Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Aynen, redeem kutusuna erişemiyorum şu anda. Lanet girsin EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hazır sims gelmişken yükleyip bi ev döşerim. şifreler hala aynı mı sfds ;!;!;!;! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ne kastın be orijin kaching miydi şifre? move_objects on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 meh 3 oyun ekledim ama tamamen gg neyse hepsini sitime de yükledim yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 allah belasını versin bu bundlenin sadece simse 19 dolar verdim lan ben... hem de tek oyun... bütün oyunlar var bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Yuh neresi humble be bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 oynamayacağım ama aldım, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hayır işledin zaugna kardeşim. fena mı? asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 paranın tamamını da humble tip yaptım, asıl charity'i adamlar yapıyor anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bu sims için gelen ek night bilmemne kodunu girmek için sims3ten üyelik almaya çalışıyorum ama serial istiyo 5 kutucuk var bize verilen serialler 4 kutucuk dolduruyo napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 çirkef origin bilerek bozmadıysa bu redeemi neyim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Direk 3 paket zulaladim ilerde satarim :P Edit: 4 dolarlik olandan 3 paket + 1 dolarlik olandan 5 paket daha aldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Şaka gibi bir saattir tek oyunun redeeminin yükleme ekranını bekliyorum. Diğer oyunların hepsini mecbur steame alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 steamde hiçbir oyun yoktu çok mutluyum 750 oyun var her bundleda en az 2 tane bende olan oyun çıkıyodu, EA yine yaptı yapacağını. teşekkürler EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Daha alayim dedim kisa surede cok fazla aldiniz diyerek satin almama izin vermedi :D said: Sorry, your Humble Origin Bundle order has been canceled. We have received too many purchase requests from you in a short period of time, so we have canceled your order (you will not be charged). We are very sorry for the inconvenience. Please feel free to reply to this email and we can help you make a purchase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 1 tane key giremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 humble bundleda 2. kez aldığımızda gift olarak almasak ne oluyor, accountta aynı bundledan 2 tane mi gözüküyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bonuslar için A NeoGaf poster said Dead Space 2 Bulletstorm Medal of Honor: Airborne Command & Conquer Red Alert 3: Uprising are possibilities because all their steam database entries were edited ~9 days ag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Xenus said: bonuslar için A NeoGaf poster said Dead Space 2 Bulletstorm Medal of Honor: Airborne Command & Conquer Red Alert 3: Uprising are possibilities because all their steam database entries were edited ~9 days ag 1 dolarlık alınca da bonus geliyo mu yoksa full'leyince mi bonus geliyo. şunu kesin bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sabonis said: Xenus said: bonuslar için A NeoGaf poster said Dead Space 2 Bulletstorm Medal of Honor: Airborne Command & Conquer Red Alert 3: Uprising are possibilities because all their steam database entries were edited ~9 days ag 1 dolarlık alınca da bonus geliyo mu yoksa full'leyince mi bonus geliyo. şunu kesin bilen var mı? fulleyince birde origin çökmüş sanırım key redeem açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bilerek ya fakirler 1 dolara ded speys3 alıp ekliyorlar diye üzülmüşlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 dead space 3'ü oraya koymaları baya enteresan geldi bana zaten bf3'ü 5$ a falan sattıydılar ama ds3 20$'dan aşağı görmemişti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bf3 pre kaç lira oldu en düşük? ayrı satılıyor değil mi birde pre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 15$ sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bu arada sonradan oyun eklenecek falan demiyor aslında bu? normalde hep orada kapalı kutu halinde falan başka oyunlar da yer alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar