Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 orada daha uzun bir diyalog bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Ayfon said: Nefes aldigim sürece yenilmis sayilmam dedi herif. Satsuki özentisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 zahir hava bükmeden evvel ne büküyomuş ? birden meditasyonlar pro bükücülük falan aq. fazla abartmışlar bence güçlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 11 Aynen uzun bir dialog olması lazımdı. Eskiye daha fazla ağırlık vermeleri lazım. Zuko orada "I need to protect my daughter." dedi. Onu da atlamışsınız kızı kim? Kimden? Bir de fire lord Zuko değil mi? Başkası mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 bunların altından çoktan geçildi abi. adam ülkeyi kızına devretmiş dünyayı geziyor. kız mai den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 rahmi koç gibi. gerçi oğullarına bıraktı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 zuko emekli anlaşılan. onursal başkan işte sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 samaella said: zahir hava bükmeden evvel ne büküyomuş ? birden meditasyonlar pro bükücülük falan aq. fazla abartmışlar bence güçlerini. penis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 süper bölümdü ya. Tenzin'de kendisine "nasıl master lan bu" diye bok atanların suratına çarptı resmen fantastik 4lüyle kapışarak. ama işte 1v4 lük olayı da yok biri de ranged zaten. ölmesin ama valla. ben seviyorum tenzin dayıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 2v1 cok rahat alirdi bence, oyle bir havasi vardi. ozellikle nakama power'a baglayinca. inyormaynd said: 11 Kimse de Korra Iroh ile konuştuğunu öğrenince Zuko'nun tepkisini yazmamış. Olm ben kötü oldum lan orada... zuko/iroh olayini cok hizli kapadilar. yazik oldu dedigin gibi. belki bir sonraki bolumde konusurlar yolda giderken falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Mako'nun Zuko'yu görünce ki reaksiyonu inanilmazdi. Anirdim resmen zevkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 mako bi sey yapmadi ki bolin mi demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 tenzin ölür gibi geldi bana ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 her türlü ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 son anda aang gelicek. spirit şekilde. kurtaracak tenzin'i. spirit world ile birleşme sağlandığından geldi diyecekler. sonra spirit aang ile korra başbaşa verip avatar ruhlarını birleştirmeye kasacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/811/730/2da.jpg zehir'in takımını dövsünler öyle bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 ilk avatari izlemedim ben de aang nasil öldü? kalp yetmezligi falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Biyik said: ilk avatari izlemedim ben de aang nasil öldü? kalp yetmezligi falan mi? Spesifik bir şey yok. Kalp diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Ha bir de her şeyi geçtim bundan 3 bölüm önce Toph'un yaşadığını öğrendik. Epic bir come-back bekliyorum kendisinden. Zuko + Toph fayting direk; http://4.bp.blogspot.com/-ocQmpe4NFMA/Tkslh4hy8LI/AAAAAAAAA8E/R4N3vb1HHg8/s640/IMG_1444.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Toph gelip alayını dövsün, öyle deus ex machina'ya kurban olurum. Tenzin vs Zaheer'de aslında Zaheer'in o kadar da güçlü olmadığını gördük, agresif sadece. Tenzin'in büyük kız bile dövebilir onu, hatta öyle bir şey bekliyorum ben, ondan da aksiyon göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Ya da Tenzin o kadar OP ki bu bölüme kadar belli etmediği için kendini Zaheer geldiği gibi karşısında gg olmaya gidiyordu. (Eğer diğerleri gelmeseydi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Bana tam tersi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 zehir op adam 5 gündür bükücü ama master class. saçmalamada sınır yok işte. Magma büykmede ne yalan ya. su bükücüde saçma değilmi elleri kolları olmadan nasıl kol şekline bükecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 O olayları zaten çözemedik. Magma ve kolszu su bükücü olaylarını bi açıklamaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar