 civarına alınabiliyor. çamurluk arka bagaj felan var mı bakmamak lazım. sonradan takması kolay şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 birde hybrid diye geçiyo bu modeller. spor klasik düz olarak görünmesi donanıma bağlı. çamurluk arka bagaj ön far takınca klasik takmayınca daha spor görünür bu modeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar