imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 dün izledim. güzeldi eğlendim, sıkılmadım. qq yapanların canı cehenneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Tabi ki HFR. Imax'e her zaman gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Barathrum said: jester kalabalık yapma boşu boşuna git başkasını trolle.Ya da türkçe kursuna git anlamadıysan sorumu.Senin 2d sevdan beni ilgilendirmiyor. Evet soruma halen cevap bekliyorum arkadaşlar. Adama kızıyorsun da, doğruyu söylüyor esasen. En süper kaliteli salonda nasıl bilmiyorum ama benim gittiğim cinemaximum'da renkler falan soluktu gözlük yüzünden; ayrıca gözlük takıp 2D izliyorsun filmin %90'ını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 aynen taktığına değmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yildirimokur said: Heykel açıldıktan sonra Smaug'un aklı çıkıyor orada. Donup kalıyor altın karşısında. Bunun neyini tartışıyorsunuz ki. ulan hala mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 filmin %0.1 lik kisminda derinlik hissi yasiyacagiz diye renkleri, isigi kısıyoruz cok boktan birsey su 3d. Birde o gozlukler nasil birseyse burnumun ustunde kipkirmizi iz yapiyor film boyunca parmakla desteklemek zorunda kaliyorum iz yapmasin diye. 2014 oldu cektigimiz eziyete bak arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 imax'de izledim ben 3d hiç dediğiniz renklerde solgunluk "kısıklık" yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bu gözlük işini bi halletsinler artık ya, hapı filan çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 benim gibi gözlük kullananlar napsın? paramızla rezil oluyoruz.. koy normal 2d isteyen onu izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 imax bilmiyorum tabi yanlis olmasin benim lafim su cinemaximum cinebonus falan reald 3d mi oluyor neyse onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 RRa said: bu gözlük işini bi halletsinler artık ya, hapı filan çıksın Gözlüksüz 3d var. http://en.wikipedia.org/wiki/Autostereoscopy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 xpand'de izledim ben. bu kalas teknolojiye rağmen gayet güzeldi. mısırımı yiye yiye love seatte tek başıma yayıla yayıla izledim. hayattan zevk almaya bakın abi. hala smaug neden 20 saniye altına baktı derdindesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 teknolojiyi wikiden sahaya indirsinler, yoksa sahaya ineriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Kalitesiz işlerden zevk almak istemiyoruz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 insan gozu 3d goremiyor ama herseyi beynimiz hallediyor ne gerek var 3d filmlere renkler ve netlik iyi olsun gerisi onemli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Smaug'un rengi de tutmuyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 nefret ediyorum 3d olayından. iyi 2d yi hiçbişeye değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Sinemalarda 3dnin bu derece rezil olmasının nedeni pasif gözlük kullanılıyor olması. Aktif gözlükte 1080p kalitesinde 3d görüntü alınca fark ediyorsun mevzuyu. En azından televizyonda öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 televizyondaki ile sinema perdesindeki farklı değil mi? tv de zaten pasif gözlük çalışmıyor? benimkinde çalışmıyor en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Aktif gözlük 20 dakika sonra göze tecavüz ediyor. 160 dakikalık 3D bir film aktif gözlükle izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ki bir de daha bunun extended'ı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 aktif gözlükler sinemada işe yarıyosa bundan sonra onlardan götüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 aktif gözlük yaramaz. LG televizyonları sinemadaki gibin 3D bir tek sanırım. Onların gözlükleri oluyor ama, yada sinema gözlükleri o tvlerde çalışıyor. birde aktif gözlük göze tecevüz ediyor harbi. Beni çok rahatsız etmişti denediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bu filmin bir tek sonu kötü bu ne abi dizi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 DarKRideR said: http://i.imgur.com/8knRayb.gif peter jackson olsam tokadı basardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar