Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Abi 9.bölüm nick.com da yayınlandı yokmu çevirmen tanıdığı falan çevirsin artık 1 gün önceden yayınlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 orjinal izlemek istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 sorry this video is unavaliable from your location diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 malum download sitelerinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Sagol, yarini bekliyordum ben de, bakiyorum simdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Super bolumdu. Epey sey ortaya cikti. Ayrica: Ben dedim, villain degil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ABİ ÇEVİRİN ŞUNU ÖLÜCEM MERAKDAN. BU ARADA GERGE O SPO YU OKUDUM DAHADA MERAKLANDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Bölümü izlemedim, spo severim, açtım spoyu, aldım onayı. Aynı fikirdeymişiz, teşekkürler GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Onlar değilse kim bolin mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Güzeldi bu bölüm. TVden şutlanmak yaramış :p Konuyu açıkladılar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Darklight1903 said: spoiler avatar duzenin adami. kahrolsun fasizm. ahahaha aynen öyle çıktı, zahir anarşistmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 aiwei'i aramak için gittikleri yer, tla'da aang ve ekibinin gittiği şu ortasında buz olan çölümsü kasaba değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 oh güzel sıçtılar, bi süre böyle devam etsin hemen kurtulmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 9.bölüm hakkında şimdi zaheer ciddi mi konuştu yoksa yakalanması için yalan mı söyledi ? bu arada earth queen korrayı yakaladı ne yapacak acaba ? 10.bölümün adının long live the earth queen olması şüphelendiriyor. 9.bölüm hakkında v2 bi dai li vs red lotus görürüz artık korra için kapışsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Gizli said: aiwei'i aramak için gittikleri yer, tla'da aang ve ekibinin gittiği şu ortasında buz olan çölümsü kasaba değil mi? Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 yada vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 canlansın biraz buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Online olmasi iyi olmus bu arada. Nick'in siradan yayinlarina gore daha bir yetiskin isiydi bu, son sezonda cok daha iyi olacak gibime geliyor cocuk kanalinda yayinlanmayacagi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=665XTsA4rsI Bunun üzerine tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 HarveyQuinn said: HarveyQuinn said: Bölüm isimleri geldi. Episode #1: A Breath of Fresh Air Episode #2: Rebirth Episode #3: The Earth Queen Episode #4: In Harm’s Way Episode #5: The Metal Clan Episode #6: Old Wounds Episode #7: Original Airbenders Episode #8: The Terror Within Episode #9: The Stakeout Episode #10: Long Live the Queen Episode #11: The Ultimatum ismi nete düşmemiş 2 bölüm daha var Episode #12: Enter the Void Episode #13: Venom of the Red Lotus Guru Lahima şiir i okurken zaheer boşluğa kendini bırak ve rüzgar ol falan diyodu 12.bölümün onla alakası varmı acaba ? 3. sezonun final bölümünün adı, avatar the last airbender'ın 2. sezon finalini andırıyor. kötülerin kazandığı yeni bir sezon finali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 inyormaynd said: http://www.youtube.com/watch?v=665XTsA4rsI Bunun üzerine tanımam. (tu) Zaheer reisin sonuna kadar arkasındayız :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/805/590/987.jpg son bölümü izlemeyi ertelemek zorunda kaldım, bakayım bari sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 waifu detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 9 çok iyi bitti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar