Grego Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ben bi komutan ın hesabını deneyeyim hemen. açık açıktır, belki bir aralık kalmıştır. mmmh 500-600 oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 www.hotrandomkeys.com yeni keşfettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 http://www.bundlestars.com/all-bundles/killer-bundle-4/ kalite bundlestars bundlelarından yine. €4.56'a theHunter: Primal A Story About My Uncle Godus Overture Sudeki Guards And Thieves Lemma Silent Age the Kingdom II The Sun and Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Xenus said: http://www.bundlestars.com/all-bundles/killer-bundle-4/ kalite bundlestars bundlelarından yine. €4.56'a Guards And Thieves şu işe yarar mı. saf multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 https://www.humblebundle.com/weekly Might&Magic haftası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Witcher 2 - $2,99 https://www.humblebundle.com/store/p/thewitcher2_storefront Tam da W1'in sonuna gelmişken... Steam'den almak için acele etmemişim iyi ki. Yalnız GOG'dan alınan oyunlar artık steam'e eklenmiyor di mi? Bi dk ya bu zaten humble sitesi. Platform gog diyormus zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 steam den alınanları gog a eklettirdiler, 3 için discount alınabilsin vs diyede öteki türlü olmuyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Şuradaki siteden oylamaya katılıp istenilenleri yaparsanız 1$'a Bioshock Infinite steam keyi edinilebiliyor. Oyun oynandıktan sonra GMG hesabına 1$ yüklendiğinden bedavaya geliyor da denebilir. Yalnız oylama için verdiğiniz e-posta adresiniz ile GMG'ye verdiğiniz e-posta adresi aynı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Dungeon Defenders Collection (Summer-Winter 2012) 7.5tl humblebundle da 2 gün süre var Normal fiyat 75.tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 1) EXMN3-H5MK9-ILID5 2) YY5QN-TR9ZT-2CMBA 3) KIPLJ-IR4ML-4KVLL Total war arena key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Witcher 1, 2 ve 3 hepsi bir arada 63.5 lira steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Ayrıca tek tek de alınabiliyormuş.. Witcher 1 2,70TL Witcher 2 4,65TL Witcher 3 62,30TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 humble store'da da baya iyi indirimler var. apotheon, the fall, risk of rain, mark of the ninja (special ed), trine, trine 2, rouge legacy, shelter, brothers - a tale of two sons, deus ex - human revolution (direktör's cut), skullgirls, guilty gear'lar falan, patron çıldırmış. gogo power rangers ha bi de ayrı ayrı 2k, bethesda, devolver, ubisoft, warner bros ve sega indirimleri var aynı sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 https://goldenjoysticks.greenmangaming.com 1$ bioshock infinite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 This is not a valid voucher. bekleyelim mi ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 aldım 1 dolara bioshock u teşekkür ettim. bi şeyi merak ettim, kodla aldık şimdi bunu, desem ki şimdi oyunu beğenmedim geri iade edin, parasını mı yatırıyolar yoksa keyi boşa mı çıkarıyolar acaba fdsfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 warhammer 40k %75 indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Sniper Elite 3 + Season Pass 31.5tl idi steamde. Dün alacaktım da tereddüt ettim sıkılır mıyım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Steam Paradox bayramı var. 5 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 off ne bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 kizillelma said: Steam Paradox bayramı var. 5 gün.. Oyunların indirimleri dışında DLC kısımlarını kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 uuu, sonunda wallet ı boşaltabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Cadılar bayramı indirimi ne zaman başlayacak steam'in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 böyle bir link buldum. Doğru mu bilmem tabi http://whenisthenextsteamsale.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 e mantıklı. halloween, black friday, xmas, summersale. onun harici midweek madness, weekend sale, arada da dailyler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar