Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 The Last Airbender'da 3. sezon ayri bi güzeldi ama. Diger 2 sezondan daha farkliydi cizimler ve sahneler. Cok basariliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 HarveyQuinn said: abi bikere adam gibi müzik yok aang avatar haline geçince müziklerle falan bi gaz verilirdi burda o gaz yok. bu arada hamsilipilav'ın yorum (tu) Mesela burdaki gibi bi avatar state istiyorum ben ya her elementi karıştıracak o bütün avatarların sesi ile bi gaz verecek falan ama yok bu işte. Bir şunun epicliğine bak, bir de Korra'nın zırlaklığına. Yeni sezon başladı bunda bile sürekli şikayet, sürekli asabiyet. http://www.youtube.com/watch?v=kQO59b-SjY4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 10 yaşında dünyayı kurtaran çocuk toph lel sezon 2, 1-2 uneleğinden bir deyyusluk bekliyordum da korku tüccarı corc buş'luktan ançlüsçü hitler-tier'e geçiş yaptı hemen başta. your neighborhood's friendly şaman kılığında one country under one heaven politikası da iyiymiş. korra'nın direkt ağzını yüzünü kırması lazım ama artık yanlışından geri dönmeye çalışmasını mı işleyecekler bakalım. tenzin'e çok ayıp oldu ama, elini öpüp barışsınlar. yalnız korra'nın ailesine gereksiz devasalıkta bir retcon atmışlar, o kadar abartmnın manası yoktu hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Avatar state'e ulaşmak için bile zırlayan bir kızdan çok şey bekliyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 izleyince yine sinirlendim, ne kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Redeagle said: Avatar state'e ulaşmak için bile zırlayan bir kızdan çok şey bekliyorsunuz =) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 herkes sadece finali hatirliyor herhalde, avatar state'e gecip 5 saniyede lightningle ayari alip 1 sezon surundu yahu aang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 noldu la yeni sezonmu cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110110191409/avatar/images/1/11/Aang_in_the_Avatar_State.png korra hiç bu kadar iyi olamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 oldu geçti bile, 40'lık haliyle gelsin ancak öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Ben Korra'dan testisli bi avatar state beklemiyorum. Aang'den sonra beklentileri hic karsilamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 çıktı mı len yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Evet ama bekle bence bikac ay.. Biriksin bölümler. Pek tadi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yine iyiydi ya özletti kendini korra portalı çok kolay açtı yav ben biraz daha heyecan bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Hiç bir zaman bir TLA olmayacak çerez niyetine izliyorum bu arada tenzinin büyük kızında bir ali-cengiz oyunu çıkacak gibime de gelmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hmm rezil etmişler biraz. barbarian falan. barbarian ne lan. avatarın babası barbarian barbarian diye konusursa, halimiz ne olur. korrada iyice mal olmus ay bölüm ilerledikce iyice mala bağlıyo kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Şimdi cumartesi sabahları malum yerlerden mi indirebileceğiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 nick.com'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://www.nick.com/videos/legend-of-korra-videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 1. sezon 11. bölümde güneyde kutup ışıkları var tarrlok un flashback de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 3. bölümde trip seviyesi maksimumda. hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 spo Avatar'ın aile komple ergenekoncymuş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 oha sevdim gibi bu bölümü ya. tenzin kardeş kavgası kısmı çok güzeldi TLA core olduğu içinde olabilir gerçi ya.bu arada aang tam bi götmüş onun dışında su water tribelar savaşmasın pls 3-4 bölüme yayarlar su savaşını pet şişeyle dalabilirim ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 VİPİEN'ciler sizi bende hiç bir videosu açılmıyor nick'in. Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar