Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Biraz normal yoğurt bi kaşıkta süzme yoğurt su tuz falan mixerle karıştır efsane ayran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aoç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Xaenin said: Eker yoksa Sütaş'tır abi bence en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 E K E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 GERGE said: Sunu adim bu gun, tadi cok iyi cikti: http://www.anadolusuturunleri.com.tr/upload/ifotolar/311_hg.jpg Anadolu Süt de yaziyor ustunde. Ayran, peynir, yogurt ve tereyag yapiyorlar sadece ama peynirleri cok kotu. Otekiler iyi. Bedavaya kurumun reklamını da yaptın GERGE tebrik ediyorum. Telefon et forumda reklamınızı yaptım de sana koli koli ayran yollasınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 tarım kredi süte benden de bir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 canım bol hıyarlı cacık çekti. uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Hergün 1 lt ayran içerim mutlaka. Sütün yerini ayran aldı zaten büyük şehirlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sütaş abartılıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Vingthor said: arkadaşlar yoğurdu tütsülenmiş at çenesinde 2 ay bekletin ve içerken alnınıza tıp tıp vurun böyle 3 parmak ile. sonra geri kalan 2 parmak ile kulağınızın arkasını temizleyip kalan ayranı başınızdan aşağı mes edercesine dökün. Arkadaslar, denedim bu yavşagın tarifini ve komadan yeni uyandım, yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Yine sen uyanabilmişsin GERGE'den ses soluk çıkmıyor. Tarım Kredi dedi Anadolu Süt dedi Hık Hık Hık gitti be adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Bitirdim, gidip yenisini alamiyorum ama cok yuruyemedigimden hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Sek`in galiba yesil kapakli naneli ayrani var, ben begendim. Onun disinda Eker de basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 kralını tanımam. paketlerde de cam şişe eker ayran iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 En lezzetli ayran Tunaoğlu dur. Bunu özer hisar ayranı Takip eder. Ama Tunaoğlu ayranı bir kez içtikten sonra geri dönüş yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 böyle köpüklü ayranlar dunyanın en igrenc seyimiş gibi geliyor bana gömruntu olarak o yüzden hiç içemedim, o yüzden kapalı ayran dısında bişi içemeiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ben semerkantin oralarda biryerde sokakta bi ayran ictim. tuzu biraz fazlaydi ama muthis lezzetliydi. tek sikintisi ayrani 100lerce sinekle beraber iciyosun. gerci belki tadi da o veriyodu. bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Flassh said: böyle köpüklü ayranlar dunyanın en igrenc seyimiş gibi geliyor bana gömruntu olarak o yüzden hiç içemedim, o yüzden kapalı ayran dısında bişi içemeiyorum çoğu yer berbat yapıyor köpüklü ayranı zira köpüğünü soda asidi ile sunni şekilde yapıyorlar. bu yukarıda ki resimdeki ayran Akhisar yakınlarında Gülbeyaz-ı Ziyafet diye bir restoran var orası veriyor. 10 nümero 5 yıldız herşeyi zaten mekanın. eti sütü yağı ayranı hizmeti. yolu düşen denesin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Tam "iyice hipster oldunuz lan, ayran tarifi ne?!" diye giydiriyordum ki 2013 konusuymus. Baya gec kalmisim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 AOC Kefir. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Gazinin ayranı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Bi litrelik kavanozun çeyreğine kadar yoğurt koy, 3/5ine kadar su ekle, tuz koy, çeyrek limon sık. Sonra kapağını kapatıp çalkala. Mis gibi köpüklü ekşi ayran oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 evde her zaman bi tane var şundan https://www.sutas.com.tr/uploads/products/thumb/118ec53cbc414ee6051fb6098edbd55e_thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 kucukken aoc sutu icirirlerdi okulda..arada bir ayran gelirdi..ne guzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 dost ayrani tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar