Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet

Killer

Öne çıkan mesajlar

Promenader said:

konuyu tekrar canlandırayım. üst limit 1000 lira olmak üzere 100-200km yolda kullanılabilecek bi bisiklet arıyorum.

aklımda bir de şu soru var, dağ lastiği takılı iki jant alsam bunları yol/şehir lastikleriyle dönüşümlü olarak kullanabilir miyim ?

hybrid lastikler var, onlara bak istersen.
gerçi tr'de asfaltta özel yollarda uzun yol yapmicaksan direk dağ lastiği al derim
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Gençler yazın gelmesiyle bayadır aklımda olan bisiklet alma hayalini hayata geçireyim diyorum.188/85 ölçülerimi ve istanbul kadıköy tarafında oturduğumu göze alırsak 1000 lira civarına alınabilicek bisikleti burada satmak isteyen yada bayisinden alabileceğim örnek verebilirmisiniz?Biran önce şu işi halletmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yazmayayım dedim ama kimse de yazmamış.

Artık bu yeni kur ile 1000 TL binilebilir bisiklet pek mümkün değil. Liste fiyatlarına bakma sezon bitiyor güzel indirim bulabilirsin.

Şununla
http://www.sedonabisiklet.com/bisiklet-detay-2016/sedona-320.html

şunun arasında bişeyler bakmanı öneririm
http://www.mossobisiklet.com/bisiklet-detay/4-legarda-1624-h
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
senko said:

istanbulda bisiklete binmek hayal zaten...

acikca buna aylar sonra "dogrudur" onayi vereyim. bisiklet yolunda maltepe sahilde bir adam karsima cikti. cekildim. cekildigim yone yuruyor bu sefer. dibinden gecince el kol yapti. bisiklet yolundasin dedim. sana mi soracagim falan diye kufretti arkamdan. devam ettim. en son gebertecegim onu diye bagirarak pesimden kosuyordu. yetisemedi dogal olarak.

asfalta ciksan tehlikeli. bisiklet yollari yaya kayniyor. bisiklet yolu asabi silah bicak vs tasiyan maganda bile barindiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Namessar said:

senko said:

istanbulda bisiklete binmek hayal zaten...

acikca buna aylar sonra "dogrudur" onayi vereyim. bisiklet yolunda maltepe sahilde bir adam karsima cikti. cekildim. cekildigim yone yuruyor bu sefer. dibinden gecince el kol yapti. bisiklet yolundasin dedim. sana mi soracagim falan diye kufretti arkamdan. devam ettim. en son gebertecegim onu diye bagirarak pesimden kosuyordu. yetisemedi dogal olarak.

asfalta ciksan tehlikeli. bisiklet yollari yaya kayniyor. bisiklet yolu asabi silah bicak vs tasiyan maganda bile barindiriyor.

Fevkalade ne denilebilir :).
Sosyal ağlarda paylaş

Tam boy jant katlanabilir bisikletlerden alayım diyorum portatiflik açısından çünkü otobüsler falan sıkıntı çıkarabiliyor. Performans ve sağlamlık açısından normallerinden bir farkları bulunuyor mu ? 100 kilo adamım taşıyamama ihtimali var mı ?

http://urun.n11.com/katlanir-bisiklet/tern-katlanir-bisiklet-joe-d24l-P136277094?cid=604001&gclid=CNymr-irpdACFZMy0wodkBIEzg&gclsrc=aw.ds

mesela şu tarz birşey alsam pişman olur muyum ? maks kapasite 115kg demiş mesela ama işte o 15 kg yetmez mi acaba falan diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...