Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E3 2013 Başlığı

Wyand

Öne çıkan mesajlar

abi donanimdan zaten zarar ediyorlar uzun bir sure o fiyata bile, 50 dolar olsa herhalde cok ciddi mali borclar altina girerler. hani printer kartus mevzusu gibi degil bu konsol isi.

yani mesela ps3 herhalde son 2 senede kar birakmaya basladi donanimi, surekli zarar ediyor haberleri cikiyordu. daha iyi bilen varsa soylesin.
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

multiplayer'i harbi paywall arkasina yedirdiler bence, ortaligi yikip used games falan derken herkes alkislarken temiz yerde soktular

aynen böyle oldu, sömürüden kaçanları sömürü ile kucakladılar. xbox live zaten bunu önceden yaptığı için bu sefer radara yakalanmadan geçebildi.

thank you based pc.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 400 dolar süper fiyat hatta TL olarak 1000-1200 arası da iyi fiyat keşke bizde de 400dolar olsa ama malesef o iş yalan. Bir cep telefonu ya da ortalama bir tablet bile 700-800TL iken en az 5-6 sene gidecek bir konsol için gayet bedava denebilir. PC bile alsanız ki 1000TL ye bırak 5-6 seneyi 2 yıl bile aynı randımanda oyunları oynatabilecek bir donanım yapamazsınız. Ben vaadlerinden dolayı çok memnunum ps4 konusunda ki ciddi yapıtlar da söz konusu. Bence sony çok pis yardıracak piyasayı.

Edit: Konsolcu değilim ölümüne PC'yi savunurum ama bu sundukları ile kesinlikle her evin ps4'ü olması gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

ObuzHapsever said:

kthxbye said:

Aslında aleti 50 dolar gibi cüzi birşeye satıp oyunlarıda max 40 dolara netten orjinal satsalar sürümden kazanamaz mı bu konsolcular ?
Sen bu dediğine inanıyo musun harbiden?

Olabilir neden olmasın sonuçta oyun başına 5 dolar kazansa sony ve satışlar çok çok yüksek olursa gayet güzel karı olabilir tabi istatistik ve olasılıkları iyi tartmaklazım ama. Snuçta şöyle düşün mesala ios için oyun çıkıyor adam 3-4 tl ye satıyor ama 10 milyon kişi aldımı sağlam vuruyor voliyi. Tamam konsol gaming tabiki çok çok daha komplike ve çetrefilli ama 40 dolara oyun satıp 10 milyona ulaşırsa oyunlar minimum getirisi sağlam olur gibi geliyor bana.

Konsolun kendisini donanımsal değerine göre nerdeyse zarar ettiklerini zaten biliyorumda geniş kitleye ulaşılması açısından ileriye dönük yatırım yapılabilir diye diyorum, atıyorum aveanın 3 senelik tahüte karşılık 400 tlye 2 bin tllik s4 ü vermesi gibi (sayısal kısmını salladım). Sony mesala birden 50-60 milyona ulaşsa kullanıcı olarak ilk ayda ps4 ile oyun firmalarınında ağzının suyu akar o hacime.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam madem aynı mantıkla 50$'a da değil direkt bedava versin niye kasıyo ki, pazarı birden 6-7 milyar kişi olur nasıl fikir?

bi adam konsolu için 400$ veremiyorsa benim gözümde pek getirisi olacak biri değildir ilerisi için. bu adam oyununu satın alamaz, arkadaşlarından oynar, beleş demolarla f2p'lerle takılır, hayatında 1 tane oyun alıp onu da takaslar satar sürekli vs. yani müşteri kitlen içindeki parazit bildiğin.
Sosyal ağlarda paylaş

kthxbye said:

ObuzHapsever said:

kthxbye said:

Aslında aleti 50 dolar gibi cüzi birşeye satıp oyunlarıda max 40 dolara netten orjinal satsalar sürümden kazanamaz mı bu konsolcular ?
Sen bu dediğine inanıyo musun harbiden?

Olabilir neden olmasın sonuçta oyun başına 5 dolar kazansa sony ve satışlar çok çok yüksek olursa gayet güzel karı olabilir tabi istatistik ve olasılıkları iyi tartmaklazım ama. Snuçta şöyle düşün mesala ios için oyun çıkıyor adam 3-4 tl ye satıyor ama 10 milyon kişi aldımı sağlam vuruyor voliyi. Tamam konsol gaming tabiki çok çok daha komplike ve çetrefilli ama 40 dolara oyun satıp 10 milyona ulaşırsa oyunlar minimum getirisi sağlam olur gibi geliyor bana.

Konsolun kendisini donanımsal değerine göre nerdeyse zarar ettiklerini zaten biliyorumda geniş kitleye ulaşılması açısından ileriye dönük yatırım yapılabilir diye diyorum, atıyorum aveanın 3 senelik tahüte karşılık 400 tlye 2 bin tllik s4 ü vermesi gibi (sayısal kısmını salladım). Sony mesala birden 50-60 milyona ulaşsa kullanıcı olarak ilk ayda ps4 ile oyun firmalarınında ağzının suyu akar o hacime.

korsan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...