ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wdgN-P0QZSg Qualcomm çıkarmış olsa da tüm chipsetlerde çalışan, pil ömrünü arttırmaya çalışan bir android uygulaması. Kendisini HTC One üzerinde kullanmaya başladım. 1 buçuk gündür yüklü ve 12 saat sonra savinge başlayacağını söylüyor. Diğer pil ömrünü arttıran yazılımlardan daha ciddi bir ürün gibi durdugundan yeni topici hak eder gibi duruyor. Şimdiden kullandığım uygulamaları ve servisleri kullanım sıklığıma göre optimize ediyor sanki. Pil ömrüm arttı gibi. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app&hl=tr "Google Play Store'daki açıklaması" said: Snapdragon™ BatteryGuru, Snapdragon mobil işlemcili telefonlarda cihazın işlevselliğini optimize eden akıllı değişiklikler yaparak pil performansını ve genel kullanıcı deneyimini geliştiren bir pil tasarruf uygulamasıdır. Bu uygulama: • Pil ömrünü uzatarak daha az şarj etmeyle daha uzun pil ömrü sağlar • Snapdragon işlemcili akıllı telefonunuzu nasıl kullandığınızı akıllı bir biçimde öğrenir ve akıllı telefon işlevselliğini devre dışı bırakmadan cihazınızı optimize eder • Kullanıcı yapılandırması gerektirmez - Snapdragon BatteryGuru, bunu sizin yapmanıza gerek kalmaması için akıllı telefon ayarlarını otomatik olarak öğrenip ayarlar Snapdragon BatteryGuru, 2-4 gün arası süren bir başlangıç döneminin ardından kullanıcının davranışlarını öğrenir ve daha sonra pil ömrünü uzatmaya ve deneyimi geliştirmeye hazır olduğunu kullanıcıya bildirir. Snapdragon BatteryGuru, arka planda çalışmaya devam eder ve kullanıcı hakkındaki bilgilerini derinleştirerek deneyimi zaman içinde daha da fazla optimize eder. Snapdragon BatteryGuru pil tasarruf uygulaması Snapdragon işlemcili cihazların çoğunu destekler ve diğer Snapdragon işlemcili cihazları desteklemek için de çalışmaya devam edeceğiz. Bu pil tasarruf uygulamasını kullanırken sorun yaşarsanız, önce sorununuzu açıkladığınız ve ardından değerlendirmenizi sunduğunuz bir e-postayı [email protected] adresine gönderirseniz çok memnun olacağız ve size en kısa zamanda yanıt vermeye çalışacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 An itibariyle bende denemekteyim Nexus 4 için. Tasarrufun 3 gün sonra başlayacağını söylemişlerdi ama daha 1 gün geçmesine rağmen %70 daha uzun şarj gidiyor diyebilirim. Bitirdiğinde de %100'lük bir performans bekliyorum. Çok da iyi oldu, çok da güzelde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi ben de htc one kullanıyorum da, zaten kendi tasarruf modu varken buna gerek var mı, fark yaratıyor mu. açıklama bekliyorum senden tez elden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Sanki yaratıyordu ya. Fakat olur olmadık yerlerde wifi acip bağlanmaya calisinca silmiştim. Bugün tekrar yükledim. yine learning mode'a girdi. En iyisi sen de kurup dene. Ben ne desem boş. kendi saverdan farklı olarak app'lerin refreshlerini de manage ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bakalım son saatlerien girdi öğrenme kısmında önumuzdeki şarZ dönemindeki performansına göre şeyettirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Çok bir numarası olan bir şeye benzemiyor ama deniyim dedim ben de. ShadowFax said: Fakat olur olmadık yerlerde wifi acip bağlanmaya calisinca silmiştim. Ayarlardan wifi kapayıp açmasını iptal ettim ben. Wifi kapalı tutuyorum zaten kullanmadığım tüm zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 HTC evde şuan bakamıyorum programada, 12 saat sonra savinge başlayacak demişin tam anlayamadım biraz çalışıp kullanım şekline göre mi devreye giriyor yoksa yükleyip enable mı yapıyoruz. HTX one ile hakkını vere vere 12 saat kullanıyorum, arttıracaksa basarız bir kaç dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bu app free bu arada. 12 saat değil 48 saatlik kullanımı izleyip ona göre bi program cıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 nexus 4 e kurduk bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Nexus One'da 2 gün 21 saat görmüştüm, 5 gün bekliyorum artık fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 uzun süre kullandım. zerre yardımı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 android sux huzur iosta abi, satın mobil cihazlarınızı geçin iphone 5e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Torrentten divx indirip altyaziyi ekleyip izleyebildigim gün düşünürüm iphone a geçmeyi, birde sd card kullanabilmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 dün gece saat 24 civarı %34 şarjım vardı. Yatmadan telefonu kapattım. Sabah açtım. %57 şarjım vardı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BatteryGuru sağolsun diye yaz yapıştır telefonun arkasına :) Bende biraz etkisi oldu sanırım ama çok da emin olamadım. Olmasa da olurmuş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ibre bozuk demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bidaha asla android almam haci, ios stabilitesi ve sicmamasi bataryayi insan gibi kullanmasini özledim ios'un asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 İlk 2-3 gün çok iyi de. Her bateri uygulamasının ardından de kullanmak kötü birşey. Nexus telefonu olanlar kurmasını abi. Normalde 2 gün giden şarjım programdan sonra 1 gün bile gitmemeye başladı. Benim için kapanan bir uygulama olmuştur. Sevgiler, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ios bateri stabilitesi ne abi neye göre kıyaslıyorsunuz. 7 gün mü gidiyor iphone 5 anlamadım. telefonum da hayvan gibi stabil ayrıca, arayüzü de ios'dan kat be kat güzel. -- App'e gelince, zaten 2.5 gün gidiyordu şarj, hiç iyileştirme olmadı gibi. Bir kez daha full şarjdan sonra şans verecem değişiklik olmazsa kaldırırım. Zaten One'ın kendi tasarruf programı gayet aynı şeyleri yapıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Nerenle okudun? ios bateri stabilitesi demedim, ios stabilitesi dedim. 7 gun gitmiyo illakide, androidin sacma sapan sorunlari, takilmalari, bi programin takilip bataryayi sömurmesi, fast dormancy ve media server'a bağlı sacmalayaraktan bataryayi sömurmesi, yavas sarj olmasi vs. gibi seylerle hic ugrasmadim iosta, arayuzunun cok bi önemi yok benim icin. Mayis ayindan beri bu sacmasapan mevzularla ugrastigim icin tekrar ios'a gecis yapicam dedim. Sen memnunsan telefonunda cok guzelse ask yasamaya devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 yazdığın şeyleri hiç yaşamadım kullandığım telefonlarda, soreeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 abi gören de iphone'u 4 4'lük telefon zannedecek. Her telefonda olduğu gibi iphone'da da lag, donma ve şarj ömrünün kısa olması sorunları var. Ayrıca her android konusunda bir kez olsun şu iphone dile gelmese dişimi kırıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ios o kadar iyiyse android için yazılmış bi app'in topiğinde ne işiniz var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Şirkette verilen iphone'dan kaçarak android'e sığınanları görünce daha iyi anlıyorum telefonumun kıymetini :P. Neyse konuyla ilgili olarak da tasker'la uzun süredir yaptığım şeyleri, bir app altında toplamışlar, güzel olmuş en azından teknik konulardan anlamayanlar için iyi bir çözüm olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 paspatur said: dün gece saat 24 civarı %34 şarjım vardı. Yatmadan telefonu kapattım. Sabah açtım. %57 şarjım vardı. :) abii, xperia z'lerde 4.2.2 güncellemesinden sonra bug oldu, kapatıp açarsan %25 fazla gösteriyor şarjı, ama aslında kapatırken % kaçta ise şarj, o seviyede. sonra çat diye kapanıyor. battery guruylan alakası yok, kapanır birazdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar