toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 risk of rain verene mafia 2 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Risk of rain verene hiç bişi vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Haklısın aslında ben 3 tane verdim bir kişi teşekkür etmiş :) Etmese ne olacak aslında ama ben olsam iki kelime yazmaktan üşenmezdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 BlackRose said: Haklısın aslında ben 3 tane verdim bir kişi teşekkür etmiş :) kimler almış yazıyor mu? teşekkür eden biliniyor da acaba diğer alanlar websitelerini tarayıp otomatik claim eden bot vs. mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 BlackRose said: Haklısın aslında ben 3 tane verdim bir kişi teşekkür etmiş :) Etmese ne olacak aslında ama ben olsam iki kelime yazmaktan üşenmezdim :) Yani abi peşin peşin yazdım benden bi beklentisi olmasın die veren kişinin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 BlackRose said: Haklısın aslında ben 3 tane verdim bir kişi teşekkür etmiş :) Etmese ne olacak aslında ama ben olsam iki kelime yazmaktan üşenmezdim :) bana versen çok teşekkür ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 yaw indirimden aldım. ama risk of gain filan gelmedi.gift verecekte, bana da. edit lol gidip başka bundle almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 millet risk of rain'ler nerde, pm kutum hala boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 burün, 1 adet risk of rain. https://humblebundle.com/s?gift=368XAbKSMby8tPWK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 tüh kaçırdık gene, alan da teşekkür etsin bari; ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 teşekkürler grego oynarken hep seni hatırlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 songül karlı donsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 akşam 8de mi başlayacak halloween satışları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 evet. merakla bekliyorum ilk tl li indirim dönemini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 kaç kere bindirdiler abi indirseler ne olacak atatürk ağladı yemin ediyorum tlnin üzerindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 abi oyunların %50-60lık kısmı hala ucuz bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bazı oyunlarda bokunu çıkardılar abi. yoksa baya baya ucuz alıyoruz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 risk of rain'e birkaç gün önce 1.2 update'i gelmiş, yeni oyun motoruna geçmişler ve bisürü şey eklemişler, o yüzden öküz gibi buglıymış şu an geçen sene başka bir bundlela almıştık biz, o zaman hiçbir sorun yoktu co-op hede hayvan zevkliydi sabahlara kadar oynuyorduk falan alıp da söven varsa diye yazdım da burdaki herkes beleşten almıştır gerçi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 vala yön veremedim ben ok tuşlarını kullan diyor, tuşlar bi işe yaramıyor. sağa sola bakıyo eleman ama 2 pikselle hareket etmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Halloween indirimi başlamış. Almaya değer bir şey göremedim henüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Abi tıklayınca listede en üstlerde alien geliyor. %0 indirim ahahajksdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ucuz dediğiniz oyunların kacını sale dışında release zamanı satın aldınız? AAA oyunlar ucuzlamadı hatta pahalılastı. Dolayısı ile TL'ye gecisin bize bir faydası olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 X-Plane 10 USA : 59.99 $ TR : 89 TL Bayağı bir invalid bu önerme. Borderlands, Civ falanda düzelecektir kimse almayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 http://store.steampowered.com/app/207140/ %75 indirim varken almanizi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 g2a.com'da weeksale'de başladı. DOW2: Retribution 2 dolar gibi bir şeydi. Acımadan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar