Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 HarveyQuinn said: #DirenÇeviriBekleyenler harvey ben izledim anlatayım mı sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 pm den anlat hocam. bu arada kim biri demişti iroh blue spirit maskesini taksa diye. şimdi düşündümde harbi efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ilk sezondan itibaren oldukça politik bir akışta devam ediyor dizi, çok güzel nesini beğenmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 10 Zehir çok kral adam ya. TLA'in ilk sezonundan beri söylenen şeydi bu. Airbenderlar rakiplerinin ciğerlerindeki havayı bükse instantkill çekerler, bloodbending bile yanında ezik kalır, pasifliklerinden yapmıyolar diye söylenip duruyorduk. Acımadı direkt boğdu ya mükemmel. Doğru düzgün airbending gördük sonunda (tu)^^ Gerçi öldürdü mü emin değiliz daha. Malum, öldüğü gösterilmeyen/offscreen öldüğü ima edilen/leşi ortaya serilmeyen karakterlerin sonradan çıkarmak gibi bayık huyları var bu senarist milletinin. Bayılana kadar boğup sonra tutsak almış filan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Zahir iyi de biraz op gibi. Herif meditasyon sırasında fiziksel bedenini kontrol ediyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ShadowFury said: 10 Zehir çok kral adam ya. TLA'in ilk sezonundan beri söylenen şeydi bu. Airbenderlar rakiplerinin ciğerlerindeki havayı bükse instantkill çekerler, bloodbending bile yanında ezik kalır, pasifliklerinden yapmıyolar diye söylenip duruyorduk. Acımadı direkt boğdu ya mükemmel. Doğru düzgün airbending gördük sonunda (tu)^^ Gerçi öldürdü mü emin değiliz daha. Malum, öldüğü gösterilmeyen/offscreen öldüğü ima edilen/leşi ortaya serilmeyen karakterlerin sonradan çıkarmak gibi bayık huyları var bu senarist milletinin. Bayılana kadar boğup sonra tutsak almış filan da olabilir. 10 aang'in gyatzo'nun cesedini bulduğu yerde, sürüyle ateş bükücü cesedi vardı. pasif düşünceleri var diye, havabükücüler karamürsel sepeti değiller. zaheer'in erth queen'i sağ bırakacağını zannetmiyorum. çünkü ondan istediği bir şey yok. başlatmak istediği devrim için, onun ölmesi gerekiyor. korra'yı çekmek için daha uygun rehineleri var. rütbesi yüzünden, iroh'un olaylara müdahale etmesi çok zor. bu yüzden blue sprite maskesi ile kimliğini gizlemesi daha mantıklı geliyor.(başka maskeler, onun yerini tutmaz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Storm of zehir oldu tam. neyse best korra biletlerini keser yakında, fazla bölüm kalmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Red Lotus konusu bu 3. sezonla sinirli kalmayacak bence. 4. sezona sarkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 4. sezonun geleceği kesin mi? TVden şutlandılar diye bu sezon bitirirler herhalde diye düşünüyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 4.sezon gelecek evetde bu tv den şutlanmadan dolayı para kaybedip girişmezlerse ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ShadowFury said: 10 Zehir çok kral adam ya. TLA'in ilk sezonundan beri söylenen şeydi bu. Airbenderlar rakiplerinin ciğerlerindeki havayı bükse instantkill çekerler, bloodbending bile yanında ezik kalır, pasifliklerinden yapmıyolar diye söylenip duruyorduk. Acımadı direkt boğdu ya mükemmel. Doğru düzgün airbending gördük sonunda (tu)^^ Gerçi öldürdü mü emin değiliz daha. Malum, öldüğü gösterilmeyen/offscreen öldüğü ima edilen/leşi ortaya serilmeyen karakterlerin sonradan çıkarmak gibi bayık huyları var bu senarist milletinin. Bayılana kadar boğup sonra tutsak almış filan da olabilir. 10 Bloodbending su andaki en imba teknik. Zehir'in yaptigi bogma teknigi fena degil ama bloodbending ile kiyaslanamaz. Geride kalan bölümlerin isimlerine bakacak olursak, red lotus amacina ulasiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Bölümler çok güzel gidiyor, serinin TV'de iptal edilmesine üzüldüm, tam zevkli bölümler başladı dizi iptal edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ya da iptal edildigi icin zevklendi 10 kralicenin olumu serinin normaline kiyasla baya brutaldi hani, streame gecmenin etkisi var mi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Fly said: ya da iptal edildigi icin zevklendi Bildiğim kadarıyla bölümler çekilmişti zaten iptal edilmeden önce, bu kalitede yayınlanacaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sagane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ben henüz izlemedim Son Hava Bükücü kadar iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 daha iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 güzel bölümdü ama çok aşağıda bitti queen'in ölmesiyle bitirselermiş keşke çok daha etkileyici olurmuş bi de korra'nın hana girmesi ve handa babasının, zuko'nun ve lin'in mal mal oturması ne kötüydü ya kdsjgkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 hahahahasdas han olayı cidden fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Handa han solo da olaydı tam olacaktı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 han olayı çok iyiydi. adeta hayatın sillesini yemiş karakterlerin yazgılarını kabullenişleri gibi. demirkubuz'un masumiyet'i gibi. anlayamazsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Sarayda bitecekti bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Gayet iyi gidiyo. Told ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bende torrente dusmedı 10 bölüm previewdanmı konusuyolar diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 nerden ızledınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Nick.com ve VPN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar