Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batteryguru - Qualcomm / Android App


ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=wdgN-P0QZSg

Qualcomm çıkarmış olsa da tüm chipsetlerde çalışan, pil ömrünü arttırmaya çalışan bir android uygulaması.

Kendisini HTC One üzerinde kullanmaya başladım. 1 buçuk gündür yüklü ve 12 saat sonra savinge başlayacağını söylüyor. Diğer pil ömrünü arttıran yazılımlardan daha ciddi bir ürün gibi durdugundan yeni topici hak eder gibi duruyor. Şimdiden kullandığım uygulamaları ve servisleri kullanım sıklığıma göre optimize ediyor sanki. Pil ömrüm arttı gibi.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app&hl=tr

"Google Play Store'daki açıklaması" said:

Snapdragon™ BatteryGuru, Snapdragon mobil işlemcili telefonlarda cihazın işlevselliğini optimize eden akıllı değişiklikler yaparak pil performansını ve genel kullanıcı deneyimini geliştiren bir pil tasarruf uygulamasıdır. Bu uygulama:
• Pil ömrünü uzatarak daha az şarj etmeyle daha uzun pil ömrü sağlar
• Snapdragon işlemcili akıllı telefonunuzu nasıl kullandığınızı akıllı bir biçimde öğrenir ve akıllı telefon işlevselliğini devre dışı bırakmadan cihazınızı optimize eder
• Kullanıcı yapılandırması gerektirmez - Snapdragon BatteryGuru, bunu sizin yapmanıza gerek kalmaması için akıllı telefon ayarlarını otomatik olarak öğrenip ayarlar
Snapdragon BatteryGuru, 2-4 gün arası süren bir başlangıç döneminin ardından kullanıcının davranışlarını öğrenir ve daha sonra pil ömrünü uzatmaya ve deneyimi geliştirmeye hazır olduğunu kullanıcıya bildirir. Snapdragon BatteryGuru, arka planda çalışmaya devam eder ve kullanıcı hakkındaki bilgilerini derinleştirerek deneyimi zaman içinde daha da fazla optimize eder.
Snapdragon BatteryGuru pil tasarruf uygulaması Snapdragon işlemcili cihazların çoğunu destekler ve diğer Snapdragon işlemcili cihazları desteklemek için de çalışmaya devam edeceğiz. Bu pil tasarruf uygulamasını kullanırken sorun yaşarsanız, önce sorununuzu açıkladığınız ve ardından değerlendirmenizi sunduğunuz bir e-postayı [email protected] adresine gönderirseniz çok memnun olacağız ve size en kısa zamanda yanıt vermeye çalışacağız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Çok bir numarası olan bir şeye benzemiyor ama deniyim dedim ben de.

ShadowFax said:
Fakat olur olmadık yerlerde wifi acip bağlanmaya calisinca silmiştim.


Ayarlardan wifi kapayıp açmasını iptal ettim ben. Wifi kapalı tutuyorum zaten kullanmadığım tüm zamanlarda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HTC evde şuan bakamıyorum programada, 12 saat sonra savinge başlayacak demişin tam anlayamadım biraz çalışıp kullanım şekline göre mi devreye giriyor yoksa yükleyip enable mı yapıyoruz.
HTX one ile hakkını vere vere 12 saat kullanıyorum, arttıracaksa basarız bir kaç dolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ios bateri stabilitesi ne abi neye göre kıyaslıyorsunuz. 7 gün mü gidiyor iphone 5 anlamadım.

telefonum da hayvan gibi stabil ayrıca, arayüzü de ios'dan kat be kat güzel.

--

App'e gelince, zaten 2.5 gün gidiyordu şarj, hiç iyileştirme olmadı gibi. Bir kez daha full şarjdan sonra şans verecem değişiklik olmazsa kaldırırım. Zaten One'ın kendi tasarruf programı gayet aynı şeyleri yapıyor gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nerenle okudun? ios bateri stabilitesi demedim, ios stabilitesi dedim. 7 gun gitmiyo illakide, androidin sacma sapan sorunlari, takilmalari, bi programin takilip bataryayi sömurmesi, fast dormancy ve media server'a bağlı sacmalayaraktan bataryayi sömurmesi, yavas sarj olmasi vs. gibi seylerle hic ugrasmadim iosta, arayuzunun cok bi önemi yok benim icin.

Mayis ayindan beri bu sacmasapan mevzularla ugrastigim icin tekrar ios'a gecis yapicam dedim. Sen memnunsan telefonunda cok guzelse ask yasamaya devam edebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şirkette verilen iphone'dan kaçarak android'e sığınanları görünce daha iyi anlıyorum telefonumun kıymetini :P.

Neyse konuyla ilgili olarak da tasker'la uzun süredir yaptığım şeyleri, bir app altında toplamışlar, güzel olmuş en azından teknik konulardan anlamayanlar için iyi bir çözüm olmuş olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:



dün gece saat 24 civarı %34 şarjım vardı.
Yatmadan telefonu kapattım. Sabah açtım. %57 şarjım vardı.
:)


abii, xperia z'lerde 4.2.2 güncellemesinden sonra bug oldu, kapatıp açarsan %25 fazla gösteriyor şarjı, ama aslında kapatırken % kaçta ise şarj, o seviyede. sonra çat diye kapanıyor.

battery guruylan alakası yok, kapanır birazdan :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...