Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/542/727/057.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Cuce said: e asoif'in sonundada iyiler kazanıcak zaten. silmarillondan asoiften cok insan ölüyodur. ama demek istediğim game of thrones'da siyah-beyaz kadar kesin bir iyi-kötü ayrımı yok, daha çok çıkar çatışmaları güç kavgası aileler yarışıyor tarzı bi durum var silmarillion'da daha çok kişi ölüyodur zaten ben aksini iddia eden bişey demedim ki silmarillion'daki savaşlar daha görkemli yani, onu hatırlatmak için söyledin sanırım ama bi dizinin tutması için ölen kişi sayısı pek önemli değil ha ben her türlü oturur izlerim o ayrı, ayrıca silmarillion'un dizisi yapılırsa tutmaz demiyorum ama dizi tutsun diye kitabın orasını burasını değiştirirler abuk subuk karakterler koyarlar hep beraber deliririz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 nası yok abi. starklar kalesi ve tyrion iyi, lanisterlar cofrey kötü. bide arada mıymıy grielr var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 şu an dizideki tek kötü karakter cofri, o da deli olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 abi silmarillionda karakterler epey derin hepsinin iyi hareketleri kötü hareketleri ayrı ayrı, öle net ayıramassın. bide çok yontmak lazım hikayeleri sağlam birileri yaparsa belki bişiler çıkar ortaya öteki türlü çok kötü olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Sam said: Masticore said: Ilk film cok boktan demistim evime bomba aticakti paticik ahalisi. Nitekim oscar,altin kure vb. oduller de cikti ortaya ak koyun,kara koyun. Yani citir cerez bir film olmus . Izliyicez,yine gidicez ama bir bas yapit beklemiyorum (ilk film'den once bekliyordum ,husran oldu) simdi ki beklentim guzel atmosfer,muzikler fln... lotr için de son filme kadar ödül vermediler, orada belli olur ödüller. Valla ben lotr'nin ilk filmini cok begenmistim + muzikler ve atmosfer zaten dillere destan olmustu, makyajlar o zamana gore cook iyiydi,efektler keza oyle . Lotr'nin ilk filmi bundan cok ustundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Sam said: http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/542/727/057.jpg agsdahuaha piç herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hsUlHilL0Is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 http://i.imgur.com/tkvTdpH.jpg "EMPIRE MAGAZINE INFO" said: >Legolas' role and purpose in the plot is to give some motivation to him eventually going to Rivendell in FotR >There and Back Again takes place in winter, and the Battle of the Five Armies will probably take place in the snow >Laketown is a cramped, Dickensian-style Venice >At least 5 orcs end up tracking the dwarves to Laketown >Peter Jackson: 'This will probably get me struck off The One Ring party list but I am enjoying deviating from the book' >Mirkwood is trippy and dark, and they've removed the 'bedtime lilt' of the book >Bilbo and Gandalf's storylines will be interwoven until the end of the film, occasionally off-shooting to Thranduil and Legolas, the Master of Laketown and Bard >less humour for this film, as it wasn't considered appropriate. Each film will become more serious >by the end of the first act, Gandalf will know who the Necromancer is. He will be appearing, with Benedict Cumberbatch mo-cap, at some point in the film >Bolg will join Azog's orcs >Tauriel's role is to provide a younger, more dangerous anti-isolationist perspective in contrast to Thranduil and Legolas' refusal to get involved >Fathers and sons is a big theme in the film - Azog and Bolg, Thorin and Thrain, Thranduil and Legolas, Bard and Brand >more Moria flashbacks with Thrain >'Desolation will commence somewhere familiar, but unexpected'. It will conclude with one of the 'biggest things' Jackson has ever created. >'Jackson has always felt the book lacked a definte confrontation between the dwarves and Smaug. He's rectified that. There will be bombs, infernal artillery, and one mightily pissed off dragon. 'It gets pretty crazy'. >Is he sure he has enough left for the final film? 'Oh yes, there is much to come. We have a battle with five armies' he says. 'You never know, it might be seven, eight or nine armies by the time we finish' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Evangeline çok imba yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 legolasi gorur gormez soguyorum guzelim filmden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Olm şunlar setdeki silahları ne biçim lootluyorlardır ya. Hay Allah kahretsin. Deli gibi RPG ruhu olan adamlar immitationlarını 300-400 dolara bayılıp alıyor, bunlarda o ruh yok(belki bazılarında var)lökür lökür eve götürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BEORN. Açıkcası merak ettiğim tek karakter. Kitap da öyle bir anlatımı varki, onunla tanışmaya giderken ben bile tırstım :S:S :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 http://www.comingsoon.net/nextraimages/ianmckellengandalf.jpg said: "Seconds ago we finished our last shot with Gandalf. The end of an incredible adventure that began in 1999. I'm feeling very sad right now." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5NGguk8VXYc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 of lol cidden 15 yıldır projedelerdi, vay be. :) ian mckellen klonlansın sadece tekrar demem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0Llxv8omjfU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Böyle şaklabanlıklar yapmaya devam ederlerse bitmez tabii film sdfg http://www.youtube.com/watch?v=uE-1RPDqJAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 trol abi bu legolas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 babasi elf, anasi yari trolmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ne hobitmis bitemedi be ilk filmi izliym dedim yarim saatte eeeeh cekip kapadim gelemiyorum gercekten Cok fazla tukettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 o senin güzelliğinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bi hobit düğünü bile yok abi yeni seride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Beorn in his human form demişler: http://cdn.bleedingcool.net/wp-content/uploads/2013/08/beorn-human-form.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Fanlar sinirlenmiş resme. said: The One Ring has just posted the very first image of Beorn from Peter Jackson's The Hobbit trilogy. As you can see in the image below, the fictional shape-shifter, is chopping wood on his farm. What is most jarring, is that Beorn doesn't look anything like the description that J.R.R. Tolkien provided in his book. Beorn was of immense size and strength for a man, and retained his size and strength in bear-form. He had black hair (in either form) and a thick black beard and broad shoulders (in human form). While not a "giant" outright, Beorn's human form was of such great size. This version below, could rock out to Achy Breaky Heart with that skunk like mullet on his head. Who is playing Beorn, Billy Ray Cyrus? It's quite a departure, going from a vision of Paul Bunyan to some sort of semi-wolfman/skunkman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar