Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Oyundan uzak dur bence ya her satırın bronze II-III Max oynatım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 oynatım diyor? doğrumu anladım yoksa "senin seviyen bronze, bu oyun sana fazla" felan mı dedin. Fin dayanamadım. Eğer öyle diyorsan gerçekten çok kışkırtıcı bir cümle olmuş. Satırımdan nasıl oynadığımı nereden anladın bilmiyorum ama oynadığım oyunların bir tanesinde bile, senin seviyenin altında oynadığımı düşünmüyorum maalesef. Hani düşük lvl da en son ne zaman oyun oynadın bilmiyorum ama sana şunu söyleyeyim. "Lvl 1 de, %10 canı kalmış adam kulesinin altındayken, FLASH ile yanına atlayan takım oyuncum vardı. Böyle takım oyuncusuna pek güvenipte, çarpışmayı başlatacak birşey oynamak istemediğimi söyledim diye bu kadar salakça birşey yazman sinir bozucu. 2 satır yazıdan geleceği tahmin ettin. Bu kadar satırdan sonra ne yapacaksın merak ettim. Bu yüzden birşeyler yazmak istedim. Kürene bakıp, bunlarıda aktarırsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 farkında mısınız bilmiyorum da ikinizde birbirinizin oyunlarını görmeden 'senden iyiyim,seviyen şöyle falan' diye yorum yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Farkına vardım saol ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Yazım şekli tanıdık geliyor diyordum. Bu kadar bariz bir şeyi gözden kaçırmışım. "Lol tr serverı kültürü" :D. donanimhaberde görmüştüm eskiden. Herkes birbiriyle bu şekilde konuşuyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ben mi initiate yapayım diyen hecarim vardı takımda,bi de afedersiniz ama bu mm sisteminin içine sıçayım karşıya diamond 1 geliyor bize silver 1 karşı takım plat diamond karması bizim takım gold plat yani ilk kez bu kadar büyük bir uçurum gördüm,neyse az puan gidiyor ama bi de takımda 'ben mi initiate yapayım' diyen hecarimler olmasın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 evet bazen çok dengesiz geliyor takımlar. lolnexusta refreshleyince gördüklerime inanasım gelmiyor ama yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Densiz said: Arkadaşlar mid kavgaları yüzünden Brand almayı istemiyorumda.. caitlyn nasıl bir şeydir? böyle uzun süre oynayabilirmiyim? Hani haftalık gelen beleşleri denedikten sonra, yeni birşeyler satın almadan takılabilir miyim bununla? hiçbir adc yi uzun süre oynayamazsın. illa ki bir oyunda yanına salak saçma bir support gelecek. oyuna lanet ediceksin. bu üst üste olunca ben eniyis jungle gideyim olacak son sözlerin fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 arkadaşın hesabıyla tr'de lee sin oynuyom midde. ÇOGEĞLENCELİ LAN :ddd http://www.lolking.net/summoner/tr/445064#history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 S-H said: ben mi initiate yapayım diyen hecarim vardı takımda,bi de afedersiniz ama bu mm sisteminin içine sıçayım karşıya diamond 1 geliyor bize silver 1 karşı takım plat diamond karması bizim takım gold plat yani ilk kez bu kadar büyük bir uçurum gördüm,neyse az puan gidiyor ama bi de takımda 'ben mi initiate yapayım' diyen hecarimler olmasın bari Kalbimi kırıyorsun bende silver 1 im şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sana sözüm yok ki hacı,benim isyanım karşıya diamond 1 koyup bize silver 1 koymasında,yoksa iki takımda da silver veya diamond olsun isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi.. http://www.youtube.com/watch?v=_hKkFD_Vsj8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 cok iyi ama nexus icin kasitli olarak koydugunu sanmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ab silver 1'de her maç kazandıgımda 6 puan gelme durumu ne zaman geçiyor. Kanser oldum zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bana 25 geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Niye yazdı lan bu bunu diye düşünüyorsan hni nispet olsun diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 28lv bu fakire tbf veya gamex e giden biri graves, ashe veya sona kodu verebilirmi pm den :( şimdiden teşekkürler :( talon koduda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ranked için iyi kasarsa tüm takımı yüklenebilecek bir bot lane ikilisi önersenize. adc olarak ezreal düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Ez/sona Cait/nami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 iyi bir vayne oyunu kazanıyor her türlü. iyi supportlar nami, lulu, thresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 fazladan graves,sona,ashe veya talon kodu olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 sona varsa ben de alabilirim,supp lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 koreliler ne kadar arıza ya :) turnuvaları falan cok bomba lol da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Kore silver ~ lcs eu + na ya Cpt jack nası bi allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 team fightlar aksiyon filmi gibi oluyor hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar