Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sabonis said: arkham city çalıştıramadım ben mesela bi türlü, boş boş yatıyor oyun libraryde =/ ben bunu cdkey olarak alakasız bi siteden aldımdı çalışıyor steamde benim. g4wl problemi ise bilgisayarındakini komple silip xbox.com da olan bi versiyonu yüklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Norak said: sabonis said: arkham city çalıştıramadım ben mesela bi türlü, boş boş yatıyor oyun libraryde =/ ben bunu cdkey olarak alakasız bi siteden aldımdı çalışıyor steamde benim. g4wl problemi ise bilgisayarındakini komple silip xbox.com da olan bi versiyonu yüklemek lazım link mink falan var mı bi yerde ya. ben baya bi dolanmıştım aynen bu dediğini okuyup bir yerlerde, bi türlü çözemedim =/ bi de komple bilgisayardan kaldırmak için registry falan silmek gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 şuydu galiba benim yaptığım, http://steamcommunity.com/app/200260/discussions/0/864956554894147862/ bunu yapmadan GFWL ye bağlanmadığı için save etmiyordu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abow bioshock inf + nba 2k13 - borderlands 2 + xcom :59.99$ - %20 GMG20-KCQVQ-4KU6H : 48.99$ kaçırmayın bende hepsi olmasa alırdım. gmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Norak said: şuydu galiba benim yaptığım, http://steamcommunity.com/app/200260/discussions/0/864956554894147862/ bunu yapmadan GFWL ye bağlanmadığı için save etmiyordu oyun. benimki save game değil de "dur lan patch çekcem" diyor. sonra bağlanamıyor. "bağlanamadım panpa" diyor ve açmıyor oyunun menüsünü ashdufha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 arkham city'nin çalışmamsını nedeni sadece amerika steam'de var sanırım, avrupa steam'de listeleyemiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yok steam harici bi şekilde satın alınca libraryde çıkıyor da işte g4wl problemli çok, onuda yukardaki şekilde çözdümdü ben edik: hatta şimdi baktım worldofcdkeys.com dan almışım onu ben goty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 nordlydian said: abow bioshock inf + nba 2k13 - borderlands 2 + xcom :59.99$ - %20 GMG20-KCQVQ-4KU6H : 48.99$ kaçırmayın bende hepsi olmasa alırdım. gmg lan şunda indirim vardır dedimdi ama yokmuş be güzel deal bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Arkham City'e dikkat edin. Benim saveler 2. kez uçtu gitti. Bir daha dövseler gfwl oyunu almam. İster batman çıksın, ister superman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 o dealla keyleri alıp paylasmayı(yani 10 doları ver borderalndsi veriyim) falan yapacaklar icin For those who pick up the BioShock Infinite and free games pack, the keys for each game will be in this order: XCOM Enemy Unknown BioShock Infinite NBA 2k13 Borderlands 2 http://blog.playfire.com/2013_07_01_archive.html yarım saate de yeni deallar geliyor hmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 screwy said: Virtua Tennis 4 alıcam ama acıklmasında Customer notes Activate the key in Steam, this will then create a G4WL key upon initial game boot. yazyo bu ne demek sorun cıkmasın g4wl ile alma lan, benim steamde var vereyim ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 2.5 dolar zaten yani hakkaten g4wl muhabbeti olmasa 10 tane alıyım oynamak isteyenlere dagıtayım su g4wl yuzunden almadım ama eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 inventory'de yatıyor 6 aydır, bi arkadaş hediye etmişti bana da. oynamayacağımı bildiğimden eklemedim bile, yine de sen bilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 greenmangaming 6 gun boyunca indirime giren her seyi ayni anda tekrar indirime koymus kaciran varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Fena indirimler yok, bu gidişle steam yapana kadar millet zaten almış olacak =P Yaparsa tabi, geçen paskalyayı pas geçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 steam summer sale'i iptal etmez yav, öyle bir salaklık yapacagını tahmin etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 [Groupees] Build-A-Greenlight Bundle 3 Choose 2-9 games starting at $1.50 min The Howler Broken Earth Ocean City Racing Drip Drip, Residue Paradigm Shift Overlight Rawbots Rooks Keep + Bonuses - Desura/DRM-free+Greenlight http://groupees.com/bagb3 güzelmiş. ocean city racing ile rooks keep'i alıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Burada başladı summer sale a =) http://www.gamersgate.com/?summersale1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 neverwinter nights complete yokmu hiç indirimde bekliyorum ne zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bu gg baya tırt ya. birkaç fiyat hatası yaptı diye millet abandı bi aralar ama onun dışında oyun bile almadım oradan lan resmen. bi tek metro'yu almıştım 5 dolara teeee zamanında. steam indirimleri de 1.5 sene önce falan iyiydi artık doğru düzgün yapmıyorlar, her yerde aynı oyunları daha ucuza buluyoruz 1-2 istisna hariç forza amazon ve gmg ucuz fiyat bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 1 sene 20% compensation discount var yüzlerce kişiye o yüzden sağlam indirim olmaz bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mortal Kombat'la Skyrim Legendary indirime girer mi ya bu summer sale'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 gg o yüzden sıçtı zaten geçen yıl nefis indirimler oluyodu, sürekli fiyat hataları da cabası. walking deadi ilk indiriminde 5 dolara aldıydım, 1 yıl sonra bile o kadar düşmedi sdfghjk ama artık fiyat hatası yapmıyolar uzun süredir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Xenocide said: Mortal Kombat'la Skyrim Legendary indirime girer mi ya bu summer sale'da? Skyrim girerde MK çok yeni, anca %10 vs olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Summersale ne zaman başlayacak ya, paraları hazırladım ekrana atmak için sabırsızlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar