Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Virus

Öne çıkan mesajlar

HarveyQuinn said:

abi bikere adam gibi müzik yok aang avatar haline geçince müziklerle falan bi gaz verilirdi burda o gaz yok. bu arada hamsilipilav'ın yorum (tu)

Mesela burdaki gibi bi avatar state istiyorum ben ya her elementi karıştıracak o bütün avatarların sesi ile bi gaz verecek falan ama yok bu işte.

Bir şunun epicliğine bak, bir de Korra'nın zırlaklığına. Yeni sezon başladı bunda bile sürekli şikayet, sürekli asabiyet.

http://www.youtube.com/watch?v=kQO59b-SjY4
Sosyal ağlarda paylaş

10 yaşında dünyayı kurtaran çocuk toph lel

sezon 2, 1-2

uneleğinden bir deyyusluk bekliyordum da korku tüccarı corc buş'luktan ançlüsçü hitler-tier'e geçiş yaptı hemen başta. your neighborhood's friendly şaman kılığında one country under one heaven politikası da iyiymiş. korra'nın direkt ağzını yüzünü kırması lazım ama artık yanlışından geri dönmeye çalışmasını mı işleyecekler bakalım.

tenzin'e çok ayıp oldu ama, elini öpüp barışsınlar.

yalnız korra'nın ailesine gereksiz devasalıkta bir retcon atmışlar, o kadar abartmnın manası yoktu hani.

Sosyal ağlarda paylaş

oha sevdim gibi bu bölümü ya.
tenzin kardeş kavgası kısmı çok güzeldi TLA core olduğu içinde olabilir gerçi ya.bu arada aang tam bi götmüş

onun dışında su water tribelar savaşmasın pls 3-4 bölüme yayarlar su savaşını pet şişeyle dalabilirim ekrana.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...