fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bitcoin 5$'ken çalınmış o 46k, saylanmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 fizban said: 4100 bitcoin calınmıs. adam ucuza çıkarsa elden 1m$ eder. vay anam vay analar ne hackerlar doğuruyor. bankacılık gibi olmadığı için geri de alamazlar. sonra bankacılara laf edersiniz bir de :| kljsdklsjad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bitcoini kazamank için yaptığımız data mining olayının ne için olduğunu biri izah edebilir mi ? çok komplex terimler içermeden, yani tamam pcmiz har har çalışıyor bit coin farmlıyoruz ama kime farmlıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 haybeye. bedava elektrik yakıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 serjuhan said: Bu bitcoin-qt'de napıyoruz madem offline tutalım. Kendisi şu an senkronizasyon yapıyor. Biz başka ne yapıyoruz bunda? senkronizasyon 1 gun suruyor cuzdan iste o kendi cuzdaninla ne yapiyorsun bunda da baska cuzdanlara btc gonderip aliyorsun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ahmedinejad said: haybeye. bedava elektrik yakıyorsun. abi konu bile pazar alanında, demek bir oalyı var dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Fistan said: serjuhan said: Bu bitcoin-qt'de napıyoruz madem offline tutalım. Kendisi şu an senkronizasyon yapıyor. Biz başka ne yapıyoruz bunda? senkronizasyon 1 gun suruyor cuzdan iste o kendi cuzdaninla ne yapiyorsun bunda da baska cuzdanlara btc gonderip aliyorsun falan Anladım abi saolasın. Yani ben bu cüzdanımdan code generate edicem ve btcturkten filan buraya göndericem. Cüzdanımdan da başka yerlere göndermek istersem codeu yazıcam filan. Peki olur da bu program patlarsa bilgisayar patlarsa napcam? Yedek al diye bir özellik var heralde onu kullanacaz cüzdanı güncelledikçe he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yedek alacaksin offline saklayacaksin kodu qr kodla sifreleyip falan printerl basip cebinde de gezdirebilirsin falan diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Öyle yaparak başka bilgisayarda da çalıştırabiliriz sanırım. Güzelmiş. Az kaldı anlayacam komple :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 şu topiği baştan aşağı okusam anlar mıyım bu olayı? fazladan bi pc var kenarda, yarım yamalak bilgimle bilgisayarın specine göre data mine ediyorduk değil mi? core2duo 2.53 ghz laplup var boşta onu ayarlasam ofise nasıl olur? bir de internet hızıyla ne derece alakası var? bütün cevaplar varsa konuyu oku deyin yeterli dostlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 cpu ile gpu ile mining olayini unutun o isler gecmis arastirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Fistan said: abi cook soru var 1996 da internete girip ee simdi hangi siteye giricez diyip nba.com sex.com yazmak gibi bitcoin pro biri varsa gelsin yardim etsin herkese buyrun abi sorun istediginizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bir cuzdandan diger cuzdana btc aktarimi ne kadar suruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 20 ile 30 dakika arasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Fistan cevapladı bir çok sorumu ama emin olmak adına soruyorum. Ben btcturk.com'dan alım gerçekleştirdim. Oradaki Bitcoinleri hareket ettirmeyeceksem orada durmasında bir sakınca var mı, yoksa ille orda kalmasın cüzdana mı atayım? Bir de Btcturk'ten cüzdana oradan da mtgox'a atıp satsam sanki kar ediyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Neden bu kadar fiyat farkları var arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Liebe said: şu topiği baştan aşağı okusam anlar mıyım bu olayı? fazladan bi pc var kenarda, yarım yamalak bilgimle bilgisayarın specine göre data mine ediyorduk değil mi? core2duo 2.53 ghz laplup var boşta onu ayarlasam ofise nasıl olur? bir de internet hızıyla ne derece alakası var? bütün cevaplar varsa konuyu oku deyin yeterli dostlar =) konuyu okuyarak vakit kaybetme ben sana ozet geceyim : - normal makine ile kar etmek imkansiz , hele bahsettigin makine ile imkansix * pi - gunumuzdeki internet hizi bottleneck degil. - gpu mining yapabiliyordun eskiden. cunku difficulty factor carpani dusuktu.su anda normal makina ve gpu ile btc mining full zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bu arada bu Btcturk'e para atamıyorum yav 24 saatlik yatırma limitinizi doldurdunuz diyor ama 500 TL mi ne attım bir daha atamıyorum pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 https://blockchain.info/ Burdan takip edebilirsiniz btc akışını. Büyük işlemler dönüyor az önce 5k btc işlemi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 btcturk ile mtgox fiyatlarini karsilastirdim. anlik islem yapabilsen biri 650 TL den aliyor digeri 345$ , btcturk markup uyguluyor olabilir. yani soyle , sonucta regule edilmesi bir yere kadar. alis ve satis fiyatlarini borsa bilgilerini saglayan API den cekip kullanicilarina sunmadan once , kendi middlewarelerinde ufak kar marji koymus olabilirler. 40 lira gibi bitcoin basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 serjuhan said: Bu arada bu Btcturk'e para atamıyorum yav 24 saatlik yatırma limitinizi doldurdunuz diyor ama 500 TL mi ne attım bir daha atamıyorum pff. 24 saatlik limit 500tl zaten. kimlik vs. verirsen limit kalkıyor. yarın bi 500 daha atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Hmm çekerken de aynı olay var mı acaba? Olmadı verelim kimlik filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Çekerken yok, ama bitcoini satıp hesabından tl'yi kendi banka hesabına almak istediğinde 5tl masraf alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Peki ID versek sorun olur mu ya? Sonra paketlemesinler gel sen bakayım diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 @serjuhan usta simdi btc webdemi daha guvenli yoksa fiziksel olarak tutmakmi bir tartisma konusu. burda sorulmasi gereken iki soru var : 1- satin aldigin web servisi guvenlimidir ? daha once yasanan olaylar varmiymis vs bunlari ogrenmeli 2- genel kani fiziksel olarak tutmanin daha guvenli oldugu uzerinedir AMA soyle bir durum var bazi insanlarin bilgisayarlari webden daha guvensiz olabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Amma prim yaptı bitcoin başlığı , acaba bitcoinin yükselmesine siz mi sebep oldunuz :D Ayrıca hem web hem bilgisayarda offline olmama yöntemi var , direk paper wallet yaparsınız , banknot para gibi olur paralarınız , ama hani 10-20 bitcoinden aşağı varsa çok kasmayın millet 1000 bitcoin hackliyo , sizin 1-2 bitcoininize sulanmaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar