Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

11

Aynen uzun bir dialog olması lazımdı. Eskiye daha fazla ağırlık vermeleri lazım.

Zuko orada "I need to protect my daughter." dedi. Onu da atlamışsınız kızı kim? Kimden? Bir de fire lord Zuko değil mi? Başkası mı yoksa?

Mesaj tarihi:
süper bölümdü ya.

Tenzin'de kendisine "nasıl master lan bu" diye bok atanların suratına çarptı resmen fantastik 4lüyle kapışarak. ama işte 1v4 lük olayı da yok biri de ranged zaten. ölmesin ama valla. ben seviyorum tenzin dayıyı.

Mesaj tarihi:
2v1 cok rahat alirdi bence, oyle bir havasi vardi. ozellikle nakama power'a baglayinca.

inyormaynd said:

11

Kimse de Korra Iroh ile konuştuğunu öğrenince Zuko'nun tepkisini yazmamış. Olm ben kötü oldum lan orada...

zuko/iroh olayini cok hizli kapadilar. yazik oldu dedigin gibi. belki bir sonraki bolumde konusurlar yolda giderken falan.

Mesaj tarihi:

son anda aang gelicek. spirit şekilde. kurtaracak tenzin'i. spirit world ile birleşme sağlandığından geldi diyecekler. sonra spirit aang ile korra başbaşa verip avatar ruhlarını birleştirmeye kasacaklar.

Mesaj tarihi:

Ha bir de her şeyi geçtim bundan 3 bölüm önce Toph'un yaşadığını öğrendik. Epic bir come-back bekliyorum kendisinden. Zuko + Toph fayting direk;
http://4.bp.blogspot.com/-ocQmpe4NFMA/Tkslh4hy8LI/AAAAAAAAA8E/R4N3vb1HHg8/s640/IMG_1444.jpg

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Toph gelip alayını dövsün, öyle deus ex machina'ya kurban olurum.

Tenzin vs Zaheer'de aslında Zaheer'in o kadar da güçlü olmadığını gördük, agresif sadece. Tenzin'in büyük kız bile dövebilir onu, hatta öyle bir şey bekliyorum ben, ondan da aksiyon göreceğiz.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...