Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 https://www.humblebundle.com/?logo&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_campaign=badd87a0f3-Humble_Jumbo_Bundle_3_Windows_MPA&utm_medium=email&utm_term=0_990b1b6399-badd87a0f3-98983377 Güzel bir pack olmuş: Grid 1,2 Euro Truck Simulator 2 Blackguards + 3-5 ıvır zıvır oyun 6 dolar.2 hafta önce sadece blackguards'a steamde 30 lira vermiştim,acıttı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 humble sega bundle açmış yine =) ama genelde dlc veriyor. https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Humble DLC bundle deseymis bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bu akşam başlıyormuş galiba steam indirimleri hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 harbi mi lan başlasın abi, yemin ediyorum bişey almasam da çok mutlu anlar o steam indirimleri be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 +1 Insan kendini ozel hissediyor yahu, o kart toplama hedesi, topicte yapilan tartismalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 beni en çok çeken daha önce hiç duymadığın bir indienin anasayfaya çıkıp indirimle 3 dolar olması sonra ohaaa ben bunu nasıl görmemişim diyip alman sonra oyunu çok beğenmen ve sadece 3 dolar gömdüğünden dolayı içinde oluşan o money well spent duygusu. http://sosyalmedya.co/wp-content/uploads/2014/02/anlayamazsiniz-bobiler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 başlamış hadi hayırlısı.. öyle güzel oyunlar varsa indirimde söyleyin de kaçırmayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Hah fiyatlar düzeldi. FTL falan 5 liraymış. Onu alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Gallant said: +1 Insan kendini ozel hissediyor yahu, o kart toplama hedesi, topicte yapilan tartismalar... LOL get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 fiyatlar değişiyor sürekli yalnız, Shadowground Director 8 liradan 12 liraya çıktı ve sepetimden ayrıldı kendi kendine geç kaldım. ama iyi fiyatlar var Company of heroes 2 acaip düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Violet nasıl lan, güzel görünüyor ama mixed review almış, 3,42 tl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 injustice alınır mı? baya beğenmiş millet. 7 lira kahve parası nerdeyse asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bu yeni steam görüntüsüne alışamadım flash indirimler dailyler nerede? sanki oyunların sadece bir kısmını görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 The Long Dark 15,5.. Alsam mı ya, early access oyunlardan dilim çok yandı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Oski said: Gallant said: +1 Insan kendini ozel hissediyor yahu, o kart toplama hedesi, topicte yapilan tartismalar... LOL get a life Anlayamazsin... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 http://store.steampowered.com/app/242700/ Injustice PS4 te 10 gun sonra bedavaya verilecek zaten o yuzden almayi dusunmuyorum dovus konsolda oynanir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 NolaxThensbane said: bu yeni steam görüntüsüne alışamadım flash indirimler dailyler nerede? sanki oyunların sadece bir kısmını görüyorum öff kesinlikle doğru şu, recommendations saçmalığı baydı zaten anasayfada iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 13 tl'ye wolf among us almayan dopoştur he ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 sabonis said: 13 tl'ye wolf among us almayan dopoştur he ona göre. Sezon mu o? Walking Dead 2. sezon indirimle 30 küsürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 BalisticGel said: The Long Dark 15,5.. Alsam mı ya, early access oyunlardan dilim çok yandı ama.. bende alsam mı dedim ama early görünce kapattım direkt. Çok ağzım yandı daha da bulaşmam earlylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 battle.net'te girmiş indirime. hearth of swam 9.99 öyro. alsam mı acaba ya? bir de wow 5 avro 1 ay subs + 1-90 arası level diyor. mopa kadar tum expler dahil o zaman. çok iyi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Redeagle said: sabonis said: 13 tl'ye wolf among us almayan dopoştur he ona göre. Sezon mu o? Walking Dead 2. sezon indirimle 30 küsürdü. sezon tabii ki yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Bir sürü indirim ve siteleri ( beleş keylerde var ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 totemic said: battle.net'te girmiş indirime. hearth of swam 9.99 öyro. alsam mı acaba ya? bir de wow 5 avro 1 ay subs + 1-90 arası level diyor. mopa kadar tum expler dahil o zaman. çok iyi ya.. off sc yi alcam galiba ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar