Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Myshkin said:

abi oyun kazanıyorum geçen 3 lp geldi bu oyun 4 lp geldi, kaybediyorum 15 lp gidiyor of

gold1 plat1 falan olunca 90+ lp'ye geldikten sonra oyunlardan 5-4-3-2 falan gelmeye başlıyor

kardeşim plat1'de 97'ye geldi sonrasında oynadığı 3 oyunda +1 +1 ve +0 geldi evet bildiğin 0 lp geldi,sonraki oyunu kazanınca seriye çıkabildi.
Mesaj tarihi:
olm bronze'dan namı değer elohellden nasıl çıkılır lan. Snowball alıyorum, akali 10/2yim diyorum tamam taşırım oyunu. Hecarim giriyor teamfighte bütün takım malphite'e girişiyor karşı takım bana focus. hourglass falan yok olmuyor abi. Yemin ediyorum oyundan soğudum. sadece 1 kere adam gibi oyun oynadım. 25.dk ya kadar 9-8 gibi bir şeydi takım killeri. ne feed vardı ne troll.
Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

olm bronze'dan namı değer elohellden nasıl çıkılır lan. Snowball alıyorum, akali 10/2yim diyorum tamam taşırım oyunu. Hecarim giriyor teamfighte bütün takım malphite'e girişiyor karşı takım bana focus. hourglass falan yok olmuyor abi. Yemin ediyorum oyundan soğudum. sadece 1 kere adam gibi oyun oynadım. 25.dk ya kadar 9-8 gibi bir şeydi takım killeri. ne feed vardı ne troll.

lee sin al.
full ad / armor / flat mr runeler al
accountu ver
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Abi Silver 1'in olayı mı anlamadım, her kazandıgında 4-5 geliyor, ve çatır çatır 15 gidiyor kaybedince.

Sinirler harab oldu. Bir kere daha sıfıra vurursam back to S2.

mmr'in düşüktür silver1'e göre. onu gold seviyesine çıkarabilmen için sistem seni zorluyor işte.
bana da plat1'deyken olmuştu kazanınca da kaybedince de 3-5 puanlık değişimler oluyordu.
bir division yükseldikten sonra mesela s4'ten s3'e diyelim, sistem sana 4-5 maçlık tekrar geri düşmeme garantisi veriyor. yani çıktıktan sonra ilk 5 maç arka arkaya yenilsen de geri s4'e düşmüyorsun ama mmr boka sarıyor sonra 1. division'a çıktığında patlıyor elinde. genelde bu yüzden oluyor diye düşünüyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...