aente Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 hm yatırımcı gibi paranla ucuza kapatıp karlıyken satmak daha mantıklı o zaman. hash rate ile kasılacak farm değilmiş bunu gördüm heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yalnız piyasaya girmek için değerler biraz fazla yükseldi, bundan sonrası risk baya yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Uzun vadade hep yükseleceğine inanıldığı için kaçtan alırsan al bir gün kara geçeceksin o garanti. Fakat forex gibi kullanan arkadaşlar 3 bitcoine falan auto tradeler satılıyor taş gibi gidip ondan alsınlar bi de 5-10 bitcoin sisteme koysunlar , ucuza alıp pahalıya satılıyor hızlı hızlı günde 1 bitcoin kazanana bile denk geldim. Ben malesef elimi eteğimi çekmez zorunda kaldım ama harbiden içimde ukte şu bitcoin muhabbeti , keşke kaptırmasaydım bütün parayı just-dice ta da bende iki bitcoin var diye kenara atar yatırım derdim :D belki bakarsın bi gün düzgün bi meblağ eder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Nereden alıp satıyorsunuz diye sorduk ama silkeleyen olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 1 ayda 2 katına çıkıyomus niye söylemiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 herkes bilmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Benim workstation'ı sokayım işin içine o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Sadece gpu mu istiyor şimdi bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 gpu istiyor fakat yeni nesil asicler yüzünden artık pek mantıklı olmayabilir elektrik faturası kıyası yapman lazım 125 dolar seviyesinde yüklüce aldım suan 250lere geliyor kritik bi dönemde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bunu nakite çevirebiliyor musunuz? http://www.theguardian.com/technology/2013/oct/29/bitcoin-forgotten-currency-norway-oslo-home bu adam alabildi mi mesela parayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 NERDEN ALIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 uzun uzun açıklayın pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 godfatherı aldılar np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 btcturk btc e mtgox bitstamp exchange sitesi bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 500 TL nedir abi. en son baktığımda 20 tl miydi neydi asdasd. bu kadar dengesiz currency olmaz. yatarsın kalkarsın paran pul olur. çöpe atmayacağınız parayı bağlamayın böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 artışın çeşitli nedenleri var zaten bu sevilere gelecekti her türlü fakat yinede çok volatile dediğin gibi kaybedince üzülmeyeceğin bir miktarla girmek lazım bu tür işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 adam akıllı bir miner kaç paradan başlıyor? ya da hazır almak yerine montaj yapmak daha mı mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 barnacle said: bunu nakite çevirebiliyor musunuz? http://www.theguardian.com/technology/2013/oct/29/bitcoin-forgotten-currency-norway-oslo-home bu adam alabildi mi mesela parayı? bozdurup bir kismini ev almis iste Litminov said: adam akıllı bir miner kaç paradan başlıyor? ya da hazır almak yerine montaj yapmak daha mı mantıklı? asic bitcoin miner diye arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 şu dönemde miner almakta tehlikeli para yatırıp onla oynamak daha hayırlı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 gtx760 verilmis onceki sayfada, 160w falan sanirim 156 kh/s 175wlik asic miner 300 gh/s 2800$ usbden takilan tuketimini goremedigim ama daha ufak oldugu bariz zimbirti 5 gh/s 274$ ayda 1.8 bitcoin 50gh/s ile cikiyor sanirim su an ev bilgisayariyla ne yaparimi birakin yani gercekten para sacmaya musait hobbyist degilseniz de ne kadar mantikli tartisilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Miner olmayin dealer olun. Bu kadar reklamini yapmamin tek sebebi de yuklu miktar alim yaptim herkes bilsin degeri artsin diye spamliyorum her yere. Dealer olun beyler. Gelecegi parlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ocak şubat gibi ateş edicek bitcoin to da moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 1 milyon dolar olacak 15 sene sonra 1btc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bu bitcoinle nerelerden alışveriş yapabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Zilyon tane sey var. Ben usb bellek sattim mesela sahibinden.com uzerinden. Ev de satiliyor araba da cesitli hizmetler de. Normal para iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar